Hae
Hannamaria

Bette Box Huhtikuu 2017 – yllättäjänä Ziaja!

Postaus sisältää affiliate -linkkejä.

Tämän vuoden huhtikuun boxi teemalla ”aurinkoiset päivät ovat täällä” oli kyllä ihan kiva! Vähän olin ensialkuun skeptinen kun sain kuulla mitä tämä kuukausi pitää sisällään, mutta kun pääsin itse hypistelemään pakettia sisältöineen tykästyin kyllä. Boxi pitää sisällään nimen omaan niitä tärkeimpiä freesin kevätlookin saavuttamiseen, joten hypätäänpä tutustumaan laatikkoon! Bette Boxeista muut postaukset löytyy täältä, LivBoxeista täältä.

Bette Box Huhtikuu 2017 Bette Box Huhtikuu 2017

Pakko muuten mainita tykkäykseni siitä, että jokaisen kuun boxin koko sekä pakkausmateriaali vaihtelee näemmä sisällön ja aiheen mukaan. Eräs anonyymi tästä kommenttiboksiin viimeksi mainitsikin, joten kiitokset hänelle tarkasta huomiosta! Tosiaan, tykkään siitä, että pakkausen koko on päätetty sen mukaan mitä se sillä kertaa pitää sisällään. Myös pakkausmateriaali vaihtelee, joka luo jokaiseen laatikkoon omanlaistaan fiilistä (vaikka se joinain kuukausina olisikin sama). Moitetta edelleen siitä, että mukana tulevan tuotekortin vaaleanpunainen hattara on pikselimössöä.

Bette Box Huhtikuu 2017 Eylure Herbina

Eylure 107 Volume -tekoripset oli melkoinen ylläri. En ole suuri tekoripsien käyttäjä sillä silmälasien kanssa on hankala löytää paria, joka ei räpsy linsseihin. Omistan kuitenkin muutamat parit ja tahtoisin käyttää niitä useamminkin, täytyy pistää nämä testiin ja katsoa käykö näiden kanssa samalla tavalla kuin muiden. Paketista paljastuu myös pieni liimapurkki, jolla pääsee etenkin harjoittelun kanssa kuka vain alkuun. Ostopaikkoina Sokokset, Oletkaunis.fi, Stockmann.fi ja Ego by YA, joissa valikoima saattaa vaihdella myymälöittäin. Ovh. n. 8,90€

Herbina Lip Candy Tropical Rasberry -huulivoide päätyy laukkuun, sillä kotimaiselle huulivoiteelle joka tuo pientä sävyä on paikka aina laukun pohjalla. Paketti itsessään on söpö ja hyvin ”Herbinamainen”, tuoksu oli kyllä todella imeläpurkkapallokarkki. Koostumus jäi jonnekin huulivoiteen sekä huulikiillon väliin ja mieleen tulee sellainen my lips but better with a twist of candy -tuote. Etenkin näiden väriversioiden kanssa kannattaa olla tarkkana jottei tuotetta tule liikaa tai luisu yli huulten rajojen. Ei pistä kihertelemään, mutta tulee varmaan käytettyä. Ostopaikkana hyvin varustellut päivittäistavarakaupat, ovh n. 4€.

Bette Box Huhtikuu 2017 Schwarzkopf

Schwarzkopf Fiber Therapy -shampoo ei oikein sykähdytä. Markettishampoot muutenkaan ei nykyään enää iske juurikaan, kyllä ne käytettyä tulee minun sekä miehen yhdessä mikäli niitä kaappiin päätyy. Omegaplex -yhdistelmäkään ei oikein saa innostumaan, mutta eiköhän tämäkin suihkun hyllylle joskus tiensä löydä. Myyntipaikkoina hyvin varustellut päivittäistavarakaupast, ovh n. 2,90€

Bette Box Huhtikuu 2017 Lumene Ziaja

Lumene Nordic Chic -luomiväri sävyssä 14 Huurteinen jää on todella kaunis harmaan sävy, mutta ei kovin keväinen. Harmaa on kuitenkin ruskean ohella yksi mieleisimmistä luomivärisävyistä, joten eiköhän tämäkin käyttöön pääse. Koostumus on aavistuksen shimmerinen, pigmenttiä lähtee ihan OK mutta ei läheskään yhtä hyvin kuin Lumenen vanhoista luomiväreistä ja tähän hintaan olisin odottanut tämän yhden napin olevan täynnä pigmenttiä. Itse olisin toivonut tämän olevan matta, mutta käyttökertoja varmasti tulee. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista sekä Stockmann.fi -verkkokaupasta, ovh n. 12,90€.

Ziaja goat’s milk Concentrated Moisturising Day Cream -päivävoide oli melko ylläri tästä boxista enkä osannut ollenkaan sitä odottaa. Kyseessä on siis vuohenamaitoa ja aurinkosuojakertoimen 20 sisältävä päivävoide, joka kosteuttaa ja siloittaa auttaen ehkäisemään pigmenttimuutoksia. Tuoksu ei tässä tai muissa Ziajan vuohenmaitotuotteissa ole se kaikista houkuttelevin, etenkin tässä mieleen tuli lähes yksinään saippua. Voide on mukavan kevyttä, joten voin sen kuvitella huoletta sopivan meikin alle. Saatavilla Sokoksista sekä sokos.fi -verkkokaupasta, jonne tuli -20% alekoodi paketin mukana. Koodi menee melko varmasti käyttöön, sillä sivua tulee harvasenpäivä selailtua 😉

Oli  mielenkiintoinen boksi ja vaikka pari tuotetta ei ihan hirveästi innostanut, päätyy jokainen varmasti jossain vaiheessa käyttöön. Odotan jo innolla että pääsen käyttämään tuota Ziajan päivävoidetta, nykyinen onkin jo sen verran finaalissa että kohta pääsen siirtymään tähän!

Millainen boxi oli teidän mielestä?

Bette Box saatu blogin kautta.

12 kommenttia

 1. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Minä en vielä ole saanut omaani, ja harmittaakin, kun paketin sisällys paljastui minulle instaa selatessani :/ Olisin halunnut pitää sen yllätyksenä, mutta minkäs teet. Noo, innolla kuitenkin odotan omaa boxiani saapuvaksi! Odotin, että boxissa olisi ollut keväisempiä sävyjä, mutta useampi tuote vaikuttaa kuitenkin lupaavalta!

  Harkitsen boxin tilaamista myös toukokuulle 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Se tässä on vähän ikävää että mikäli ei het ensimmäisten joukossa saa sitä omaansa, selviää sisältö ärsyttävän pian eikä se yllätysmomentti enää säily. Itte kyllä tykkään silti hiplailla tuotteita vaikka tiedänkin mitä boksista löytyy, uudet tuotteet on kuitenkin aina uusia 😉

 2. Nicola kirjoitti:

  Näyttää ja kuulostaa mielenkiintoiselta. Täytyy paremmalla ajalla tutustua paremmin. 🙂

 3. Charming Nails kirjoitti:

  Ihan kivoja käyttiksiä. Shampoon ja voiteen otan käyttöön mutta muut lähtevät kiertoon 🙂 ei sellaista yllärituotetta jonka takia olisi ihan kattoon pomppinut 😀

 4. Piiku kirjoitti:

  Nuo tekoripset ovat mainiot 🙂 Tulee käytettyä aina silloin tällöin. Kävin lukemassa aijemman postauksen, kiva idea nämä boxit. Ja yllärit on aina parhautta!

  Piiku-

  http://smoothiempaamenoa.blogspot.fi/

  • hannamaria kirjoitti:

   Kyllä vaan, toivon itekin että voisin käyttää useemmin kun nyt mutta lasit on yleensä tosiaan este! Ja yllätykset on kyllä ihan parhautta, siinä oot oikeassa!

 5. Tiia - Littlebigthings kirjoitti:

  Jännästi tuo Herbinan huulivoiteen imeläpurkkapallokarkki -tuoksu herätti heti mun mielenkiinnon 😀

 6. Susanna kirjoitti:

  Kerro hei sitten kun oot testannu noita ripsiä! Mulla meinaan kanssa rillit ja joskus tekis mieli kokeilla esim juhliin laittaa irtoripset (en oo ikinä kokeillu) 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.