Hae
Hannamaria

Alkuvuoden uusi hiustyyli

Hanna Voutilainen Kampaamo Lumo Hanna Voutilainen Kampaamo Lumo Hanna Voutilainen Kampaamo Lumo

Hyvvee torstaita! Tähän viikkoon on mahtunut ja mahtuu vaikka ja mitä. Eilen kävin magneettikuvissa alaselän takia ja tänään onkin sitten vielä jännempi päivä, kun pitää pikkasen edustaa ja osata erottua joukosta. Loppuviikko varmaankin menee niin töissä, kuin aika rennoissa sekä blogintäyteisissä merkeissä, jotenkin on blogiaika ollut kortilla nyt alkuviikosta. Mutta enough tästä, aika jutella hiuksista!

Kävin taas kerran Kampaamo Lumon Sannan hoivissa osana Timma.fi -yhteistyötä Nordic Style & Beautyn kanssa. Tällä kertaa siirryttiin puhtaasta punaisesta ja oranssista kuparimpaan suuntaan ja leikattiin mitasta useampi sentti pois. Myös jakaus vaihdettiin keskelle päätä ainakin näin alkuun. En muistanut pyytää Sannalta sävyjä joita käytettiin, mutta edelleenkin on käytössä Joicon ihanat värit ja plussana päälle tehtiin vielä Joicon neljän stepin hoito, josta kirjoittelinkin aiemmin. Samaan syssyyn tehtiin vielä ripsien värjäys, joka oli kyllä aikamoista luksusta.

Vaikka kasvattelenkin hiuksia tässä pikku hiljaa, oli niistä hyvä ottaa nyt muutama sentti mittaa pois. Arvioisin että senttejä katosi 3-5 kappaletta. Sanna sanoi, että toiselle puolelle hiusta oli syntynyt lovi, jolle ei oikeastaan ole syytä. Se voi olla hiusten kiinnipitämisen vika tai ihan vaan muuten vaan syntynyt lovi. Kuitenkin, ero taisi olla niin suuri että oli hyvä napsaista tukka tasamittaan jälleen. Myös keskelle siirretty jakaus tuo heti uutta ilmettä, jota en ihan heti osannut odottaa. Tykkään tästä hiuksestä nyt niin laineilla kuin suoranakin. Pelkkää lovee.

Millainen hiustyyli teillä on näin alkuvuoteen?

4 kommenttia

 1. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Näyttää hyvältä! Mä niin rakastan kuparisen punaisia hiuksia! Välillä myös värjään hiukseni punaiseksi, mutta kun se haalenee niin nopeasti! Nyyh!

  Tällä hetkellä oma hiustyyli on mallistaan ylikasvanut ja freesausta kovasti kaipaava ylipitkä lonbob. Onneksi kampaaja on jo varattuna ensi kuulle!

  • hannamaria kirjoitti:

   Kyllä vaan! Punaisessa ylläpito on kyllä aika työlästä ja silloin kun halusinkin pitää oikein kirkkaan punaisen, täytyi lähes kerran viikossa käyttää color maskia sekä melko usein punapigmenttistä shampoota!

 2. Marianne / STAY FRESH kirjoitti:

  Sopii ihan todella hyvin! Tosi kivannäköinen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.