Hae
Hannamaria

Hit & Miss: Helmikuu 2017

Hit & Miss Helmikuu 2017

Tässä kuussa suosikkeja olikin huomattava määrä! Osa on näkynyt täällä blogissa aiemmin, osa on teille uusia tuttavuuksia vaikka olen saman sarjan tuotetta käyttänyt ennenkin. Edellisten kuukausien postaukset löydät tagin Hit & Miss -alta. Nyt hypätään tuotteisiin!

Nutraluxe Lipbalm Frische Pfefferminz

Nutraluxe Lipbalm Frische Pfefferminz (7g) -huulivoide päätyi luokseni saksalaisen ystäväni Mandyn kautta, joka toi itse asiassa minulle näitä kolmessa eri versiossa. Hän oli ensin omansa saanut tilaamastaan Glossyboxista, mutta antoi tuon yhden saamansa jo aiemmin minulle sillä hän ei siitä tykännyt. Nyt Suomeen tullessaan hän toi näitä kolme minulle lisää, kolmessa eri versiossa.

Korkkasin käyttöön tämän piparmintuntuoksuisen ja olen rakastunut niin koostumukseen kuin tuoksuunkin! Tämä kosteuttaa hyvin ja pysyy huulilla pitkään. Levittäminenkin on helppoa. Ikävä kyllä en osaa sanoa mistä näitä saa ostettua, eBayta kuitenkin voisin veikata.

Unique Haircare Colour Care shampoo conditioner

Unique Haircare Colour Care -linjan shampoo ja hoitoainekin (250ml per pullo) tuli esiteltyä viime kuussa tarkemmin. Kyseinen tanskalainen merkki on kuitenkin erittäin luonnollinen ja helposti Suomessa saatavilla. Sillä on Ecocert -sertifikaatti, merkin tuotteita ei ole testattu eläimillä ja sen tuotteet ovat 99% luonnonmukaisia.

Rakastuin tuotteissa niiden luonnollisuuteen, mutta silti synteettisiin tuotteisiin verrattavaan tehokkuuteen. Shampoosta tuli ihan lemppari, hoitoaine toimii hyvin niin yksin kuin esimerkiksi colormaskiin laimennettuna. Shampoon ja hoitoaineen yhdistelmän jäljiltä hiukseni eivät ole koskaan olleet niin pehmeät ja helposti muotoiltavat. Nyt, kun shampoo on loppunut, ei hoitoaineen teho yksinään ole niin huomattava. Yhdistelmä silti on voittamaton! Lue tarkempi esittely ja postaus tuotteista täältä.

L'Oreal Infallible Fixing Mist Cinema Secrets Makeup Brushes Cleaner

L’Oreal Infallible Fixing Mist -meikinkiinnityssuihke (100ml) on esiintynyt täällä blogissa aiemminkin, itse asiassa juuri viime viikolla se oli esittelyssä ja sai melkoisen vastaanoton. Vertasin tätä entiseen suosikkiini Urban Decay All Nighter -viimeistelysuihkeeseen ja totesin tämän pitävän meikkini paljon paremmin ja tasaisemmin paikallaan huomattavasti pidempään kuin yli tupla-, lähes triplahintainen kilpakumppaninsa. Hintaa tuotteella on ostopaikasta riippuen n.10-12€ ja on todellakin hintansa arvoinen ellei enemmänkin. Salaisuus piileekin pohjalla olevassa puuterissa, joka täytyy sekoittaa kunnolla muun nesteen joukkoon. Lue lisää tuosta postauksesta mikäli yksityiskohdat kiinnostaa! Voit käydä kyseisestä tuotteesta postaukseni tästä.

Cinema Secrets Makeup Brushes Cleaner  -siveltimienpuhdistussuihke (60ml) ajautui itselleni I love me VIP-bloggaajien kassin kautta ja pääsi käyttöön vasta nyt Helmikuussa ensimmäisen kerran tehdessäni muutaman erikoisemman meikin. Kyseessä on siis sivellinputsari, jonka on tarkoitus poistaa esimerkiksi muutamankin käyttökerran luomivärikertymät siveltimestä.

Se ei korvaa täysin siveltimien saippuapuhdistusta, mutta toimii hyvänä välituotteena esim. sävynvaihtojen sekä erillisten meikkikertojen välissä. Tuottetta suihkutetaan varovasti pieni määrä siveltimeen, jonka jälkeen sivellintä pyyhitään mm. paperiin hellävaraisesti niin pitkään, kuin siitä väriä irtoaa. Tämä toistetaan tarvittaessa. Tykkään, erittäin hyvä tuote tälläiselle laiskalle siveltimenpesijälle enkä tiedä miksen korkannut tätä käyttöön aiemmin!

Tälläisiä suosikkeja Helmikuussa! Osa on tuon kuun aikana löydettyjä, osa vanhoja suosikkeja joihin tein paluun ja joihin rakastuin uudelleen. Helmikuussa ei näköjään ollut random -suosikkia erikseen… Tuohon kategoriaan voisi kuitenkin mennä loma. En olisi arvannut, että loma tulisi näin tarpeeseen kuin se tuli – jotenkin lomalle lähtiessä ei ollut ollenkaan sellainen fiilis, että olisi loman tarpeessa. Teki kuitenkin hyvää, nyt taas on jo tämän viikon jaksanut pakertaa ihan erilailla. Työpäiviä tämä päivä mukaan lukien 3/6 jäljellä, koulua 2/4!

Ovatko nämä tuotteet teille tuttuja ja löytyikö joukosta suosikkeja?

7 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Pakko kyllä ostaa tuo Lorkun suihke!

 2. Idsu / Huulipunamania-blogi kirjoitti:

  Tuo Lorealin suihke pitäisi kyllä ostaa testiin! Muut suihkeet, vaikka UD all Nighter tai chill, eivät ole tuntuneet tekevän meikille tai sen kestolle mitään :/

  • hannamaria kirjoitti:

   Samma här. Oon käyttänyt vuorotellen tätä Lorkun uutuutta sekä UD:n All Nighteria nyt viimesen viikon (primerilla ja ilman) ja tykkään molemmista!

 3. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Tuo L’Oreal ehdottomasti kiinnostaa 🙂

 4. Kata kirjoitti:

  Sama taalla, tota Lorkkua on nyt niin kehuttu joka puolella etta se on pakko hankkia. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.