Hae
Hannamaria

NYX Love Contours All -paletti

Sain hetki sitten NYX Love Contours All -paletin testiin ja olen ilokseni joutunut toteamaan sen kanssa erään positiivisen ongelman – kurotan sitä kohden sekä arkimeikissä, että erikoisemmassa meikissä entistä enemmän.

NYX Love Contours All

Kyseessä on siis paletti, josta löytyy tuotteet niin kasvojen ja kulmien muotoiluun sekä korostamiseen kuin ihan silmämeikinkin tekemiseen! Ainut joka paletista puuttuu, on perus puuteri sekä poskipuna mutta niitä en jää kaipaamaankaan täässä paletissa kaiken muun kompensoidessa erittäin hyvin.

NYX Love Contours All

NYX Love Contours All

Vasemmasta yläkulmasta löytyy lämmin korostusväri, oikeasta viileä ja hiukan pinkahtava. Vasemmassa alareunassa on viileämpi varjostuspuuteri, oikealta löytyy lämpimämpi (lähes aurinkopuuteri). Pohjalla kaksi leveää sävyä on tarkoitettu kulmien ehostamiseen, oikealla oleva sävy tummemille ja vasemmalla vaaleammille kulmille. Keskellä olevat napit käyvät pääosin silmämeikkien tekoon, mutta toki niillä voi hullutella niin tahoessaan.

NYX Love Contours All NYX Love Contours All

Olen jo parit meikit tällä NYX Love Contours All -paletilla kerennyt tehdä, joista ainakin yhdestä on tulossa vielä viikonloppuna materiaalia tänne blogiin heti kun kuvat on keretty muokata ja teksti kirjoitella. Hintaa paletilla on n. 28€ ja ostopaikkoina perinteiset NYXin ostopaikat kuten Sokos, Stockmann sekä Stockmann.fi -verkkokauppa.

Jotenkin arki painoi päälle viime ja tällä viikolla todella rankasti ja vaikka kuvamateriaalia on vaikka miten paljon, niiden muokkaaminen ja tekstin aikaansaanti on tökkinyt. Kohta päästään onneksi taas normaaliin 4 postausta viikossa -tahtiin, ei hätiä mitiä!

Oletteko te tutustuneet tähän NYX Love Contours All -palettiin?

12 kommenttia

 1. Tiia - Littlebigthings kirjoitti:

  Näyttää kivalta! Kuolaan aina tälläisten ”luonnollisten värien” perään vaikka tiedän että nää on mulle aina iiiihan liian lämpimiä sävyjä 😛

 2. Idsu / Huulipunamania-blogi kirjoitti:

  Ei olis ehkä ihan mun paletti, mutta jos värit natsaa niin varmasti hyvä tuote :>

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha, tää taas on ihan just mun värinen paletti persikkaisine ja violetteine väreineen!

 3. henna kirjoitti:

  olis kyllä kiva testata, liekö löytyy JKL?

  henna

 4. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Näyttää hyvältä, tykkään näistä väreistä! Ja kätevää, jos samassa paletissa on lähes kaikki tarvittava 🙂
  Kivaa pääsiäistä!

  • hannamaria kirjoitti:

   Niinpä, siitä itekin tässä tykkään! Ainut mikä puuttuu on ihan perus puuteri, mutta en sitä varmaan tästä paletista osais muutenkaan käyttää.

 5. Charlotta kirjoitti:

  Kaunis paletti! Tossa on kyllä tosiaan potentiaalia niin arki- kuin juhlameikkiinkin. 🙂 En malta odottaa, että saan oman NYX-palettini postissa!

  Charlotta x http://charlottaeve.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.