Hae
Hannamaria

Fist Impression: Models Own

Models Own on merkki, johon olen ikuisuuden halunnut tutustua paremmin ja josta olen halunnut kirjoittaa jo todella pitkään. Sainkin muutamia merkin tuotteita testiin ja pääsin oikein urakalla tutustumaan kyseiseen brändiin! Models Own on brändi, jonka kynsilakat muistan hämärästi Seppälän hyllyiltä vuosien takaa, mutta muuta ajatusta ei kyseisen merkin tuotteista olekaan ollut ennen näitä tuotteita. Kynsilakat kyllä ainakin aikoja sitten olivat hyviä!

Models Own brand

Sain testiini tuotteita oikein urakalla! Tutustuin merkkiin jo aavistuksen syksyisillä I love me -messuilla, jolloin minulle jäi kuva räväkkäistä pakkauksista ja suuresta määrästä erittäin käyttökelpoisia sekä erikoisempiakin sillmämeikkipaletteja. Historiaa tutkaillessani huomasinkin, että vaikka merkki on pistetty pystyyn vasta 2008, on se laajentunut suuresti ja nopeasti. Models Own oli alun perin kynsilakkabrändi ja on vähän aikaa sitten laajentanut muun värikosmetiikan puolelle.

Models Own Colour Chrome eyeshadow paletteModels Own Colour Chrome eyeshadow paletteModels Own Colour Chrome eyeshadow palette Models Own Colour Chrome eyeshadow palette

Models Own – Colour Chrome -paletti

Super kaunis paletti! Rakastuin tähän jo sitä katsoessani verkkokaupan puolelta mutta livenä swatchailu ja testailu oli ihan toista luokkaa. Sävyt ovat kauniit ja intensiiviset ja paletilla on helppo tehdä vaikka millaisia komboja. Napit ovat melko voidemaisia puuterisen sijaan, joten olen todennut niiden olevan helpoin levittää ensin luomelle sormilla ja sitten häivyttää siveltimellä. Pullea siveltimet eivät näihin tehoa, vaan suosin pienempiä ja tiiviimpia siveltimiä myös häivytykseen. Sävyistä ainoastaan Platinum oli pieni pettymys, en näe paikkaa jossa sitä käyttäisin.

Models Own Magic Mascara Magic WandModels Own Magic Mascara Magic Wand

Models Own Magic Mascara / Magic Wand Drama Queen / Magic Wand Swirl ’n’ Curl / I-Definer Felt Tip Ink Eyeliner

Ripsivärisysteemi onkin mielenkiintoinen! Ensin valitaan ripsivärityyppi ja -massa jota haluat käyttää, jonka jälkeen siihen saa erikseen ostamalla yhdistää haluamansa harjan. Itselläni on kihartuvuutta sekä volyymia tuovat harjat, joista olen kummastakin tykännyt. Ihmeitä tämä ripsiväri harjoineen ei tee, mutta menee kivaan perus-hyvä-ripsari luokkaan. Se on myös helposti poispestävä muun meikin mukana eikä tarvitse ainakaan omalla kohdallani vedenkestävän silmämeikin poistoainetta lähteäkseen ripsistä.

Silmänrajaustussi taas erittäin mukava sekin! Tällä saa tarkkaa jälkeä, mutta itselläni oli aavistuksen hankaluuksia saada superohutta jälkeä aikaan. Toki taidokkaampi varmasti saa tämänkin siihen toimimaan, mutta erittäin ohutta rajausta kaipaaville suosittelisin toista tuotetta. Hyvä pysyvyys ja intensiivinen mustan väri silti!

Models Own eyeshadow Copper Lustre Jungle Fever

Models Own Colour Chrome Kit Copper Lustre & Eyeshadow Quad Jungle Fever

Olen tasan kerran testannut tätä Colour Chrome Copper Lustre -tuotetta, sillä sen koostumus on erittäin hämmentävä ja samalla todella mielenkiintoinen. Kyseessähän on siis normaali voidemainen silmämeikkinappi, jonka sekoittamalla mukana tulevaan aineeseen (”primeriin”), muuttuu lumiväri erittäin intensiiviseksi metallisävyksi joka pysyy luomilla erittäin hyvin ilman saman sävyistä puuterimaista kiinnityssävyä. Tykkään ihan sikana sävystä, mutta pienellä astialla nesteen kanssa sotkeminen vaatii aina pientä kärsivällisyyttä.

Jungle Fever -paletti tuli jo syksyllä I love me -messujen aikaan VIP-bloggaajan kassissa. Olen sävyt vain swatchannut ja todennut kädellä melko pigmenttisiksi ja erittäin mukaviksi, mutta valitettavasti pysyvyydestä ei ole vielä mitään varmaa sanoa sillä silmämeikkiin en ole näitä kerennyt käyttää. Aionkin tehdä kombon käyttäen tämän paletin sekä aiemman Color Chromen sävyjä yhdistellen parikin silmämeikkiä tuleville viikoille!

Models Own Colour Correcting Concealer swatch Models Own Colour Correcting Concealer swatch

Models Own Colour Correcting Concealer

Nyt harmittaa, kun en tajunnut pyytää meikkivoidetta tai perinteistä peiteainetta testiin! Sain kuitenkin nämä ihon omia värisävyjä korjaavat napit, joita olen parina päivänä testannut ja joista olen tykännyt. Vihreä toimii paremmin kuin nämä kaksi muuta testaamaani, violetihtavalle en oikein ole löytänyt vielä käyttöä. Vihreä torjuu siis punaisuutta, violetihtavalla korjataan ihon sameutta ja taitetaan ns. harmautta iholta ja keltainen toimii tummien silmänalusten neutralisoijana.

Tuotteet ovat melko voidemaisia ja niiden alle kannattaa käyttää hyvää pohjustusvoidetta, muuten etenkin silmien alla on vaarana että tuote lähtee liikkumaan päivän mittaan liiaksi. Nämähän ovat sellaisia, joiden päälle tulee levittää vielä meikkivoide peittämään itse tuotteiden sävy. Toimii ihan hyvin!

Models Own Luxestick Matte Lipstick 06

Models Own Luxestick Matte Lipstick 06

Huulipuna, jota en vielä ole harmikseni kerennyt testata! Sävy on todella upea tummanpunainen ja voin vain kuvitella sen yhdistettynä klassiseen kissarajaukseen ja muuten melko puhtaaseen meikkiin. Kerron tästä varmasti testieni jälkeen vielä lisää, mutta jo käsiswatchin perusteella voin sanoa että pigmenttiä riittää!

Tässä pieni läpileikkaus siihen mitä Models Ownilla on tarjota perinteisten kynsilakkojen lisäksi! Näiden lisäksi toki löytyy perinteisiä peiteaineita, pohjustustuotteita, meikkivoiteita sekä puutereita, mutta niihin minulla ei ollut niin suurta hinkua tutustua kuin näihin värikosmetiikan tuotteisiin! Tulevalla viikolla aion käyttää näitä kaikkia meikissä ja neuvoa pari niksiä etenkin ihon värivirheiden oikeaoppiseen korjaamiseen, joten pysykää kuulolla!

Models Own -tuotteita saa ostettua tällä hetkellä parhaiten oletkaunis.fi -verkkokaupasta, jossa onkin tällä hetkellä muistaakseni Suomen suurin valikoima.

Onko Models Own teille tuttu brändi?

14 kommenttia

 1. Sari BP kirjoitti:

  Swatchailin I Love Me -messuilla luomiväripaletteja, ja niiden pigmentti tuntui minusta aika heikolta, valitettavasti. Olisin niin mielelläni ostanut jonkun paletin, mutta en kuitenkaan halunnut kartuttaa palettikokoelmaani epävarmalla tuotteella. Samoin i Definer Kohl Pencil -rajauskynä on aika pehmeää materiaalia, joten se muussaantuu ja leviää ripsirajassa ikävän näköisesti. Ehkä tuotteet sopivat jollekulle erittäin hyvin, mutta omat vähäiset kokemukseni eivät ole kovin innostavia. Model’s Own on toki merkkinä kiinnostava ja ulkoasu on pirteä, joten ehkä joskus myöhemmin kokeilen muita tuotteita, toivottavasti paremmalla menestyksellä.

  • hannamaria kirjoitti:

   Harmi kuulla! Ite mitä swatchailin niin niihin tykästyin ja tämä sinisävyinen varsinkin oli aika mukava yllätys. En ole samaa leviämistä huomannut tuosta rajauskynästä, mulla tosin muutenkin todella harva rajaustussi tai -väri lähtee leviämään joten olen välillä ehkä jäävi sanomaan. Toki hintakin tässä suhteessa vaikuttaa merkkiin, joten en MAC -laatua odottanutkaan, mutta perusmerkkinä tämä on mielestäni innostava 🙂

 2. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Hauska idea tuo, että mascaraan itse valitset haluamasi harjaosan 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Eikö olekin, harmi vaan että harjojen putsaaminen ei ookkaan niin helppoa 😀

 3. Idsu / Huulipunamania-blogi kirjoitti:

  Nuo pakkaukset on tosi ihanan näköisiä, ja eka kuva on suorastaan herkullinen! <3
  Muistan myös tämän merkin Seppälän ajoilta, ja senpä takia ei herättänyt alkuun suurta kiinnostusta vaikka uudelleenlanseeraus tapahtuikin. Jonkin poskipunapaletin voisin kotiuttaa, vaikka pelkään vähän noita voidemaisia.. Jotenkin en vaan saa niitä toimimaan!

  • hannamaria kirjoitti:

   Voidemaisia poskipunia tykkään yleensä käyttää joko sienen kanssa tai sormin. Tältä merkiltä en oo niitä kokeillut, mutta hyvin voisin.

 4. Charming Nails kirjoitti:

  Pakkaukset on kyllä tosi herkullisia! Muistelen että kynsilakkoja olen nähnyt, ehkä jopa omistanut. Muuten ont untematon merkki 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Sama juttu, niistä kynsilakoista mullakin oli eniten kokemusta ennen tätä! Ja nuo pakkaukset on kyllä todella ihania 🙂

 5. Maria / Shopaholicmomlife - Blogi kirjoitti:

  Pirteän näköisiä pakkauksia 🙂 ite oon kanssa jo jonkin aikaa himoinnu päästä kokeileeman models ownin tuotteita, ehkä sitä innostuu vaikka jotain tilaamaankin 😀

 6. Look by Mari kirjoitti:

  Tää on jotenkin tutun näkönen merkki, mutta en saa nyt päähäni mistä! I love me messuilla näitä jo hypistelin ja vaikutti kyllä kivoilta 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Veikkaisin että merkki on tuttu sieltä Seppälä -ajoilta ja ainakin tuolta messuilta 🙂

 7. Nena Sofia kirjoitti:

  Mä seurasin innolla näiden uudelleenlanseerausta, mutta kiinnostus lopahti äkkiä kun tuotteista puhuttiin sen jälkeen aika vähän yhtään missään. Luomiväripaletit näillä on kyllä kerta kaikkiaan herkullisen näköisiä! 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Joo ymmärrän hyvin! Noi luomiväripaletit ja muutenkin luomarit on parasta antia koko merkiltä kyllä, sitä ei voi kiistää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.