Hae
Hannamaria

Silisponge – Silikoninen meikkisieni

HUISAA! Silikoninen meikkisieni, silisponge, on rantautunut Suomeenkin ihan toden teolla. Sain oman kappaleeni Nordic Style & Beautyn sekä Oletkaunis.fi:n yhteistyönä eräässä paketissa, joten pääsin itsekin tutustumaan kyseiseen tuotteeseen. Olin tästä sienestä nähnyt parilla eri videolla jo juttua ja tiesin miten se toimii, mutta en ollenkaan odottanut että se olisi näinkin kiva. NSB:n snäpissä (@nsbofficial) tein myös pika-arvostelun tästä, mutta ne ei valitettavasti ole enää katsottavissa edes meikän snäpissä (@hannamariav).

Silikoninen meikkisieni SilispongeSilikoninen meikkisieni Silisponge

Silisponge – silikoninen meikkisieni 4,95€

Silisponge oli erikoinen kokemus. Käyttöohjeessakin sanotaan, että tämä on tarkoitettu pääosin meikin levittämiseen ja itse häivyttäminen sekä blendaus tulee tehdä esimerkiksi siveltimellä tai meikkisienellä. Laitoinkin pienen määrän tuotetta ensin silispongelle, joka jälkeen näpäytin pienet määrät sitä ympäri kasvoja ja aloin levittää tuotetta pyörivin liikkein.

Ohjeessa sanotaan kevyen painelun kiinnittävän meikin paremmin, mutta itse en tätä tehnyt vaan hakkasin naamaa kunnolla yrittäen käyttää sitä kuin normaalia meikkisientä. Virhe, mutta korjattavissa siveltimellä.

Silikoninen meikkisieni Silisponge

Kuten muutkin meikkisienet, tämä tulee pestä joka kerran jälkeen ja omani pesinkin seuraavana päivänä kun laittelin meikkipakkia kuntoon. Tämä silisponge oli helpompi pestä kuin muut meikkisienet, sillä tämä ei ime sisäänsä tuotetta ollenkaan ja pesu onnistuu helposti esimerkiksi Fairyn tai käsisaippuan kanssa. Liiallista kovakouraisuutta en suosittele, myöskin terävät esineet kannattaa pitää tämänkin ulottuvilta pois jottei pinta vahingoitu.

Yleisesti ottaen tykkäsin tuotteesta erittäin paljon! Eihän se välttämättä ole yhtä kätevä kuin Beautyblender tai muut vastaavat meikkisienet sillä tämän kanssa tarvitsee vielä erikseen sen oikeasti häivyttävän välineen, mutta koin itse että tällä sai paljon peittävämmän lopputuloksen kuin BB:llä tai RT:n Complexion Spongella. Tuote oli myös suhteellisen helppo pitää kädessä, mutta veikkaisin että paljon pidempikynsisillä saattaa tässä olla aavistuksen hankaluuksia sen mallin ja liukuvuuden takia. Hintaansa nähden todella hyvä ja plussaa siitä että tätä ei tarvitse yhtä usein uusia kuin muista sieniä!

Oletteko te kokeilleet jo tälläistä silikonista meikkisientä?

14 kommenttia

 1. JonnaH. kirjoitti:

  En ole, eikä mua oikeastaan edes kiinnosta tää, mutta ei kiinnostanut aluksi beautyblenderkään, joten katsotaan vuoden päästä, jos innostuisin. 😀

 2. Sissi kirjoitti:

  Luultavasti kynsisin tuon täyteen reikiä het kättelyssä. En oikein lämpene, mutta kai tätä pitäisi kokeilla ennen kuin tuomitsee. Näen tässä vaan yhden tavallaan turhan vaiheen kun kuitenkin pitää ottaa se BB esille häivyttelyä varten. Oon katsellut ns. sillä silmällä silikonisia kenkien liukuestelappuja, ne on miltei samanlaisia kuin tuo virallinen versio:D

  • hannamaria kirjoitti:

   Joo samaa mietin että miksi käyttää kahta tuotetta pohjan tekoon kun pääsee yhdellä, mutta ite tykkäsin siitä miten peittävän tällä sai etenkin poskien ja otsan alueesta eikä siveltimella blendaaminen tuntunut ollenkaan huonolta sen jälkeen! En kyllä päivittäin jaksaisi (kun en jaksa päivittäin käyttää edes BB:tä!) 😀 Ja siis meikkiähän voi levittää vaikka niillä silikonisilla rintafileillä sun muulla joten miksei kenkien liukuestelaputkin toimisi! 😀

 3. Nicola kirjoitti:

  Ei ole vielä tullut koneiltua, mutta katsotaan sitten joskus että innostunko vai en. 🙂

 4. Elina kirjoitti:

  Ei ole tullut kokeiltua ja meikkivoidetta käytän muutenkin todella harvoin, en edes muista milloin viimeksi 😉

  • hannamaria kirjoitti:

   Mukava kuulla että joukosta löytyy myös vähemmän meikkaava! Itsekin pidän vain kevyttä kerrosta meikkiä päivittäin, sillä olen pieneen ehostukseen tottunut. On myös kyllä niitä päiviä kun menen ihan meikittä 🙂

 5. Tiia - Littlebigthings kirjoitti:

  Tekis mieli kokeilla tuntumaa, joskaan en käytä edes nestemäistä meikkivoidetta. Epäilen et pitkät terävät kynnet koituis just mulle ongelmaks 😛

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha voi olla jos kynsi on terävä kärjestä! Itelläni ei ainakaan vielä ole ollut ongelmaa vaikka peukalon kynnet on jo aavistuksen pidemmät.

 6. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Mielenkiintoinen tuote, vaikkakin ehkä epäkäytönnöllistä, jos joutuu kuitenkin käyttämään toista tuotetta meikkivoiteen levittämiseen. Kuulostaa työläältä. Kehtaanko tunnustaa, että levitän meikkivoiteen aina sormin, enkä käytä meikkisieniä ollenkaan 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Joo samaa mietin mutta koska tuosta mun perusmeikkivoiteesta tuli tämän ja siveltimen kanssa todella paljon peittävämpi, jaksan nähdä ainakin joskus sen vaivan! Tällä ei kyllä juu yksinään oikein paljoakaan tee 😀 Ja hyvinkin kehtaa, sormet on yllättävän kätevä työväline!

 7. Juulia S. kirjoitti:

  No jopas, enpä ollut tällaisestakaan aiemmin kuullut! Oon kyllä aina ihan ulkona meikkijutuissa, erityisesti mitä tulee näihin levityssieniin ja siveltimiin ja muihin. Mäkin käytän aina levittämiseen nimittäin sormiani, on osottautunut jotenkin toimivimmaksi itellä. 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha, jos ne toimii niin miksipä ei niitä käyttäisi! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *