Hae
Hannamaria

BetteBox 3/2017 – Bloggaajaboxi

Olettehan kuulleet BetteBox:sta? Kyseessä on kuukausittain ilmestyvä kauneusboxi, joka pitää sisällään monien eri merkkien täysikokoisia, sekä testerikokoisia tuotteita! Jotkut ovat voineet kuulla nimen Livbox, jolla tämä kuukausittainen yllätys ennen tunnettiin. Olen itsekin jokusen Livboxin aikanani täällä blogissa, jotka löytyvät Livbox -tagin alta.

BetteBox Maaliskuu 2017 BloggaajaboxiBetteBox Maaliskuu 2017 Bloggaajaboxi

Pari sanaa ihan pakkauksesta itsestään ensin! Vertaan tätä nyt melko rankallakin kädellä Livboxiin, mutta onnekseni saan todeta paketoinnin olevan nyt paljon parempi. Itse laatikko on korkeampi sekä puolestaan aavistuksen kapeampi, joka tekee siitä helpommin pakattavan. Myöskään ylimääräistä höttöä ei ole paketissa, vaan sitä sitoo yhteen kaunis paperikääre sekä Betteboxin logolla varustettu tarra.

Logo itsessään on myös todella kaunis ja moderni, joka toimii hyvin yksistäänkin esimerkiksi teipissä sekä tarroissa. Se on helposti tunnistettavissa ja omaan silmääni kuvastaa peiliä. Sisällä oleva esittelylehtinen taasen oli aavistuksen heikkolaatuisempi, etenin ihanaksi tarkoitettu vaaleanpunainen tausta teksteille oli melko höttöä ja vaikkei se vaikeuttanut lukua, otti se itseäni hiukan pattiin. Muuten lehtinen oli moderni ja helppolukuinen, myös lukijoiden kuvien lisääminen toiselle puolelle on hauska idea!

BetteBox Maaliskuu 2017 Bloggaajaboxi

Tämän Maaliskuun paketti oli tuttuun tapaan Bloggaajien boxi, jolloin paketista löytyy viiden eri bloggaajan suosikkituotteita. Aikaisempien vuosien tapaan mukana on tuotteita, jotka päätyvät omaan käyttöön sekä tuotteita, jotka joutavat eteenpäin.

BetteBox Maaliskuu 2017 Bloggaajaboxi

Batiste Stylist XXL Volume Spray -kuivashampoo / Biozell Professional Color Mask Sävttävä Tyvispray (Intense Red)

Batiste Stylist XXL Volume Spray on kuivashampoo, jota lähtisin suosittelemaan vaalean hiusvärin omaaville henkilöille. Se ei myöskään ole ihan perinteinen kuivashampoo, vaan enemmänkin freesaavampi ja kohottavampi, karkkimaisen tuoksun omaava tuote. Itse en ole kovin suuri kuivashampoiden kuluttaja muutenkaan, mutta tämä on ihan kiva matkakokoinen tuote mukaan otettavaksi!

Biozell Professionnal Color Mask Sävyttävä Tyvispray on vilahtanut ennenkin täällä blogissa ja jo silloin kirjoitin sen olevan oiva tuuheuttava ja raikastava tuote heille, jotka löytävät valikoimastaan oman sävynsä. Minulle lähetettiin tuolloin aiemmin tämä sama sävy, jonka silloin totesin olevan itselleni liian oranssiin ja kupariin taittava punainen. Nyt, kun oma värini on paljon kuparimpi ja vaaleampi, olisi tämä varmasti uudelleen testattava ja katsottava samalla onko Biozellin päässä tehty muutoksia sävyyn.

BetteBox Maaliskuu 2017 Bloggaajaboxi

Nivea Men After Shave Balm (Sensitive) / Mádara Exfoliating Oil-to-Milk Scrub / Lumene CC-voide (Fair)

Nivea Men After Shave Balm (Sensitive) on tuote, joka saattaa joissain aiheuttaa pientä hämmennystä. Miksi miesten tuote on laitettu bloggaajien suosikkiboksiin ja miksi nimen omaan aftershave? Kyseessähän on viime vuoden aikana monessakin eri mediassa, blogissa sekä gurujen toimesta hypetetty tuote, jolla naiset ovat pohjustaneet kasvojaan tavallisen meikinpohjustustuotteen sijaan.

Testasin tätä tuotetta itse viime lauantaina, kun pidin meikäläisen päivän NSB:n snäpin puolella (NSB:tä voi seurata @nsbofficial ja mua @hannamariav) ja olen sen jälkeen testaillut tätä pariinkin otteeseen. Totesin testien aikana tämän olevan oikeasti hyvä ja pienen määrän riittävän pitkälle. Se ei tasoita ja blurraa ihoa samaan tapaan kui ”normaalit” meikinpohjustustuotteet, mutta kiiltoa se ehkäisee kuin unelma. Toisella kerralla laitoin lisäksi meikinkiinnityssuihketta ja toisella kerralla menin ilman, tasaisempi iho oli suihkeen kanssa mutta pysyvyys oli ilmankin erittäin hyvä! Meikkivoide ei myöskään samalla tavalla lähtenyt liitelemään tai tarrannut ajan mittaan kuiviin kohtiin. Haju oli ensialkuun purkista otettaessa miehekäs, mutta ei jäänyt tuoksumaan iholle. Tykkäsin ja harmittaa, että kesti näin kauan testata tätä tuotetta!

Mádara Exfoliating Oil-to-Milk Scrub on itselleni ihan uusi tuote. Kyseessä on siis öljypohjainenkuorinta, joka muuttuu iholla pehmeäksi vaahdoksi. Tuotteen sisältämien aprikoosin sekä kauran öljymolekyylit tulisi poistaa lika ja epäpuhtaudet iholta samalla kun se tekee ihosta heleän, puhtaamman ja kirkkaamman. En vielä ole tätä testannut, mutta heti kun yksi testeri on loppu menee tämä kokeiluun!

Lumene CC -voide on jo lähes jokaiselle tuttu. Täällä blogissa se ei tosin ole vilahtanut, sillä en ole kovin suuri BB- tai CC-voiteiden fani. Aion silti tulla tätä kokonaisvaltaisesti testaamaan varsinkin kesään kohden mentäessä sillä mitä kädelle sitä nyt testailin, oli tämä Fair -sävykin itselleni aavistuksen tumma. Tiedän tämän olevan monen holy grail -tuote ja odotan siltä siksi suhteellisen paljon!

Sellainen bloggaajaboxi tälle keväälle! Mikäli vanhat merkkinsä paikkansa pitävät, olisi ensi syksylle mahdollisesti tiedossa toinen. Tässä välillä kuitenkin odotan BetteBox:lta vahvaa jatkuvuutta yhtä hyvänä kuin mitä se on alkuvuoden ollut.

Onko konsepti sekä tuotteet teille tuttuja?

BetteBox saatu blogin kautta.

14 kommenttia

 1. Elinaeveliina kirjoitti:

  Tämän betteboxin olisin mielelläni kyllä ottanut, paljon semmosia tuotteita mitä on käytössä ihan arkimeikissäkin ! Rakastan jotenkin tommosta kuukausittaista konseptia, aina tulee jotain uusia tuotteita kokeiltua!

 2. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Ensi kuussa pääsen itsekin testaamaan BetteBoxia, jee! Aikaisemmin en ole näitä kauneusboxeja käyttänyt, koska vähän epäilyttää, että tuleeko paljon huteja, ja mitä niillä tuotteilla tekee, joita ei itse käytä. Mutta nyt odotan huhtikuun boxia innolla :)Toivottavasti olisi hyviä tuotteita!

  • hannamaria kirjoitti:

   Odotan kanssa kyseistä boksia innolla! Kun boxin nimi oli vielä toinen, oli sisältökin eri luokkaa. Nämä alkuvuoden boksit ovat vaikuttaneet hyviltä ja toivon samaa myös tulevilta kuukausilta!

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Boxin koko vaihtelee tuotteiden mukaan, viime kuussa oli kapeampi ja koska tuotteiden välissä oli enemmän ilmaa niin oli mukana myös sitä paperi höttöä…

 4. Nakkikastike kirjoitti:

  Tämä oli eka kerta, kun itseäni olisi ihan oikeasti houkuttanut tilata Bette/Livbox, mutta onneksi tulin järkiini, enkä tilannut, koska käytän kosmetiikkaa nykyään melko vähän! Käyttöön ei nimittäin olisi luultavimminkaan päätynyt yksikään tuote :D. Hain Lumenen CC:tä innoissani joskus testiin, kun sitä oli niin moni hehkuttanut, mutta mulla se oli aivan karsea, lähti rullaantumaan ihan oikeasti puolessa tunnissa riippumatta siitä, mitä sen alle tai päälle oli laittanut. Mutta ehkä se sulla toimii paremmin, kun kerta niin monella muullakin! Nivean after shaven omistan jo ja olen melko varma, että en saa sitä ennen eläkeikää kulutettua loppuun, niin toinen puteli olisi ehkä vähän liikaa 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Aijaa harmi kuulla tuosta CC-voiteesta! Ja joo, tätä Niveaa tarttee ihan supervähän enkä tiiä miten nopeaan tääkään tulee käytettyä joten onneks en omistanu tätä ennestään!

 5. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Harmi kun CC sattui tulemaan minulle hieman liian tummassa sävyssä :/ Muutoin fiiliksiä boxista voi käydä lukaisemassa blogista: https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/03/bette-box-maaliskuu-2017.html 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   On aika harmillista! En kyllä tiiä edes että onko tämä Fair mulle ok-sävy, en oo kerenny testaamaan!

 6. Idsu / Huulipunamania-blogi kirjoitti:

  tuttua on, arvostelu löytyy minunkin blogista 😛
  parempiakin bokseja on ollut kuin tämä bloggaajaboksi, mutta ensi kuuta odotellessa, tilaajana kyllä pysyn!

 7. Mari kirjoitti:

  Tää oli mun makuuni kohtalainen bloggaajaboksi, odotin jotenkin enemmän, mutta kuitenkin kaikki tuotteet oli kivoja. Sain biozellista blondin sävyn, joka ei mulle passaa sitten millään. Niveaa on ollut mielenkiintoista kokeilla!

  • hannamaria kirjoitti:

   Aika jännä, melkeen kaikki tuotteet nappas mulle tosi hyvin! Toi Batiste oli vähän nääh, mutta muuten! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *