Hae
Hannamaria

MEIKKIVOIDEMAANANTAI: IsaDora Cover Up Foundation & Concealer -meikkivoide

Olen nyt reilun viikon verran testiajanut syksyllä saamaani IsaDora Cover Up Foundation & Concealer -meikkivoidetta ja voin viimeinkin antaa tuotteesta kunnolla palautetta! Tein tällä jo aiemmin Power of Makeup -haasteeni joten mikäli se on vielä näkemättä, suosittelen tsekkaamaan. Näin viikon testien jälkeen voin sanoa, että tykkään tuotteesta todella paljon.

IsaDora Cover Up meikkivoide 60 Light Cover

Meikkivoide on keskipeittävän sekä täysin peittävän välimaastossa ja kerrostamalla tuotteesta saakin peittävän. Se ei silti jää tukkoisen tai liian paksun näköiseksi, vaan sulautuu ihoon hyvin. Itse käytin tätä niin KICKSin meikkivoidesiveltimen kuin Real Techniquesin Expert Face Brushin kanssa ja tulos on aivan upea. Todella tasainen eikä tartu omiin ihoni pintakuiviin kohtiin ollenkaan.

Tämä IsaDora Cover Up Foundation & Concealer -meikkivoide pysyy yksistään aamusta iltaan puuteroinnin kanssa ja pysyy aivan liikkumattomana kunnollisen pohjustuksen sekä viimeistelysuihkeen avulla. Arkena en edes käytä tämän kanssa mahdollisimme epäpuhtauksille erillistä peiteainetta vaan pieni määrä tätä riittää peittämään finnit. Silmänaluseni kaipaavat lisää peittoa, mutta luonnollisen lopputuloksen saa tälläkin. Ihan 5/5 -tuote, kuten kuvasta näkyy.

IsaDora Cover Up meikkivoide 60 Light Cover

Sain omani maahantuojalta sävyssä 60 Light Cover, joka on just täydellinen talvisävy. Vaikka väri näyttää siltä ettei se kasvoille sulaudu, on se lähes täydellinen pari rintakehän sekä kaulan kanssa. Ja pieni vinkki: valitse sävy sen mukaan, käykö se rintakehäsi kanssa yhteen. On erittäin hämärän näköistä mikäli rintakehä ja kasvot ovat aivan eriväriset. Pieni kritiikki tulee sävyjen nimeämisestä, (60 Light Cover, 62 Nude Cover, 64 Classic Cover), sillä ne vaikuttavat enemmänkin kertovan peittoasteen kuin meikkivoiteen tummuusasteen.

Kokonaisuutena hintaansa nähden todella hyvä tuote, josta meinaa tulla suosikkimeikkivoide Lumene Blur Foundationin ohelle markettimerkeiltä. Hintaa tuottella on n. 23€ ostopaikasta riippuen ja uskon tätä löytyvän mm. Sokoksilta, Stockmanneilta sekä isommista vähittäistavarakaupoista. Verkossa tuotetta myy Stockmann.fi ja eleven.fi.

Tämä tuote onneksi jää pysyvästi valikoimaan, joten ei ole pelkoa että se heti loppuisi! Sävyjä tosiaan toivoisin aavistuksen laajemmalta skaalalta etenkin tummemasta päästä, eiköhän niitäkin joskus saada. Kiinnostaisi testata myös heidän uusi peiteaineensa, sillä mikäli se kulkee tämän jalanjäljissä, ei sekään voi olla huono!

Mikä on teidän tämän hetken suosikkimeikkivoide?

10 kommenttia

 1. CCNOORA kirjoitti:

  Mä olen käyttänyt Revlonin ColorStay-meikkivoidetta jo kaaaauan, mutta juuri tänä aamuna mietin, että sen tilalle pitäisi löytää joku vähän kevyempi vaihtoehto. Tätä voisi kyllä kokeilla! <3

  • hannamaria kirjoitti:

   Se on kyllä kanssa hyvä, mutta en ole missään päässyt livenä swatchaamaan enkä sokkona uskalla sävyä arvata. Ehkä vielä joskus!

 2. Elinaeveliina kirjoitti:

  Mä testailin tätä kanssa ennen joulua ja tykästyin paljon! Mun mielestä jotenkin vaan tosi kivan tuntunen iholla siihen nähden miten peittävä! Ihan ehdoton ykkös suosikki tällähetkellä!

  elinaeveliinaa.com

 3. Pauliina A. kirjoitti:

  Tää on niin hyvä tuote! <3 Mun yks suosikki myös 🙂 Tykkään normaalisti Lorkun täyspeittävästä mattameikkivoiteesta, mutta rennompina päivinä tää on ihanan kevyt iholla -parasta vielä että pienikin määrä peittää kuitenkin tosi hyvin!

  – Pauliina / All The Little Royals

  • hannamaria kirjoitti:

   No sanopa muuta! En ite käytä arkena edes kokonaista pumppua koko kasvoille ja riittää kuin unelma samalla peittäen!

 4. Tuija kirjoitti:

  Mulla käytössä Lumenen meikkivoide, se tahtoo olla vähän paksuehko kasvoilla vaikka onkin tosi peittävä. Tää vaikuttaa kyllä ihan testaamisen arvoiselta.. 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Mikäli puhutaan Lumenen Blurrista, oot ihan oikeassa! Se on iholla aavistuksen paksumpi ja oonkin tykännyt tästä vaihdoehtona sille!

 5. Nena Sofia kirjoitti:

  Hei täähän vaikuttaa ihan huipputuotteelta! 🙂 Mulla on käytössä Lumenen Matt Control, josta oon kyllä tykännyt, mutta ei tämänkään testaaminen haittaa tekisi 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Kyllä vaan! Matt Control ei ole ihan mun suosikkeja, sillä en täysin mattaa pintaa tahdo suoraan meikkivoiteelta (tahdon tehdä sen itse jos sitä kaipaan) mutta varmasti hyvä tuote sekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.