Hae
Hannamaria

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears & Pussy Whipped

Postaus sisältää affiliate-linkkejä.

NY ON TAAS! Oletkaunis.fi -verkkokauppa lahjoi meitä Nordic Style & Beauty -ryhmän ylläpitäjiä parilla Jeffree Star:n tuotteella, joiden tällä hetkellä ainut maahantuoja he ovat Suomessa. Saimme valita laajasta valikoimasta kaksi sävyä ja itse päädyin sävyihin Crocodile Tears ja Pussy Whipped.

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears Pussy Whipped Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears Pussy Whipped

Heille, joille Jeffree Star Cosmetics ei merkkinä ole tuttu, on kyseessä Youtuben puolelta nousseen ”kauneusgurun” oma brändi, joka on tunnettu radikaaleista sävyistään ja hyvästä laadustaan. Kaikki merkin tuotteet ovat cruelty-free eikä suurimpaan osaa ole lisätty mitään hajusteita. Tuotteet myös käsittääkseni valmistetaan ihan USA:n maaperällä ja tuotekehityksessä sekä sävyjen valinnassa sekä nimeämisessä on Jeffree itse paljon osallisena. Vaikka henkilökohtaisesti tyyppi ei kuulu mun suuriin suosikkeihin, on merkin tuotteet todella kivoja!

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears Pussy Whipped

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Pussy Whipped & Crocodile Tears

Merkin suosituimpia tuotteita taitaa olla juurikin nämä nestemäisen huulipunat, eli Liquid Lipstickit. Oletkaunis.fi:llä on laaja valikoima, josta itse päädyin nappaamaan kaksi ei niin tunnettua Velour -viimeistelyn omaavaa sävyä. Tälläisiä kun ei omasta kokoelmasta vielä löydy oli kiinnostus nimen omaan näitä kahta sävyä vastaan suuri!

Niin, ja juuri kun pääsin mainitsemaan että suurimpaan osaan tuotteista ei ole lisätty hajusteita, on näihin Velour Liquid  Lipstick -sarjan tuotteisiin käsittääkseni aavistus hajua neutralisoivia osia käytetty. Muuten olen kuullut osasta kommenttia, että perinteiset nestemäiset huulipunat haisevat kemikaaliselle ja ’kissanpissalle’.

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears Pussy Whipped Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears swatch

Applikaattori oli todella hyvän kokoinen omille huulilleni ja molempien koostumus helposti levitettävää. Purkista tuli sopiva määrä tuotetta ja koska itse aloitan huulien teon niiden keskiosasta amorinkaaren kohdalta, pyyhin hiukan tuotetta applikaattorista alkuun pois ja vasta kun raja on piirretty, nappasin isomman määrän tuotetta.

Jollekin pienempihuuliselle tämän kokoinen applikaattori ei ehkä ole niin kätevä, mutta toki tuottetta voi ottaa erilliseen siveltimeen ja rajata huulet sillä. Etenkin nämä mattasävyt muuten toimivat myös hyvänä eyelinerinä, joten ne eivät ole vain yhteen käyttöön tarkoitettuja tuotteita!

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears swatch

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears

Crocodile Tears on mattasävy, joka kuivui suhteellisen nopeaan mutta oli kuitenkin hyvin työstettävissä pidemmän aikaa ennen kuivumistaan. Kuvassa näkyy ensimmäinen kokeilukerta, jolloin etenkin huulten sisäpuolelle olisi pitänyt vielä laajemmin laittaa sävyä. Käytin tätä yhtenä päivänä meikissä ja silloin laitoin tuotetta paljolti tuonne huulten sisäosaan, jotta koko huulten alue peittyy.

Peittävyys tässä tuotteessa on todella hyvä ja toki omien huulten sävy vaikuttaa aavistuksen tummuuteen, mutta muuten pinkki tai vaaleanpunainen huuli ei kyllä pääse paistamaan lävitse. Pidin tätä itse huulilla n. 10 tuntia syöden ja korjaillen ja olen kyllä erittäin tyytyväinen! Perinteisessä vedenjuonnissa aivan huulten sisäosa lähti aavistuksen rullaamaan, syönnin jälkeen huulten sisäosaa ja aavistuksen tuosta ulkoa sai korjailla, mutta itse korjailu tapahtui todella vaivattomasti! Paljon siistimmin kuin esimeriksi NYXin tuotteilla, joten nämä ovat kyllä hintansa väärtejä.

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Pussy Whipped swatch

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Pussy Whipped

Kyseinen metallinhohtosävy ei ole vielä päätynyt meikkiin, mutta odotan sen käyttöä ja kultaiseen rajaukseen yhdistämistä suurella innolla! Pysyvyydestä en voi tarkemmin vielä sanoa mutta olettaisin sen olevan paljon heikompi kuin kanssasisarissaan mattapunissa. Tämä on melko pehmeän ja miellyttävän tuntuista huulilla eikä kuivata, mutta tosiaan pysyvyydessä se sitten nähdään. Levittyvyys oli todella helppo, jopa niin helppo että rajaus saattoi mennä aavistuksen metsään etenkin amorinkaaren kohdilla. Mutta tosiaan, odotan että pääsen käyttämään meikissä!

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears Pussy Whipped

Itseeni nämä kaksi sävyä iski ihan toden teolla, vaikka odotin tuon Pussy Whippedin kuvan perusteella olevan aavistuksen keltaisempi ja kirkkaampi kulta. Molemmat pääsee ihan varmasti käyttöön eikä jää homehtumaan laatikon pohjalle. Aion kokeilla myös molempia rajauksen osana, etenkin tuo vihreä houkuttelee!

Tahtoisin myös testata muitakin sävyjä ja mielellään ehkä vähän niitä nudempia, sillä nämä kaksi ovat melko radikaaleja eivätkä tosiaan haisseet kuten moni muu sävy. Tuotteita tosiaan saa Oletkaunis.fi -verkkokaupasta.

Onko teillä Jeffree Star Cosmetics-brändin tuotteita?

Tuotteet saatu Oletkaunis.fi -verkkokaupalta.

12 kommenttia

 1. JonnaH. kirjoitti:

  Toi vihreä on todellä J-Ä-N-N-Ä. 😀

 2. Elina kirjoitti:

  Jeffree Stars on mulle ihan uusi brändi, en ole aiemmin kuullutkaan. Kävin kurkkaamassa kaikki värisävyt tuolla Oletkaunis.fi-verkkokaupassa ja on kyllä mattapintaisia ja peittäviä, ei ehkä omaan makuuni (käytän itse huulikiiltoa eli kiiltävää ja ei peittävää).

  • hannamaria kirjoitti:

   Hauska kuulla että löytyy vielä perus huulikiillon ystäviä! 🙂 Jotenkin tuntuu että nämä peittävät mattapunat ovat tällä hetkellä niin in että perinteiset kiillot sun muut ovat jääneet vähemmälle ihan itseltäkin!

 3. Minna | Glitz & Glam kirjoitti:

  Please, ota vihreästä punasta kuva niin, että koko kasvot näkyy. Mietin miten makealta tuo näytää sulla, kun hiuksesi ovat punaiset. 🙂 *tahtoo nähdä, tahtoo tietää*

 4. Mari kirjoitti:

  Tosi jännät sävyt! Etenkin toi vihreä on huikee, molemmat näyttää sopivan sulle tosi hyvin 🙂 Mulla on pari jeffreen punaa ja oon kyllä tykännyt niiden koostumuksesta.

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitoksia, ootan niin paljon että pääsen käyttään tota kultasta meikissä! 🙂 Mäkin tahtoisin pari näitä lisää ja mielellään ei-Velour -viimeistelyä.

 5. Niina kirjoitti:

  En ole vielä kokeillut merkin meikkejä ollenkaan, koska en ole löytänyt esimerkiksi huulimeikeistä vielä itselleni tarpeeksi kiinnostavaa sävyä. Mutta näitä arvostelupostauksia on kiva lukea kun sävytkin näkee vähän eri tavalla 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Ymmärrän tuon tuskan 😀 Itseäni kerrankin veti puoleensa jokin muu kuin se ainainen punainen!

 6. HeidiKaroliinaA. kirjoitti:

  Nää tuotteet ei ollu ittelle ennalta tuttuja, joten oli mielenkiintoista lukea niistä! Mietin vaan, että käviskö nää mulle, kun mulla on luonnostaan ihan överikuivat huulet ?

  • hannamaria kirjoitti:

   Mukava että pääsit tutustumaan johonkin uuteen! Mattapunat on kuiville huulille välillä erittäin huonoja ja osa saattaa korostaa vain sitä kuivuuttaa, sekä kuivattaa lisää, mutta uskoisin että kunnollisen kosteutuksen (Bebanthenin punaraitaista yöksi) sopisi nämä sekä monet muut mattapunat myös. Toki mikäli huulet ovat niin kuivat että lähtevät riekaleina irti kuten mulla aknelääkityksen aikaan, pysyttelisin siellä hoitavien tuotteiden puolella enemmän! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *