Hae
Hannamaria

Urban Decay Naked Ultimate Basics – rakkaudesta palettiin

HÄN ON MINUN! Jo tämän Urban Decay Naked Ultimate Basics -paletin ilmestyessä kuolasin sitä kuin hullu puuroa ja olin varma, että tuon tulen vielä hankkimaan. Maltoin kuitenkin mieleni hetken, sillä toivoin sitä joululahjaksi kuitenkaan sitä saamatta. Seuraavaksi olin jo ostamassa sen Sokkarin alepäiviltä edulliseen hintaan, mutta kappas kehveliä tuote oli loppu verkkokaupasta ja eihän meillä UD:tä ole täällä Jyväskylässä (vielä, kohta aukeaa piste Sokkarille!!). Paletti jäi siis kaivamaa mieltä ja kysellessäni lisätietoja mahdollisesta Beauty Advisorin JKL -pestistä päädyttiin myös siihen, että tämä paletti lähetettiin minulle parin muun Urban Decay -tuotteen ohella.

Urban Decay Naked Ultimate Basics

Koska graafikon tausta, on pakko puhua pakkauksesta hiukan. Se on kaunis. Se on hyvän kokoinen. Se on erittäin Urban Decay Naked -linjan tyylinen tuoden siihen jälleen oman vivahteensa. Tähän pahvikuoreen on kauniisi imitoitu tuo sama säiekuvio, kuin mikä oikean paketin kannesta löytyy. Sävyt ovat hyvin esillä jo pahvikuoressa ja niistä jo saa pienen käsityksen siitä, mitä paletti pitää sisällään. Koko muutenkin on todella oiva ja 12 sävyä on saatu hyvin kompaktiin pakettiin.

Urban Decay Naked Ultimate BasicsUrban Decay Naked Ultimate Basics

Urban Decay Naked Ultimate Basics swatchit meikkivoiteen ja puuterin päälle.

Paletti oli jotenkin todella hankala swatchattava. Ehkä se johtui pohjustuksesta jonka tein, mutta jotkin sävyt eivät pääset tässä ollenkaan oikeuksiinsa. Aion tulla tällä kuitenkin useamman meikin tekemään, joten näette sävyjä varmasti käytössä tulevaisuudessa.

Kuitenkin, kuten nimensäkin, on tämä ultimaattinen nakupaletti. Löytyy todella vaaleita sekä todella tummia sävjyä, ruskea on edustettuna monessa eri tummuusasteessa ja mikä parasta, sävyt ovat pääosin mattasävyjä. Vaikka pääväri sävyissä on melko selvä, osasta löytyy todella kauniita vivahteita mm. violetista sekä vihreästä. Tykkään sävyistä todella paljon ja melkein jokaista onkin tullut jo käytettyä!

Urban Decay Naked Ultimate Basics

Mm. tälläisen meikin sain aikaiseksi paletin sävyillä. Huulilla ja kasvoilla on muitakin UD:n tuotteita, joten tästä meikistä on tulossa tarkempi esittely myöhemmin. Tämä paletti on päätynyt melkein jokapäiväiseen käyttöön ja sillä syntyy todella monenlainen arkimeikki, vaikka jotkin sävyt meinaavat olla melko lähellä toisiaan!

Jäin jumittamaan tähän palettiin, vaikka uusiakin on jo tullut testiin. Minkäs sille voi, kun joissakin tapauksissa rakkaus leimahtaa niin pahasti, että sitä ei vaan voi sammuttaa. Urban Decay muutenkin on brändinä sellainen, jota olen rakastanut jo ennenkö se myytiin L’Orealille tai ennenkö se saapui Suomen markkinoille.

Valitettavasti palettia ei ole enää saatavilla, mutta kannattaa tutustua *Urban Decayn muihin paletteihin.

Onko teillä jokin rakkauspaletti, jonka käyttöä ette voi lopettaa?

Paletti saatu blogin kautta.

14 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  UD:n luomiväripaletit ovat kyllä aivan ihania :). Tuossakin paletissa näyttäisi olevan mitä ihanempia sävyjä :).

 2. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Itseltänikin ko.paletti löytyy ja onhan se kerrassaan upea – niin ulkoa kuin varsinkin sisältä <3 (https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/02/naked-ultimate-basics.html)

 3. Charming Nails kirjoitti:

  Se on nätti mutta minä valitsin the Balmin Meet the Matt(e) paletin tänä tilalle 😉 siinä oli jotenkin enemmän monipuolisuutta.

  http://charmingnails.blogspot.fi/2017/03/the-balm-meet-matte-trimony-palette.html

  • hannamaria kirjoitti:

   Käväsin kattomassa ja oot ihan oikeassa, onhan se kyllä monipuolisempi! Ei huono valinta ollenkaan siis, pitää swatchailla kun kohdalle sattuu.

 4. JonnaH. kirjoitti:

  No tää on yksi niistä, taisi olla viime vuoden eniten käyttämäni paletti. Mutta tykkään myös Tarten ihanasta Tartelettesta tosi paljon. Naked 1 on kans sellainen jumahduspaletti itselle. 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Tartelettea en oo itte käyttänyt, mutta ymmärrän kyllä tuon jumituksen 😀 Mulla itelläni viime vuonna jumituspaletti oli Naked Basics, se on vaan NIIN helppo arkena kun meikkiin on käytettävissä se 10min.

 5. Mari kirjoitti:

  Mä olen tätä palettia kanssa kuolannut julkaisusta lähtien ja jossain kohtaa sen mun kokoelmaani muuttaa! Olisin nyt tilannut Sokokselta kun oli alet, mutta tottakai loppuunmyyty :/

  • hannamaria kirjoitti:

   Samma här, sieltä olisin tilannut jollei olis loppunut sopivasti ennen joulua!

 6. Anni Jää kirjoitti:

  Tää on kyllä loistavan monipuolinen paletti! Ite en mitenkään erityisesti syttynyt tähän, kun julkaistiin, mut sain ilokseni pr-näytteenä ja tykästyin tosi paljon!
  Ja siis tää pakkaus on niiiin kaunis. ♡
  Ps. Tiiätkö millon UD-piste aukee JKL?!

  • hannamaria kirjoitti:

   Kyllä vaan, on niin kaunis <3 Ja ihan varmaa infoa ei vielä kai ole annettu, mutta mitä haastattelun perusteella uskosin niin huhti-toukokuun kieppeillä aukeis.

 7. Noora kirjoitti:

  onko tuossa siis kuinka monta mattaista sävyä? olis nimittäin just eikä melkeen sellaset perussävyt mitä tartteisin, mut shimmerit ei kiinnostais yhtään 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Tarkastelin ja kaikki on mattasävyjä! Olin aavistuksen näkeväni aiemmin tuossa vaaleassa shimmeriä, mutta sekotin sen toiseen Naked -palettiin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.