Hae
Hannamaria

Kesäkenkien päivitys – Converse All Star Summer-Ox

Postauksen kengät saatu Footway.fi:ltä.

Unelmakengät tälle kesälle ompi tässä – Converse All Star Summer-Ox -malli! Jo pari vuotta toisensa perään olen jo haaveillut Converseista kesäkengiksi, sillä ne ovat olleet lähes parhaimmat tennarit lestiltään omalle lättänälle ja superleveälle jalalleni. Kulutan yleensä yhdet ballerinat / tennarit per kesä ja on suuri ihme, mikäli tennaripari on vielä käyttökelpoinen seuraavana kesänä. Converset ovat kuitenkin osoittautuneet poikkeuksiksi tähän sääntöön.

Converse All Star Summer-Ox Converse All Star Summer-Ox

Ensimmäiset Converseni ostin keväällä 2012 ollessani vaihdossa Espanjassa ja tarvitessani uudet tennarit tartuin ensimmäiseen, korkeavartiseen All Star Ox -pariin joka kaupasta löytyi. Kun koko 5,5 vain solahti jalkaan, piti kengät kiikuttaa kassan kautta Espanja-kotiin ja niillä tennareilla kävinkin sitten kiipeilemässä vuorella Espanjassa, käppäilin suurkaupungissa Alicantessa ja vietin koko kesän koti-Suomessa ne jalassa. Vielä seuraavanakin kesänä tennarit pääsi pesun jälkeen käyttöön enkä hennonut heittää niitä pois tuonkaan kesän jälkeen, vaan alensin ne ’lentopalloon ja salille-menokengiksi’ vielä tuoksi talveksi. Converset on omassa käyössä siis ihan parhautta.

Converse All Star Summer-Ox Converse All Star Summer-Ox

Converse All Star Summer-Ox

Kaipasin siis kovasti tälle kesälle nykyisten Addujeni kumppaniksi viileitä ja mielellään valkoisia tennareita. Tiesin jo että matalavartiset aion tällä kertaa ostaa ja kun löysin Footway.fi:n sivulta nämä ”reikäisellä” kankaalla varustetut Summer-Ox:t, en voinut vastustaa. Olenkin todella onnekas että sain nämä käyttööni yhteistyön kautta itselleni käyttöön! Kokoni on tällä kertaa 6, joka sopii sekin kuin hansikas.

Converse All Star Summer-OxConverse All Star Summer-Ox

Kengät ovat hyvää taattua Converse -laatua, mutta kaipaavat vielä aavistuksen lämpöisempiä kelejä. Kuvissa minulla on sekä sukat, että paljas jalka kengissä ja pinta tuntuu yhtä mukavalta kummin päin vain. Eron oikeastaan huomaakin ainoastaan tuossa viilennyksessä, jonka reikäkangas tuo tullessaan. Se myös omaan silmääni näyttää kivalta, juuri sopivan kesäiseltä kunhan siihen pääsee yhdistämään shortsit ja muita kesävaatteita!

Onko teillä jo kesän omat hittikengät tiedossa?

18 kommenttia

 1. Ninni / Visions kirjoitti:

  Ompa kivan näköiset tennarit! 🙂 Mulla on oikeastaan vielä etsinnässä tämän kevään unelma tennarit, mutta olen alkanut päätymään Pumaan!

  • hannamaria kirjoitti:

   Pumat on kyllä kans kivat, Niket ois kanssa ihan mukavat mutta en ny tartte enää enempää kenkiä joten pakko hillitä 😀

 2. JonnaH. kirjoitti:

  Aina Converset, paitsi kun mittari kohoaa kunnolla yli +20°C, niin sitten kuljen Havaianaseissa, mitä löytyy monet parit niin kuin Conversejakin. Olen aika tylsä tämän suhteen. 😀

 3. Mari kirjoitti:

  Onpas ihan super nätit Converset! Mua niin harmittaa, etten voi käyttää consseja :/ Ne hiertää mun kantapäät aina auki ja on mun jalkaan tosi epämukavat, vaikka ulkoisesti tykkään tosi paljon.

  • hannamaria kirjoitti:

   Aijaa, toi on aika harmi! Musta taas tuntuu että Conssit ja varsinkin tää perus OX on harvoja malleja jotka mun jalkaan käy 😀

 4. Tiia - Littlebigthings kirjoitti:

  Vitsit nää on kivat! Näinä hetkinä ärsyttää olla pikkujalka kun lasten conssit on niiiin tylsiä 😛

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha, kyllä niistäkin onneks ne perinteiset löytyy! Ja tästäkin mun mielestä oli tuonne 35-36 asti kokoja ellen ihan väärin muista!

 5. Reetta kirjoitti:

  Ihanan näköiset tennarit!?
  Valkoinen toimii kyllä aina niin hyvin ja freesaa asun kuin asun!❤

  • hannamaria kirjoitti:

   Tykkään näistä niin paljon itekin! Ja oot ihan oikeessa, valkoinen tuo asuun kyllä mukanaan niin paljon raikkautta!

 6. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Tunnustaudun myös converce-tytöksi! Myös mun jalkaan ne istuu niin hyvin. Vuonna 2014 ostin viimeisimmän parin New Yorkin reissulla, ja ne on edelleen hyvässä kunnossa (kovasta käytöstä huolimatta!).

  • hannamaria kirjoitti:

   Hyvä kuulla, ehkä mun tennareilla on kanssa toivoa nyt säilyä pidemmälle kuin parin vuoden ikään! 😀

 7. Venla P kirjoitti:

  Siis mielettömän siistit! Aivan älyttömän trendikkään näköiset, ja sopii niin monen eri asun kanssa. Ihanaa saada uutta särmää tennarimuotiin.

 8. Riikka kirjoitti:

  Onpas hienot! Olenkin harkinnut uusien valkoisten conssien ostoa, ehkä vaihtelun vuoksi hankin tuollaiset 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Ehdottomasti kannattaa varsinkin jos on niinkun minä, ettei käytä tennareita muuten kun kesäsin!

 9. Aino kirjoitti:

  Converset kyllä toimii aina!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *