Hae
Hannamaria

TonyMoly x Pokémon

RAKKAUTTA! Se oli ensimmäinen sana kun sain nämä TonyMoly x Pokémon -söpöläiset käsiini. Pistin jo tammikuun lopulla tilaukseen BeautynetKoreasta kaksi tuotetta kyseisestä setistä ja odotin niiden saapumista kuin kuuta nousevaa. Tilasin kaksi Pikachu -tuotetta sillä se oli nuoruudessa ehdottomasti meikäläisen lempparipokemon ja hei, onhan noi paketit nyt ihan supersöpöjä! Vielä kun sattu sisältökin olemaan melko nappi, olin myyty.

TonyMoly x Pokémon Pikachu

Kattokee nyt! Miten söpöjä voi pakkaukset olla. Kuten sanoin, niin ihastuin näihin Pikachu -meikkeihin heti. Kokoelmaan kuuluu näiden tuotteiden lisäksi myös ihonhoitoa ja niistä voitkin lukea enemmän suomalaisesta Piece of Panda -blogista – on Squirtlea, Bulbasauria ja vaikka ja mitä.

Näiden kanssa tein muuten aika ison poikkeuksen normaaleihin ostokulutuksiini verraten. En nimittäin ottanut tuotteista tai sävyistä sen enempää selvää ennen tilaamista. Käytin n. 15 minuuttia tuotteiden valintaan, niihin tutustumiseen ja itse tilaamiseen, joten melkoista rakkautta ensisilmäyksellä. Voin kyllä onnekseni todeta että ainakaan sävyjen parissa en joutunut pettymään.

TonyMoly x Pokémon Pikachu FoundationTonyMoly x Pokémon Pikachu Foundation

TonyMoly x Pokémon Pikachu Mini Cover Cushion -meikkivoide, 9g

Se paketti ja tuote, johon ihan aluksi ihastuin. Kyseessä on siis cushion -meikkivoide, joka tulee erittäin pienessä paketissa supersöpön vipan kanssa! Tuo vippa on kyllä sellainen ettei sitä kehtaa käyttää, vaan täytyy kokeilla meikkivoidetta jollakin korvaavalla vipalla.

Koostumus vaikutti ihan kivalta, en ole sillä vielä koko meikkiä vielä tehnyt joten en osaa sanoa miltä tuote tuntuu koko kasvoilla ja miten se pysyy. Kädelle swatchattuna peittoa vaikutti olevan ihan hyvin näinkin kevyeksi meikkivoiteeksi, kuten korealaisissa tuotteissa muutenkin olen todennut.

TonyMoly x Pokémon Pikachu BlushTonyMoly x Pokémon Pikachu Blush

TonyMoly x Pokémon Pikachu Mini Cover Cushion Blusher -poskipuna, 9g

Itselläni on sävy #3 Peach Orange, joka on erittäin kaunis persikkainen ja oranssihtava poskipuna. Pigmenttiä on tässä cushionissa erittäin paljon ja levittäminen sormin onnistuu näppärästi (koska en tästäkään tahdo sotkea tuota söpöä vippaa!). Pysyvyys on suhteellisen hyvä, ihan normaalin nestemäisen poskipunan tasoa. Tykkään tästä valitsemastani sävystä erittäin paljon, se muistuttaa minua Milanin Lumonososta olevamalla kuitenkin aavistuksen intensiivisempi.

Tony Moly x Pokemon Pikachu

Vasemmalla meikkivoide ja oikealla poskipuna. Levittyvyys vaikutti todella hyvältä ja sävyt ovat aivan täydelliset meikälle. Hiukan epäilin onko meikkivoiteen vaalein sävy tarpeeksi vaalea, mutta ilokseni se oli todella vaalea ja erittäin sopiva näin vaalealle suomalaiselle iholle, jonka lisäksi se oli melko neutraali taittaen aavistuksen keltaisempaan pohjaan. Poskipuna on ihana aavistuksen persikkainen sävy, joka sopii itselleni mielestäni hyvin. Sävyjä molemmissa oli useampi joista valita, joten siitäkin plussaa!

Tykästyin siis molempiin tuotteisiin näin alkuun, poskipunan kanssa ollaan syvennetty suhdetta jo parin käyttökerran verran ja meikkivoide on vielä kasvoille korkaamatta. Koristeeksihan nämä pääosin menee ja vaalin niitä erittäin suurella rakkaudella, mutta turhaa niitä olisi olla käyttämättäkin. Ostopaikkana suosittelen tuota aiemmin mainitsemaani BeautynetKoreaa, jossa parilla eurolla sai seurannallisen toimituksen joka tuli n. 1,5 viikossa Postiin. Pure Love!

Oletteko te kokeilleet näitä TonyMoly x Pokémon -tuotteita?

12 kommenttia

 1. Mari kirjoitti:

  Whaaat! En kestä miten ihania! Ihan pakko tilata itsekin 🙂 Tilasin silloin niitä ihonhoitojuttuja kun ne ilmestyi, mutta nää meikit on kyllä ehdottomasti enemmän mun juttu. Vitsit miten söpöjä <3

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha, nää on kyllä supersöpöjä! Ne ihonhoitotuotteet ei itseenkään kovin iskeneet, mutta nämä <3

 2. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  En ole vielä testannut vaikka nuo söpöt pakkaukset ehdottomasti kiehtovatkin. Itsekin voin lämmöllä muuten BeautynetKorea-verkkokauppaa suositella, useammankin tilauksen sinne tehnyt eikä kertaakaan ole mitään ongelmia ollut 🙂

 3. JonnaH. kirjoitti:

  En ole, mutta nää on niin söpöjä!

 4. Teresa S kirjoitti:

  Oho! Onpa ihanat!

 5. Elinaeveliina kirjoitti:

  Nyt kun oon ihan inasen kiinnostunut kokeilemaan korealaista/japanilaista kosmea niin nää oon tullut paljon esille ja pitääkin varmaan ekaan tilaukseen ottaa mukaan joku noista pokemon ihanuuksista! <3

  http://www.elinaeveliinaa.com

  • hannamaria kirjoitti:

   Korealainen kosme on kyllä ihan omaa luokkaansa ja mm. Misshan bb-voide on yksi suosikki. Ja mikäli tilausta teet niin älä missään nimessä skippaa näitä!

 6. Idsu / Huulipunamania-blogi kirjoitti:

  Korealaisissa meikkipohjatuotteissa en ole vielä onnistunut liian tummaa sävyä saamaan, kaikki on sopineet omalle NW15-iholle mainiosti! Usein sävy nro 21 (ainakin Misshalla) on juuri se passeli.

  • hannamaria kirjoitti:

   Mulla jonkin merkin vaalein oli ihan liian tumma talveksi, mutta kesällä oli erittäin hyvä! Koreassa onneksi osataan tehdä _oikeasti_vaaleita meikkivoiteita 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.