Hae
Hannamaria

Loppuneet tuotteet – Helmikuu 2017

Helmikuu olikin melko ”tuottoisa” kuukausi. Kuvittelin että kyseisen kuun aikana ei loppunut juuri ollenkaan tuotteita, mutta kyllähän niitä purkkeja ja purnukoita vaan pääsi loppumaan suhteellisen paljon! Edellisten kuukausien loppuneita tuotteita ja niiden arvosteluja pääset katsomaan tagin Kuukauden loppuneet takaa!

Kuukauden loppuneet Helmikuu 2017 Biozell Color Mask Copper Unique Haircare Coloured Hair Shampoo

Biozell Professional Color Mask sävyssä Mandarin (200ml, n. 9€) on ihan loistotuote. Olen Biozellin värinaamioita käyttänyt jo pienen ikuisuuden niiden edullisuuden ja tehokkuuden takia, eikä tämänkään käyttö tuonut poikkeusta sääntöön. Pestyihin, kosteihin hiuksiin levitettäessä se kirkastaa väriä ihanasti ja hoitaa hiusta samalla tarpeeksi. Kuivaan hiukseen käytettynä väristä tulee vielä intensiivisempi, mutta tätä kokeilin vain kerran. Käytin tätä kerran pari viikossa aina hiustenpesun yhteydessä ja hiusten väri tykkäsi erittäin paljon! Kokemusta löytyy niin tästä Mandarin -sävystä, kuin perinteisestä punaisesta sekä Copper -sävyistä, joita voin kaikkia suositella lämmöllä meille punahiuksisille riippuen toki aina siitä, millaista lopputulosta kaipaa.

Unique Haircare Colour Care Shampoo (250ml, n. 13€) onkin näkynyt täällä blogissa jo useampaan kertaan! Tein itse Color Care -sarjan shampoosta ja hoitoaineesta postauksen, samoin kuin hehkutin tätä shampoo- ja hoitoainekomboa viimeisimmässä Helmikuun suosikit -postauksessa. Unique Hair on brändinä juuri sellainen jonka tuotteita käyttää mielellään, eivätkä tuotteiden laadut yhtään horjuta tätä mielikuvaa! Laadulla tehtyä ja erittäin ympäristöystävällistä, tykkään!

The Body Shop Rose Body Lotion Garnier Micellar water

The Body Shop British Rose Body Butter (200ml, 19,95€) tuli viimeinkin käytettyä loppuun! Kirjoittelinkin sarjan kroppatuotteista jokin aika sitten postauksen, jossa kehuin tätä sarjaa tuoksustaan sekä etenkin tätä vartalovoita koostumuksestaan. Kerkesin tässä välissä kesän käyttää tuossa postauksessa näkynyttä Instant Glow Body Essenceä ja paria muuta tuotetta, joten tämä kestikin erittäin pitkään. Ylipääätään TBS:n vartalovoiteet ovat omia suosikkejani ja harmittaa hiukan, että tämä oli tällä hetkellä viimeinen laatuaa omissa varastoissa!

Garnier Pure Active Micellar Cleansing Water Combination to Oily skin (400ml, 7,90€) kesti ikuisuuden! Jopa niin kauan, että kerkesin aavistuksen kyllästyä tuotteeseen. Olen misellivesien suurkuluttaja, sillä en käytä aamuisin muuta ihonpuhdisusta kuin vanulapullisen misellivettä koko kasvojen iholle. Tutustuin Garnierin misellivesiin aikana, jolloin iho oli pahimmillaan ja herkimmillään aknen takia ja olen käyttänyt sitä aamupuhdistuksessa siitä asti. Tässä muuten ihonhoitorutiini ex-akneiholle, jossa misellivesi tekee ensiesiintymisen. Molemmat, niin Garnierin perusversio kuin tämä seka- ja rasvoittuvalle iholle tarkoitettu versio, ovat hellävaraisia ja olen ottanut näillä pois myös silmämeikkiä. Ehdottomia lempparituotteita!

Dermalogica skin hydrating booster Lumene Glow Reveal moisturizer

Dermalogica skin hydrating booster (15ml, näytekappale) oli supertuote ja harmi, että pakkaus kesti vain niin vähän aikaa. Tämä todellakin pelasti meikäläisen kuivan talvi-ihon pahimpien pakkasten aikaan, en olisi tullut millään toimeen ilman tätä. Olenkin kirjoittanut tästä geelimäisestä tehoboosterista Joulukuun suosikit -postauksessa enemmän. Harmi sikäli, että normaalikokoinen 30ml purkki maksaa sen n. 72€ joka rajoittaa ainakin itsellä tämän jatkuvaa kaapissa pitämistä.

Lumene Valo Glow reveal Vitamin C Moisturiser (50ml, €24,95) on ensimmäinen Lumenen uudistuneesta ihonhoitosarjasta, jota kokeilin ja jonka käytin loppuun! Kyseessä on valoa ja kevyttä hehkua iholle tuova päivävoide, joka ei herättänyt liian suuria tunteita. Kyseinen päivävoide oli miellyttävä käyttää ja se teki kosteutuksen osalta tehtävänsä luoden iholle kauniin ja kevyen hehkun, mutta en löydä tästä mitään erityistä sanottavaa hyvään tai huonoon suuntaa kallistuen.

Tiger Hand Soap Alverde Duschegel

Alverde Pflegedusche Grapefruit-Bambu (ml, n. 3€) -suihkugeeli lähti mukaan kesäiseltä Saksan reissulta, jolloin menin hiukan sekaisin DM:ssä. Ihastuin tämän suihkugeelin tuoksuun jo heti ostohetkellä ja nyt kaduttaa että en ostanut sitä useampaa purkkia. Tämä luonnonkosmetiikkainen suihkugeeli vaahtoaa kuin unelma ja pieni määrä riittää pitkälle. Rakastuin! Ja jos jollekin ei ole vielä käynyt selväksi, Alverde on meikäläisen lempikosmetiikkamerkkejä.

Flying Tiger Copenhagen Rose (400ml, 2€) -käsisaippua oli ihan uusi tuttavuus, joka tuli syksyllä Jyväskylään auenneen Tigerin pressipaketista. Kyseinen saippua oli tuttua saippualaatua, pesi todella hyvin ja tuoksu oli miellyttävä. Mieskin tykkäsi, vaikkei sitä välttämättä ääneen myöntänyt.

Niin lemppareita kuin uusiakin kokeiluja pääsi Helmikuussa loppumaan. Loppuneiden tuotteiden yhteenlasketuksi rahalliseksi arvoksi tuli 79,80€, joista kaikkea ei tosin ole maksettu itse ja joista yhden tuotteen hintaa ei ole saatavilla. Hullu kuukausi, ei voi muut sanoa.

Löytyikö joukosta teille tuttuja tuotteita?

Osa postauksen tuotteista saatu.

12 kommenttia

  1. JonnaH. kirjoitti:

    Dermalogican boosteri on huippu. 🙂 Tosi nätissä pakkauksessa tuo Tigerin käsisaippua.

  2. optimismia_Katja kirjoitti:

    Body shopin ruusut löytyy täältäkin. Nuo vartalovoit kestävät niin kauan, että ehdin aina kyllästyä tuoksuun ja sitten ostan uuden ja yks kaks niitä on kuusi avattua.. 😛

    • hannamaria kirjoitti:

      Haha, perus 😀 Itellänikin oli kaksi auki, toisen aukinaisen annoin mammalle kun se siihen kerta rakastui!

  3. Look by Mari kirjoitti:

    Täytyypäs ottaa toi dermalogican buusteri testiin, kun tuollainen samanlainen pikkuputeli makailee jossain laatikon pohjalla 😀 kiitti vinkistä!

  4. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

    Sun loppuneiden kasat ovat varsin maltilliset omiini verrattuna xD Tuo TBS:n ruusulinja on aivan ihana tuoksultaan <3

    • hannamaria kirjoitti:

      Haha, oon joskus miettinytkin että käytänkö oikeesti kuitenkin vähemmän kosmetiikkaa kuin moni muu vai käytänkö niitä niin säästeliäästi että kuukaudessa loppuu vähän!

  5. Charming Nails kirjoitti:

    Maltillinen kasa mutta sellaisia tuotteita jotka yleensä kestää ikuisuuden!

    • hannamaria kirjoitti:

      Sanopa muuta, etenkin tossa misellivedessä ja Lumenen päivävoiteessa meni ikuisuus että tyhjeni!

  6. Mari kirjoitti:

    Mulla on aikalailla samat mietteet tuosta Lumenesta, ihan jees, mutta ei herätä mitään tunteita. Biozellin color maskia oon käyttänyt razberry sävyssä tuomaan pientä sävyvivahdetta mun värjäämättömään hiukseen ja toimii kyllä siinäkin kivasti. 🙂

    • hannamaria kirjoitti:

      Aika hyvä idea käyttää tuota Biozellia noin! Itselläni ei tosin toimi koska muu tukka on värjättyä, mutta perus ruskealle tosi hauska idea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *