Hae
Hannamaria

LOOKS by Cailap – Kokonainen sivellinkokoelma

Sain tutustuttavakseni LOOKS by Cailap -siveltimiä PR-toimistolta jo jokin aika sitten ja nyt testattuani lähes jokaista useampaan otteeseen, voin tulla näistä sanan tai pari kertomaan ja ihastelemaan! Mikäli Cailap ei brändinä ole tuttu, on kyseessä suomalainen 1977 perustettu perheyritys, joka on korujen, hiuspidikkeiden, kauneusvälineiden aurinko- ja lukulasien valmistuttaja. Tietyin väliajoin he lanseeraavat uusia tuotteita ja tuotesarjoja marketteihin ja muuhun myyntii (lempparini tähän mennessä oli Cailap by Mariela Sarkima sinisine siveltimineen), kuten nyt tämän LOOKS by Cailap -sivellinkokoelman.

LOOKS by Cailap LOOKS by Cailap

Kyseinen kokelma pitää heidän omien sanojensa mukaan sisällään jokaisen naisen ”must” -siveltimet, joilla pärjää niin arjessa kuin juhlassa. Sarjaan kuuluu 12 ruusunkultakahvaista ja synteettistä karvaa olevaa sivellintä, joita saa ostettua myös setteinä. Siveltimien suositushinnat vaihtelevat 6-19€ välillä aina sivellintyypistä riippuen – aloittelijalle hyvää näissä on kuitenkin aloittelijalle se, että pakkauksen takaa löytyy ohjeita siveltimien käyttöön!

LOOKS by Cailap LOOKS by Cailap

Meikkivoidesivellin / Puuterisivellin / Poskipunasivellin / Peiteainesivellin

Pohjan tekoon setistä löytyy neljä sivellintä. Itse koen näiden olevan melko oivia ja levityksen onnistuvan – ainut jota olisin toivonut olisi ollut, että meikkivoidesivellin olisi ollut aavistuksen isompi. Olen muutenkin huono käyttämään tämän mallisia ”lättänöitä” meikkivoidesiveltimiä, joten pienuus ei ainakaan kärsivällisyyttä tuonut lisää. Puuterisivellin on ihanan pehmeä ja ottaa itseensä hyvän määrän tuotetta jakaen sen sopivasti kasvoille. Poskipunasiveltimellä levitin sekä poskipunaa, että varjostukset ja molempiin se on melko oiva – sopivan kokoinen ja mallinen. Peiteainesivellintä en tullut käyttäneeksi kuin kerran mutta se johtuu siinä, että en levitä yleensä peiteainetta näin pienellä siveltimellä mihinkään (edes näppyjen päälle). Tarkkaan työskentelyyn silti OK sivellin.

LOOKS by CailapLOOKS by Cailap

Häivytyssivellin / Luomivärisivellin / Rajaussivellin

Häivytys- ja luomivärisivellin myydään kahden setissä nimellä Smoky Eyes -setti, mutta itse koen että smokyyn tarvitsee vielä ns. keskikokoisen siveltimen. Toki näilläkin helpon smokyn saa aikaan ja etenkin häiyvytssivellin on ihanan pullea ja pehmeä, mutta liikkuvalle luomelle luomivärin levittäminen voi olla hiukan työlästä näin pienellä siveltimellä. Silmänurkkaan sillä tosin pääsee hyvin! Rajaussivellin oli OK, kärki oli aavistuksen liian ”taipuisa” omaan makuuni joka on tottunut rajaustusseihin sekä -kyniin, mutta etenkin erittäin pieni ja siro siipi oli suhteellisen helppo saada aikaan.

LOOKS by Cailap LOOKS by Cailap

Häivytyssivellin / Luomivärisivellin / Applikaattori -duo

Kaksi vasemmanpuoleista ovat samat siveltimet vielä uudelleen kuin ylempänä. Ne sopivatkin yhteen hyvin applikaattori -duon kanssa, jota myydään settinä ja pystytte hiukan vertaamaan kokoeroa näiden kahden setin välillä. Applikaattorihan sopivan vain luomivärin levitykseen, häivytystä niillä on omasta mielestäni melko vaikea tehdä. Joka tapauksessa ihan käyttökelpoinen setti, mutta pitkäkestoisuudesta en osaa sanoa sillä nämä tuppaavat imemään itseensä jonkin verran tuotetta ja puhdistus ei ollut omasta mielestäni kovin helppoa.

LOOKS by Cailap LOOKS by Cailap

Kierreharja / Kulmakarva-/rajaussivellin / Huulipunasivellin

Kolmikko, joka kruunaa jokaisen meikkipussin. Kierreharjalla naaman karvat ojoon ja kulmasiveltimellä kulmiin väriä huulipunasiveltimen viimeistellessä look. Kulmakarvasivellintä käytin luomivärin kanssa ja pakko sanoa, että puuterisella tuotteella ja siveltimellä tehnyt kulmat ei ole oma juttu. Joku voi varmasti tykätä, mutta muhun ei iskenyt tämä tuote – rajauksien tekoon paljon parempi. Huulipunasiveltimellä sai nättiä jälkeä aikaan, tosin rajauksen tekisin silti aina kynällä erikseen ja tällä vain täytön.

Ylipäätään hyvä kokoelma, jota voi jokaiselle aloittelijalle ja miksei aavistuksen enemmänkin meikkaavalle suositella mikäli yksittäisiä siveltimiä tai niiden kaksoiskappaleita kokoelmasta puuttuu. Tykkään laadusta näin alkuvaiheessa, mutta aika näyttää miten pitkälle nämä kestävät – vanhemmat Cailapin siveltimeni ovat vielä hyvin kuitenkin menossa mukana joten uskon näidenkin kestävän! Olen käyttänyt näitä siveltimiä mm. tämän sunnuntaina blogissa nähdyn Jeffree Star Androgyny -palettimeikin tekoon.

Ovatko Cailapin tuotteet teille tuttuja?

2 kommenttia

  1. Charlotta kirjoitti:

    Cailapin siveltimet on jees. Ne siniset on munkin lemppareita, mutta nääkin on kyllä kauniita. 🙂 Hyviä perussiveltimiä, joissa on helppo saatavuus.

    http://www.charlottaeve.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.