Hae
Hannamaria

HIT & MISS: Huhtikuu 2017

Hit & Miss Huhtikuu 2017

Huhtikuu oli yksi kiireisimmistä ja hankalimmista kuukausista koko kevään aikana. Selkä oikutteli, meikit eivät kiinnostaneet loppukuusta enää samalla tavalla ainaisen opiskelukiireen takia ja into laski hiukan kaiken suhteen. Kuukausi hujahti silmissä ohi, mutta silti mukaan tarttui niin uusia suosikkeja kuin inhokkejakin. Löydät edellisten kuukausien postaukset tagin Hit & Miss -alta.

Hit – Suosikit

Hit & Miss Huhtikuu 2017

LOOKS by Cailap siveltimet saapuivat PR-lahjana postissa testiin hetki sitten ja olen niitä päässyt nyt koeajamaan. Sarjaan kuuluu muistaakseni yhteensä 12 sivellintä, jotka kattavat niin pohjameikin kuin silmämeikinkin. Siveltimistä saa hyvän otteen ja ne ovat kevyitä, mutta synteettisiksi siveltimiksi hintaluokassaan melko hyviä. Siveltimien suositushinnat liikkuvat kymmenen euron molemmin puolin ja paketissa tulee takakannessa kätevästi ohjeita silmä- sekä pohjameikin tekoon meikkaamista aloitteleville. Näistä on tulossa ihan oma postauksensa kunhan voin kertoa tarpeeksi laajan tutkimustyön tulokset.

Hit & Miss Huhtikuu 2017

Urban Decay VICE Lipstick, 714 (Mega Matte) on kruunattu ihan ehdottomasti lempparipunaksi. Sävy on täydellinen ja koska olen tällä hetkellä hurahtanut mattaisiin huulituotteisiin, on koostumuskin erittäin miellyttävä. Tämä ei ole ollenkaan kuivattava matta, kuten jotkin tuotteet voivat olla. Olen käyttänyt tätä huulikynä & huulipuna -komboa jo täällä blogin puolella näkyneessä meikissä kertaalleen.

Urban Decay 24/7 Glide-On Lip Pencil, 714 on ihan ensiluokkainen huultenrajauskynä. Se ensinnäkin mätsää ihan täydellisesti saman värikoodin VICE -huulipunan kanssa ja levittyy huulille melko unelman lailla. Se mitä huomasin tämän kanssa on, että huulien tulee olla aivan täysin kuivat ja huulirasvasta vapaat (ja kieli kannattaa pitää keskellä suuta eikä poskella) tätä levittäessä, sillä muuten tuote ei tartu huuliin. Ihan unelmakombo, sävy on just nappi ja sopii todella monelle!

Hit & Miss Huhtikuu 2017

Clarins Skin Illusion Blush, 02 Luminous coral nousi lemppariposkipunaksi viime kuulta. Normaalisti en ole suuri poskipunien ystävä, mutta tästä sai niin luonnollisen persikkaisen hehkun iholle että se on jäänyt arkikäyttöön. Vieläkään en tuotetta levitä mukana tulevalla sienellä, vaan erillisellä poskipunasiveltimellä – häivytystä en ole millään keinoin kys siveltimellä saanut onnistumaan. Ihana tuote silti, kesällä päivettyneellä iholla varmasti vielä upeampi! Postauksen tästä sekä muista tämän LE Tender Moments -sarjan tuotteista voi lukea täältä.

Miss – Inhokit

Hit & Miss Huhtikuu 2017

MaxFactor 2000 Calorie Curl Addict -ripsiväri oli ihan täysi floppi. Kävin koulutuksessa josta kyseisen ripsivärin sain ja ei hemmetti odotin innolla että tämä varmasti pitää taivutukset ja tuo sitä kaivattua tuuheutta – juu ei. Testasin ripsiväriä useamman kerran ja useamman kerroksen, joko taivuttaen vain alkuun tai taivuttaen kerrosten välissä. En voi suositella tätä oikein kenellekään, sillä vaikka ripsiväriltä ei paljoa vaatisin, toivoisin edes harjan olevan sellainen joka ei tahraa muuta silmämeikkiä ja jolla voisi alaripset erotella – tämä ei pystynyt kumpaankaan. Kunnon nogo-ripsiväri.

Millaisia suosikkeja teillä oli viime kuussa?

12 kommenttia

 1. Maria / Maria Glow -blogi kirjoitti:

  Ai että en malta odottaa et pääsen testaamaan tota Clarinsin punaa! Niin on ollut paljon menoa tässä et mitään ehtiny tekemään. En itekään tajunnu et hitsit huhtikuu meni jo 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   No niinpä, tuntu että Huhtikuu vaan hujahti silmissä! Ja toi Clarins on kyllä aika jees!

 2. Nina kirjoitti:

  Mua rupes todella kiinnostaa noi listaamasi HIT tuotteet. Pitkään jo hyvää mattapunaa etsinyt ja samoin poskipunaa. Noita Cailapin siveltimiä oon himoinnut myös jo tovin. Oma huhtikuun ehdoton HIT tuote on kyllä Tokmannin sen oman merkin yksi niistä miljoonista eri ripsiväreistä, se on ihan omaa luokkaansa ja en voi uskoa että maksaa vaan sen 3,5 euroa. Huh!!

  • hannamaria kirjoitti:

   Näitä voi kyllä sydämen pohjasta suositella! Jos puhut Essencestä, niin kyseessä ei oo Tokmannin oma merkki mutta heidän ripsari on kyllä ihan paras hinta-laatusuhteeltaan!

 3. MINI-blogi kirjoitti:

  Mun suosikki tuotteet huhtikuulta on Lumenen True Mystic Curl-ripsiväri ja Nivean Daily Essentials Sensitive Cleansing Milk-puhdistusemulsio (pettymys taas oli Lumenen Blueberry Wild Curl ripsiväri, jonka alennetun hinnan vuoksi ostin).

  • hannamaria kirjoitti:

   Kuulostaa hyvälle – ja harmi tuo ripsari, itsekään en sen suurimpiin faneihin kuulu 🙂

 4. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Muakin alkoi kiinnostamaan tuo Urban Decayn huulipuna! Pitääkin käydä Sokoksella testaamassa 🙂
  Oma hitti tuote huhtikuulta on ehkä vähän tylsä, se nimittäin oli Bette boxista tullut Herbinan huulivoide, josta tuli jokapäiväinen suosikki 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Kannattaa nyt kun se kerta täällä on! Ja se Herbinan huulivoide on kyllä hyvä!

 5. henna kirjoitti:

  Mä niin haluaisin testaa sen clarinsin, mikä sun suosikeissa!

 6. JonnaH. kirjoitti:

  Mua niin harmitti, että tuo 2000 calorie ei ollut mikään erikoinen, koska se alkuperäinen on yksi mun kaikkien aikojen suosikkiripsareita, jonka vuoksi odotukset oli aika korkealla tämän uuden version suhteen, mut ei.

  • hannamaria kirjoitti:

   Sanopa muuta. Harmittaa ettei tää ollut hyvä, mutta minkäs teet. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.