Hae
Hannamaria

Clarins Skin Illusion Blush & Daily Energizer Lovely Lip Balm

Postaus sisältää affiliate -linkkejä.

Clarins toi täksi kevääksi markkinoille Tender Moments -kokoelman, joka sisältää kolme kappaletta Skin Illusion Blush -poskipunia sekä ihanan Daily Energizer Lovely Lip Balm -huulivoiteen. Sain näistä jokaisen testiin blogini kautta nyt kun useammat testit on takana, voin antaa rehelliset mielipiteeni kyseisestä setistä – joka muuten toimii erittäin hyvin mm. äidille tulevana Äitienpäivänä lahjaksi 😉

Clarins Skin Illusion BlushClarins Daily Energizer Lip Balm

Clarins Daily Energizer Lovely Lip Balm – 15,30€

Kyseisen huulivoiteen kerrotaan kostettavan erittäin tehokkaasti (jopa 8 tuntia) ja antavan huulille pienen roosan sävyn. Olen näistä molemmista melko samaa mieltä – sävystä tulee söpö ja aavistuksen kiiltävä pusuhuuli-efekti ja noh, huulivoiteet eivät omilla huulilla ainakaan pysy yhtäjaksoisesti kahdeksaa tuntia jotta tuohon voisin mitää faktaa sanoa. Kosteuttavalta tuote kuitenkin tuntuu ja tuoksu on erittäin miellyttävän kevyt ja persikkainen. Karitevoi, luomukaakao ja luomuherukkauute tekevät tehtävänsä kyllä kosteutuksen osalta, mutta pulleampia tai edes pulleamman näköisiä en sanoisi huulistani tulevan. Kuvaa huulilla löytyy tästä postauksesta.

Pakkaus on myös ihana – söpöt sydämet sopivat hyvin kokoelman teemaan. Itse tuubi on valmistettu pahvista, ”johon materiaali on saatu kestävän kehityksen menetelmin hoidettujen metsien puista valmistetusta paperista.” Ota tuosta nyt selvää mistä se sitten oikeasti on, mutta ekompi fiilis tuotteesta tulee pakkauksen ja itse tuotteen avulla! Kiva tuote, mutta en uskoisi itse maksavani siitä yli 15€. Tuotetta saa tilattua Stockmann.fi -verkkokaupasta.

Clarins Skin Illusion BlushClarins Skin Illusion Blush 02 Luminous Coral

Clarins Skin Illusion Blush – 20€

Ehkä söpöin paketti poskipunalle hetkeen johon olen törmännyt! Vaikka se on söpöin, ei itse tuotekonsepti ole välttämättä se tilaa säästävin ja käytännöllisin matkatarkoitukseen, mutta annan sen tälle anteeksi. Pienessä paketissa yhdistyy itse tuote, peili (veikkaisin purkin kantta, toimii hätävarana) sekä itse sieni jolla tuote levitetään. Koin tuotteen saamisen purkista helpoksi etenkin näin alkuvaiheessa kun se ei ole kerennyt kulua (applikaattori on kiinni ollessaan yhteydessä, mutta levitys mukava tulevan applikaattorin osalta oli hiukan haasteellista – tuote levittyi hyvin mutta sitä piti ottaa todella vähän kerrallaan jotta häivytys onnistui. Joka kerta viimeistelinki häivyttämisen perinteisen siveltimen avulla, muuten poskipuna olisi jäänyt aavistuksen laikukkaaksi.

Clarins Skin Illusion Blush 02 Luminous Coral Clarins Skin Illusion Blush 01 Luminous Pink 02 Luminous Coral 03 Golden Havana

Tässä Skin Illusion Blush -poskipunassa kerrotaan olevan ”vaaleanpunaisesta opaalista saatua puuteria, joka saa valon heijastumaan kauniisti iholta ja kirkastaa siten optisesti ihon väriä.” Tuosta en ole niin varma, mutta jokainen sävy on ihan mahtava! Itselleni sopii omasta mielestäni parhaiten tämä 02 Luminous coral (jota on poskilla erittäin hennosti tässä samaisessa meikissä kuin tuota huulivoidetta), joka on kaunis persikkainen poskipuna. Jokaista on helppo kerrostaa ja tuloksesta saada joko hento tai todella näyttävä. Erilaiselle ihonvärille uskoisin myös tuon 03 Golden havanan sopivan kevyesti korvaamaan aurinkopuuteri, mutta itselleni se toimii kivana rusehtavana poskipunana. Tuotetta saatavilla Stockmann.fi -verkkokaupasta.

Kuten totesin, kyseessä on kiva tämän kevään Limited Edition -kokoelma Clarinsilta joka sopii ihanasti mm. lahjaksi! Tuotteet tulivät myyntiin jo maaliskuun puolella, joten niitä uskoisin vielä ihan hyvin myymälöistä löytyvän! Esimerkiksi Sokokset ja Stockmannit ovat melko varmoja ostopaikkoja.

Iskeekö teihin tälläinen hempeämpi ja keväisempi Clarinsin kokoelma?

 

8 kommenttia

 1. Jane / Yhtä kuin kolme -blogi kirjoitti:

  Mielenkiintoista! Ja tosiaan hyvää vinkkausta tulevaa juhlapäivää varten ?

 2. henna kirjoitti:

  Voi eiiii, mäki haluan! Saakohan näitä sokokselta?

  Henna
  http://www.stoori.fi/pakkomielteita

  • hannamaria kirjoitti:

   Sokkareiden valikoimaan pitäs kuulua ja uskon että kun JKL varsinkin rempattiin just, vois sieltä hyvinkin löytyä!

 3. Elina kirjoitti:

  Söpöt pakkaukset! Poskipunan 01 ja 02 sävyt on kauniita, voisin ostaa (uusi poskipuna olisi tarpeen).

 4. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Ompa söpöt pakkaukset! Hempeät sävyt iskee aina, tosin en ehkä minäkään maksaisi 15 euroa ”ihan kivasta” huulivoiteesta.

  • hannamaria kirjoitti:

   Kyllä, pakkaukset on supersöpöjä! 🙂 Ja samma här, saman tyyppisiä löytyy muualtakin edullisemmin mutta onhan tuossa esim. lahjaksi nätti ajatus takana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.