Hae
Hannamaria

Hit & Miss: Tammikuu 2017

Tammikuun loppu ja viime kuun suosikit on aika vetäistä taas yhteen! Tälläkin kertaa varsinaista inhokkituotetta ei löytänyt, sillä mitään huonoa tuotetta ei loppunut enkä ole vielä valmis testattuja tuotteita täysin tyrmäämään. Kuitenkin, kaksi superlempparia olisi postauksessa esillä, joita molempia voin ihan sydämeni pohjasta suositella testaamaan! Pohjalta löytyy myös lifestyle-suosikki tässä kuussa. Löydät myös edellisten kuukausien postaukset tagin Hit & Miss -alta.

Hit – Suosikit

Balea Sensitive Sking foam cleanser Balea Sensitive Sking foam cleanser

Balea herkän ja kuivan ihon vaahtoputsari on ollut ihan supersuosikki viime kesän Saksan reissusta asti. Ostin tuolloin muistaakseni kaksi pulloa, joista viimeisen käytin syksyllä loppuun ja listasinkin Lokakuun loppuneisiin tuotteisiin. Pyysin Mandya tuomaan näitä nyt kolme kappaletta, sillä kulutan vaahtoputsareita ihan huolella lävitse. Onneksi Mandy tulee Suomeen taas jo huhtikuussa, joten pystyn mahdollisesti pistämään uuden tilauksen Mandylle menemään *hihi*! Mikäli saatte kätenne tähän tuotteeseen jotenkin, suosittelen testaamaan!

NYX Liquid Suede Cream Lipstick

NYX Liquid Suede Cream Lipstickit pääsi ihan kärkeen lempparihuulituotteiden listalla. Olen tuota vaaleinta käyttänyt näistä nyt useana päivänä viikossa monta viikkoa putkeen ja rakastunut siihen ihan täysillä. Löydät postauksen tästä, ja kuvia vaaleimmasta sävystä käytössä tästä uuden hiustyylin postauksesta! Nämä kolme ovat todella ihania sävyjä ja täytyy tutustua näiden laajaan sävyvalikoimaan muutenkin, on niiden koostumus niin ihana!

Miss – Inhokit

Pieni stressinpoikainen, joka iskee koulun, töiden, blogin ja etenkin selkäongelmien takia. Uusia kosmetiikkatuotteita tuli testattua melko vähän, joten niistä ei mitään negatiivista ole vielä tällä hetkellä sanottava. Olen vielä testivaiheessa osan tuotteiden kanssa, joten en halua hyppiä johtopäätöksiin liian nopeaan. Kuitenkin, viime kuussa tehtiin miehen kanssa ryhtiliike syömisten kanssa ja itseltäni on tippunut vaivaiset kolmisen kiloa kuukauden sisään, joka on melko vähän siihen nähden että nestepöhötystä olisi pitänyt olla joulun jälkeen… Syömiset alkaa olla kondiksessa pikku hiljaa, mutta liikuntaa pitäisi saada rytmeihin lisää. Vanhat fyssarin sekä uudet mahdolliset fyssarin ohjeet pitää myös ottaa kovaan käyttöön, sillä selkä on meinannut taas vihoitella. Noista selkäongelmista kirjoittelinkin aiemmin tällä viikolla postausta.

Random -suosikki

Hanna Voutilainen

Entisten työkavereideni, Mandyn ja Loren, viikon vierailu täällä Jyväskylässä päätyy ehdottomasti Tammikuun Random -suosikiksi! Mandyn kanssa käytiin ensimmäisenä sunnuntaina kahdestaa dinnerillä Foodinissa, keskiviikkona käytiin shoppailemassa ja syömässä Lorenzon kanssa (oikeanpuolimmainen kuva) Matkakeskuksessa sijaitsevassa intialaisessa, jossa en normaalisti pääse käymään koska, noh, ketään muuta ei kiinnosta! Torstaina käytiin Mandyn kanssa Alvar Aallon museossa ja tässä meillä pyörähtämässä katsastamassa asuntoa. Mut myös suostuteltiin aamupalalle vielä Mandyn ja Loren lähtöaamuna Yöpuuhun, jonka Mandy tarjosi kivana pienenä syntymäpäivälahjana 🙂 Oli todella ihana viikko ja melkeenpä paras viime kuun aikana, vaikka samaan aikaan olikin selkäkipu pahimmillaan.

Tälläisiä tällä kertaa!

Mihin te hurahditte Tammikuussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.