Hae
Hannamaria

BLOOPERS – pilalle menneet otokset

Aina välillä tulee kuvatessa hetkiä kun räpsäisy sattuu erittäin otollisella hetkellä eli juuri silloin, kun ilme on parhaimmillaan. Tänään iisin sunnuntain kunniaksi paneudutaan näihin ja naureskellaan. Koitan myös valoittaa tarinaa kuvien takaa aavistuksen, joissakin valitettavasti en muista enää ollenkaan mitä on tapahtunut. Toivottavasti saatte näistä muutamat hymähdykset sunnuntai-päiväänne piristämään, itsehän vietän sen koulu- ja työhommien parissa!

hannamaria Bloopers

Mitä sää sanoit?

Oltiin kuvaamassa meikäläiselle erään uuden tuotteen kuvia (josta toivottavasti kuulette jo ensi viikolla!) ja loppuun ajattelin että otetaan muutamat pärstäkuvat, sillä tykkäsin yberpaljon tuona päivän tausta-meikki-hiukset -kombosta. Tuossa vaiheessa alkoi olla jo melko kylmä ja jotakin koitin soperrella, että ”yritetääs nyt saada tää purkkiin”. Supermallikatse tässä näin miksattuna lauseeseen ”mitäs kettuilet”!

hannamaria Bloopers

Helekatti tän tsuumailun kanssa.

Power of Makeup -postauksen kuvat oli ensimmäiset, joissa käytin uutta joululahjaksi saatua jalustaa ja sen tsuumailu oikeaan kohtaa puhelimessa olevan Olympus -appin kanssa voi olla haastavaa. Kieli keskellä suuta, kirjaimellisesti.

hannamaria Bloopers

No mitäpä tuijotat?

Kuvailtiin Eeron kanssa (@lvhti Instassa) tuosta kuvassa näkyvästä Savotta Reppu 101:stä muutamat kuvat jo marraskuussa (oli superlämmin keli btw). Nopeasti muuten huomaa kehityksen kameran toisella puolella olemisessa, näissäkin olin vielä melko ”entahdoenhalua” -fiiliksissä, mutta pikku hiljaa se helpottuu. Tuossa muistan katsoneeni jotakuta ohikulkijaa, ilmeestä näkee etten ollut kovin tyytyväinen miekkosen tuijotteluun.

hannamaria Bloopers hannamaria Bloopers

EI TÄSTÄ TUU MITÄÄN!

Parit kyllästymiset kuvausvaiheessa kun tuntuu, että sellaista oikeaa kuvakulmaa ei löydy tuotteen / nassun esittelylle! Molemmissa tarkennus ihanasti aivan muualla, onneksi molemmista kuvaushetkistä tuli ihan käytettäviä ruutuja! Alemmassa kuvassa on muuten Konjac Sponge, jonka käytöstä aion kirjoitella hetkisen päästä!

hannamaria Bloopers

Ny tuntuu että on tukka hyvin, nappaas ne kuvat!

Oltiin ottamassa tukkakuvia eräänä lauantaina ja keli oli todella kaunis, mutta aivan jäätävän kylmä. Oltiin tuolloin vielä Jyväsjärven rannalla, joten tuuli teki ilmasta jumalattomasti paljon kylmemmän. Sitä ei ehkä huomannut näistä julkaisuun päätyneistä kuvista, mutta fiilis oli melko hirveä! Kokeiltiin kuvausten lopuksi vielä näin, että käännän rintamasuunnan kohti aurinkoa ja eihän siitä mitään tullut – silmät piti siristää kiinni ja tuuli heitti tukan ihan päin helkattia. Seksikästä!

hannamaria Bloopers hannamaria Bloopers

Katotaas mitä siellä on!

Superkylmä ja Lutakon tuulisuus ei auttanut yhtään. Nappailtiin parit kuvat 10 x Mistä en ennen pitänyt -postaukseen kuvitukseksi ja osa meni ihan lekkeriksi. Kuten ylempi, jossa koitan hienovaraisesti ja nopeasti nostaa laseja jotta voin ottaa taas hupusta kiinni – no tottakai räpsy käy juuri silloin. Alemmassa kuvassa päätin että ny riitti, katsotaan mitä sieltä rullalta löytyy ja kokeillaan josko vielä pitää räpsyjä ottaa. Meni ihan nappiin.

Sellasia tällä kertaa! Harmittaa että osan oon menny poistaan ihan kokonaan ja kaikkialta, pitää jatkossa muistaa näitä pilalle menneitä otoksia varastoida jonnekin koneen suojiin ihan vaan omia nauruhermoja silmällä pitäen! Ensi viikosta teenkin (jos muistan) Arkikuvahaasteviikon, johon mut kaksikin ihmistä Instagramissa haastoi mutten sitä siellä tahdo toteuttaa. Blogi olkoon hyvä alusta tälle. Katsotaan josko sieltäkin tulisi näitä kieli keskellä suuta, juoksen kuvasta pois sekä olen humalassa – laatuisia kuvia!

Miten te yleensä mokaatte kuvissa?

8 kommenttia

 1. Marianne / STAY FRESH kirjoitti:

  Mokakuvat on ihan parhaita haha! 😀 Mulla on yleensä joku hiusten-taakse-huiskautus-pluskivakaksari-ilme tai joku jossa repeen nauruun ihan hullun kiilto silmissä tai silmät puoliks kiinni ja selitän jotain samalla… Tai sitten asento on vaan jotain tosi kummallista ja usein yhdistettynä johonkin näistä ilmeistä… 😀 Kyllä ne onnistuneet kuvat on välillä työn ja tuskan takana!

 2. Elinaeveliina kirjoitti:

  Itselläni tulee mielenkiintosimmat kuvat juurikin siinä vaiheessa kun yritän zoomailla puhelimen appin avulla kuvakulmaa just oikeeks 😀 saanu nauraa itteni kipeeks niillä ilmeillä, samoin nyt sitten kun aloitin kuvaamaan videoita ja niiden bloopersit on ihan hysteerisen hauskoja XD pitää itekkin koota näitä joskus yhteen siitä sais oikeesti aika hauskan postauksen tai videon!

  http://www.elinaeveliinaa.com

  • hannamaria kirjoitti:

   Kyllä vaan 😀 Noi vdeoiden bloopersit on varmasti paljon parempaa katsottavaa kuin nämä, ootan niistä sulta koontivideota!

 3. Minnea kirjoitti:

  Ei ollenkaan hassumpia kuvia, suurin osa minun silmään käyttökelpoisia 🙂 Hauska postaus!

 4. Jasmin N kirjoitti:

  Hauska postaus & hauskoja kuvia! 😀
  Nää on aina ihan parhaita lukea.

  ♥ Jasmin N // Little Things With Jassy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.