Hae
Hannamaria

Loppuneet tuotteet – Joulukuu 2016 & Tammikuu 2017

Kerrankin isompi määrä loppuneita tuotteita! Osa varmaan bongasi, että jätin joulukuun tuotteista kirjoittamatta, sillä niitä oli vain kaksi. Tuntui siis järkevämmältä koota kaikki näiden kahden kuukauden loppuneet tuotteet yhteen postaukseen näin Tammikuun lopuksi. Kuvissa näkyy pari lempparituotetta ja -brändiä, joista kerronkin myöhemmin lisää. Edellisten kuukausien loppuneita tuotteita ja niiden arvosteluja pääset katsomaan tagin Kuukauden loppuneet takaa!

Loppuneet tuotteet: Joulukuu 2016 Tammikuu 2017

Tälläisiä tuotteita pääsi loppumaan! Melko monta hiustuotetta ja ihonhoitoon liittyvää putelia, eikä yhtäkään meikkituotetta! Tämä on erittäin jännä, mutta hyvä reaktio. Meikkiä kyllä kuluu ja on tunne että ensi kuun loppuneissa näkyy useampikin, mutta välillä on hyvä kulutella urakalla näitä muitakin tuotteita kuin meikkejä. Hypätäänpä tuotteisiin!

Loppuneet tuotteet: Joulukuu 2016 Tammikuu 2017

I love… Lemon Sorbet -suihkusaippua (500ml, 5,90€) saapui luokseni viime kesänä, kun sain tuotteita maahantuojalta ja järjetin näiden tiimoilta mm. arvonnan. Tuote ei sinänsä ole erikoinen, ihan perus suihkusaippua aavistuksen geelimäisellä koostumuksella. Vaahtosi ihanasti ja tuoksu oli oikein mukava! Erittäin makea tosin, joten mikäli tälläiset makeat tuoksut ei ole omaan nenääsi, et varmaan tykkää tästäkään.

Cien Gentle Facial Wash (150ml, n. 3€) oli ihan OK-putsari. Geelimäinen, joten ei ihan mun suosikki, sillä rakastan vaahtoputsareita yli kaiken. Hoiti kuitenkin hommansa ja pesi meikitkin ihan hyvin pois (ei tosin voinut mitään vedenkestävälle ripsarille), joten halpana putsarina ajoi asiansa. Kirjoittelin syksyn puolella Lidlin myymistä Cien -tuotteista ja meikeistä muutenkin, tsekkaa postausta näistä mikäli se on mennyt ohi. Tuote on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle, mutta uskaltaisin kyllä kuivallakin tätä ehkä käyttää, kuitenkin oman ihon vaatimusten mukaan!

Loppuneet tuotteet: Joulukuu 2016 Tammikuu 2017

Swarchkopf Osis+ Flatliner -suoristusrautasuihke (200ml, n. 14€) on ollut jo vuosia ihan ehdoton lemppari suoja suoristuksen alle. Tämä sisältää lämpösuojan ja suojaa kosteudelta. En muista edes kuinka mones pullo on menossa, aina täytyy käydä ostamassa uusi kun tämä loppuu. Käytän tätä itse kuiviin hiuksiin juuri ennen suoristusta ja tukka pysyy suorana useammankin päivän! Ihan ehdoton lemppari.

Goldwell Kerasilk Control -shampoo (250ml, N. 29€) päätyi luokseni erään koulutuksen kautta, josta sain tämän sekä muita Kerasilkin tuotteita kotiin. Korkkasin tuotteen viime syksynä ja se kesti pitkälle joulukuun loppupuolelle asti ja on ollut ihan supertuote. Tämän kerrotaan sisältävän keratiinia ja liquid -silkkiä, joiden on tarkoitus puhdistaa pörröiset hiukset hellävaraisesti ja siloittaa hiusta.  Toimi meikäläisellä ja herkkäpäinen pikkuvelikin tykkäsi!

Joico K-PAK Deep Penerating Reconstructor -tehohoito (50ml, 5€) -tuotteen sain joskus kampaajalta mukaan, kun Sanna totesi hiusteni tarvitsevan lisäkosteutusta ja hoitoa. K-PAK -sarja on yleisesti tarkoitettu vaurioituneille hiuksille joten on luonnollista olettaa, että tämä jälleenrakentaa ja suojaa hiusta n. 19 aminohapon ja erillisen Quadramine Complex -yhdisteen kanssa. Tykkäsin, kuten monista muistakin Joicon tuotteista ja ihastuin eritoten tuoksuun!

Herbina Volumizer hoitoaine (200ml, n. 3€) lupaa kosteuttaa ja tuuheuttaa hiuksia. Vaikka tykkäänkin Herbinan tuotteista ja etenkin niiden suomalaisuudesta, en tälle oikein lämmennyt. Omassa tukassani on tuuheutta jo tarpeeksi enkä kokenut tämän tuovan hiuksilleni tarpeeksi kosteutta. Suomalaiselle hennolle hiukselle varmasti parempi kuin omalle paksulle pörrötukalleni! Käytinkin tämän loppuun sheivauksen apuna.

Sellaista tällä kertaa! Tykkäsin kyllä isoimmasta osasta tuotteita ja kaksi superlempparia pääsi loppumaan parin viime kuun aikana – molempia onneksi löytyy jo hyllystä uudet purkit! 🙂 Loppuneiden tuotteiden yhteenlasketuksi rahalliseksi arvoksi tuli 59,90€, joka voi eurolla tai parilla tarkempien hintojen puutteessa heittää. Melko OK summa, mutta tuotteiden määrään verrattuna melko vähän!

Minkä tyyppisiä tuotteita teillä kuluu eniten?

4 kommenttia

  1. Charming Nails kirjoitti:

    Mulla kuluu varmaan kasvorasvoja ja putsareita? Meikkejä ja kynsituotteita? Aika tasaisesti, vähiten loppuu vartalonhoitotuotteita 🙂

    • hannamaria kirjoitti:

      Haha, kynsituotteita kuluu varmasti erittäin hyvät määrät! 🙂 Sama homma mulla, etenkin kropparasvat kuluu todella hitaasti!

  2. JonnaH. kirjoitti:

    Varmasti eniten loppuu seerumeita, niitä tykkään lutrailla, toinen on naamiot, niitä kuluu myös.

    • hannamaria kirjoitti:

      Haha, mulla taas ei naamiot meinaa kulua ollenkaan kun käytän montaa samaan aikaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *