Hae
Hannamaria

(ARVONTA) Kesäautona Opel Kadett D – auto varastosta kesäkuntoon

Kesäauto on viimeinkin ajossa! Julli työskenteli tämän projektin parissa useamman kuukauden parina vuonna ja sen kunniaksi lyötiin Autodude.fi:n kanssa hynttyyt yhteen jotta saadaan kyseinen kasarimenopeli edustuskuntoon.  Postauksen lopusta löytyy myös arvonta, joten lukekaa loppuun asti!

Autodude.fi Opel Kadett D

Projektia aloitellessa autossahan ei varsinaisesti ollut suurempia vikoja ollut (tyhjäkäynti nyt mitä vähän oikutteli), mutta ”isompi kone oli saatava” ja olihan se hyvä pistää auto viimeinkin kuntoon jotta sillä ajokin on miellyttävää. Niinpä projekti koitettiin saada Jyväskylän Vappucruisingiin valmiiksi ja sehän onnistui jopa viikon etuajassa!

Autodude.fi Opel Kadett D Autodude.fi Opel Kadett D Autodude.fi Opel Kadett D

Autodude tuli kuvioihin tuolloin viikkoa ennen Vappucruisingia. Ennen -kuvissa on pohjalla parin vuoden shaibat, joten oli onni että sponssina saatiin erikseen vaahdotin sekä ultimaattinen PREMIUM -autonpesukitti jolla puunattiin auto kuntoon (räjäytyskuva yllä). Kyseiseen settiin kuuluu kaikki esipesusta vahaukseen (savestusta lukuunottamatta). Kyseinen setti oli meille oiva, sillä ei tällä hetkellä omistettu mitään kunnon pesuaineita tai -välineitä ja aloitettiin periaatteessa nollasta kaikki. Toki setti sopii kokeneemmallekin, mutta ylläpitoon löytyy useampiakin merkkejä ja tuotteita kuin mitä setissä on tarjolla. Mutta aloitetaas!

Autodude.fi Opel Kadett D Autodude.fi Opel Kadett DAutodude.fi Opel Kadett D Autodude.fi Opel Kadett DAutodude.fi Opel Kadett D

1. Esipesu on tärkein varsinkin kun pestään autoa, joka on ollut remontissa ja seisonut hallissa parin vuoden ajan ilman pesua. Koska saatiin extrana settiin vielä painepesuriin sopiva vaahdotin, oli tämä vaihe erittäin helppoa. Aine vaahdottimeen, laite kiinni pesuriin ja aine kohti autoa. Tämä oli tärkeää että saatiin mahdollisimman paljon irtohiekkaa ja muuta ylimääräistä pois auton pinnasta ennen sen käsipesua ja vältyttiin ainakaan naarmuttamasta maalipintaa entisestään. Annettiin pesuaineen olla hetki ja suihkuteltiin pois, jonka jälkeen toistettiin se vielä uudelleen jotta saatiin varmasti suurin osa irtonaisesta shaibasta pois. Käytettiin kahta eri ainetta Solmaster AS40 v.2 ja ValetPRO pH Neutral Snow Foamia.

Autodude.fi Opel Kadett D Autodude.fi Opel Kadett D

2. Kinnaspesu toteutettiin esipesun jälkeen kahden ämpärin tekniikalla, jossa molempiin ämpäreihin lisättiin suuri määrä vettä ja toiseen lisäksi pesuaineliuos. Ensimmäisen kerran kinnas kasteltiinkin pesuaineliuoksessa, ja tietyn alueen pesun jälkeen kinnas ensin huuhdeltiin huuhteluämpärissä jotta irronnut lika huuhtoutuu mahdollisimman tehokkaasti pois eikä enää kulkeudu auton pintaan sitä naarmuttamaan. Huuhtelun jälkeen kinnas siis käytetään uudelleen pesuaineliuosämpärissä ja sitten vaan puunataan autoa uudelleen.

Autodude.fi Opel Kadett D Autodude.fi Opel Kadett D Autodude.fi Opel Kadett D

3. Raudanpoisto & pienpoisto oli seuraavana vuorossa. Ensin tehtiin siis raudanpoisto (Dragon’s breat -puteli), jotta saatiin auton maalipintaan uponneita rauhahiukkasia sekä muuta superpientä rautasälää. Tässä joutui allekirjoittanutkin touhuamaan, eli hinkkaamaan varsinkin vanteita raudanpoistoaineella. Kaksi alinta kuvaa ovatkin kyseisestä työvaiheesta, jolloin poistuvan raudan näkee helpoiten sen muuttuessa violetihtavaksi auton pinnalle. Lopuksi aine huuhdeltiin jälleen huolellisesti pois.

Pienpoisto (Citrus -puteli) tehtiin myös tällä kertaa vaikka se normaalisti pitäisi tehdä vain kerran pari vuodessa. Raketti kuitenkin sen tarvitsi parin vuoden pesemättömyyden jälkeen, joten poistettiin pinnalle jääneet piki-, pihka-, mahla-, polttoaine- ja liimatahrat. Tällä emme huomanneet ihan kovin suuria vaikutuksia olevan, mutta oli hyvä se tehdä! Näiden jälkeen tehtiin myös savestus muilla välineillä mitkä eivät pakettiin kuuluneet.

Autodude.fi Opel Kadett D Autodude.fi Opel Kadett D

4. Vahaus oli toiseksi viimeinen ulkoinen duuni. Kunnon myllytystä ei tällä kertaa päädytty tekemään, joten ihan pelkkä käsin vahaus pesun viimeistelyyn riitti. Tässä vaiheessa päivää alkoi molemmilta olla jo puhti pois ja todettiin, että onneksi auto on pieni joten käsinvahauskaan ei vie ikuisuutta. Vahanlevittimellä siis vaan vaha pintaan, lyhyehkö vaikutusaika ja kiillotusliinalla perään. Kävi sen verran kätevämmin mieheltä, että päädyin katsomaan ja kuvaamaan vierestä!

Autodude.fi Opel Kadett D

5. Viimeisteltiin ulkokuoren puunaus vielä muovi- ja kumiosien huollolla. Jo paljonkin elämää nähdeen muoviosat tarvitsivat huoltoa siinä missä muukin auto. Ne huollettiinkin liinalla ja Classic Protectantilla pyyhkien, itse asiassa pariinkin kertaan auto taisi tulla kierretyksi. Mustasta tuli jälleen musta kulahtaneen harmaan sijaan! Kyseinen tuote on siitä kätevä, että sitä voi käyttää sekä ulko- että sisäpinnoilla, tosin me tässä hetkessä käytettiin sitä vain ulkopinnoilla.

Tämän ulkoisen pesun jälkeen Julli hoiti myös auton sisäpesun, jotta aavistuksen tunkkainen haju saatiin pois ja tilalle pääsi mäntysuopa. Auto kiitää ja kiittää taas seuraaviin sateisiin ja kurakeleihin asti!

Autodude.fi Opel Kadett D Autodude.fi Opel Kadett D

Siinä se nyt ois, putipuhtaana! Kelpaa ajella, vaikka ei ohjaustehostinta olekaan ja on ollut melkoinen kokemus oppia ajamaan näin vanhaa autoa. Pois en silti vaihtaisi, vaikka välillä kovasanaisestikin manaan kyseistä autoa… Tarkemmat Autonhoidon ABC -kohdat ja nippelitietoa auton pesusta vaiheineen yleisesti löytyy kyseisiltä sivuilta, itse en tiennyt puolistakaan vaiheista ennen tuohon oppaaseen tutustumista!

Mutta siihen arvontaan! Autodude.fi oli niin ystävällinen, että päätti laittaa jakoon 100€ lahjakortin heidän verkkokauppaansa! Alta löytyykin säännöt, joiden avulla osallistut kilpailuun – ei voisi mennä helpommaksi!

 • Yksi ääni: jätä kommenttiin vastaus kysymykseen ‘Mikä setti/tuotteet sinua kiinnostaa Autoduden sivuilta?’ sähköpostisi kera, jotta voin olla sinuun yhteydessä! (Sähköpostisi näkyy vain minulle kun jätät sen sille tarkoitettuun kenttään.) Voit tutustua suosituimpaan valikoimaan täällä.
 • + yksi lisä-ääni kun seuraat blogiani Facebookissa
 • + yksi lisä-ääni kun seuraat minua Instagramissa (@hannamariaw)

Jätä kommenttiin myös vastaus mikäli seuraat blogia / minua sosiaalisen median kanavissa, jotta tiedän tarkastaa tämän. Osallistumisaikaa on reilu viikon verran, eli 28.5. klo 23.59 asti!Jos kyseinen voitto ei sinua kiinnosta, tiedät varmasti jonkun jolle kyseinen lahjakortti olisi tarpeen ja joka siitä voisi ilahtua joten ei muuta kuin osallistumaan!

Onko teillä kesäauto vai menettekö samalla autolla kesät talvet?

83 kommenttia

 1. Miia kirjoitti:

  Tuoreena veneen omistajana minua kiinnostaa ehdottomasti veneille sopivat tuotteet 🙂
  Kurkin valikoimaa ja siellä näytti olevan ainakin venevahoja ja veneenpuhdistusainetta.
  Olen mukana yhdellä arvalla.
  Meidän perhe ajelee kesät talvet samalla autolla, kesällä ollaan enemmän vesillä kuin tien päällä.

 2. pimassou kirjoitti:

  Meillä ajellaan kesät talvet samalla autolla, mutta ajatus kesäautosta on kyllä viehättävä. 🙂 Vaatisi kuitenkin sille talvisäilytyspaikan, mitä meillä ei ole.
  Autonpesusetti – BASIC kiinnostaisi, sillä saisi varmasti pestyä auton kesäkuntoon.
  Kaikkien lisä-äänien kera mukana kisassa (FB+IG)!

 3. Sara kirjoitti:

  Autonpesusetti Basic olisi itselle mieluisin. Seuraan IG:ssä

 4. Charming Nails kirjoitti:

  Mulla on ollut moniakin kesäautoja mutta nykyään vain tämä sama kesät talvet. Minua kiinnostaisi auton hoitotuotteet, ikinä ei raaski kalliisiin sijoittaa 🙂
  Seuraan sua IG:ssä!

 5. Mummo ja koira kirjoitti:

  Autonpesusetti 99e tulisi todella tarpeeseen. Autoni on valkoinen ja lika näkyy heti.

 6. SannaM kirjoitti:

  Premium autonpesusetti kiinnostaisi kovasti 🙂 Näitä tuotteita olenkin suunnitellut hankkivani, kun olen kuullut niistä aika paljon hyvää. Kokeilemaan en ole vielä päässyt. Kahdella mukaan. Omakin Ooppeli tarvitsisi puunausta 🙂

 7. Ansku kirjoitti:

  Autonpesusetti Basic tulisi tarpeeseen! Saisi auton kesäkuntoon 🙂

 8. Hennajenniina kirjoitti:

  Autonpesusetti – BASIC kiinnostaisi minua, on meillä kesäauto Plymouth Valiant. Osallistun arvontaan.

 9. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Auton pesusetti voisi tehdä tähän talouteen ihan terää ainakin kun omaa autoa vilkuilee 😀 Kesäautoa ei ole ..vielä. On se mies sellaisestakin haaveillut, mutta hankki sitten ensi alkuun kaksipyöräisen allensa 😀

  shimmerblinger@gmail.com

 10. Jussi kirjoitti:

  Moi!

  Eniten kiinnostaa kattavasta valikoimasta: Autonpesusetti – PREMIUM / http://www.autodude.fi/tuote/pesusetti_premium/

  Tykkään Facebookissa
  Seuraan Instagramissa

  Mukavaa kevättä!

 11. Mano kirjoitti:

  Samalla kotterolla mennään kesät talvet.

  Jos napsahtaa kohdille niin tätä: Kestopinnoite Nanolex Si3D

 12. Elmeri kirjoitti:

  Nuo myllytys vehkeet kiinnostaisi niin pääsisi taas oppimaan uutta autonhoidon saralla.

 13. Vilkke kirjoitti:

  Just tilasin dudelta kaikki pesu,kiillotus ja vahaus tarvikkeet joten auton sisäpuolelle menis tarvikkeet. Nahkapenkeissä on kulumaa ja niitä tarvis korjailla sekä värjätä. Eli nahanhoito tuotteisiin menisi ainaki osa.

 14. Joona S kirjoitti:

  Juurikin tuotteet jota tuossa auton pesussa olet käyttänyt!! ???

 15. Juho kirjoitti:

  Kyllä myllytysvehkeet menis ostoskoriin!

  Tykkään Facebookissa ja seuraan igssä!

 16. Sampy kirjoitti:

  Ehdottomasti eniten kiinnostaa Chemical Guys Project J97 vaha, sitä täytyisi päästä kokeilemaan Ferrarin pintaan…

 17. JJ kirjoitti:

  Autonpesusetit kiinnostaa koska itselläni on pesuvälineenä vain vaahdotin. Tykkään Facebookissa.

 18. Jarno Kivelä kirjoitti:

  Myllytyskone ois mahtava?

 19. Aki kirjoitti:

  Myllytys tuotteet kiinnostaa!

 20. Kati suomalainen kirjoitti:

  Autonhoitosetti basic olis jees. 🙂 kesä auto on alla, talvi auto seisoo tallissa tällä hetkellä kun varrotaan osa että sais Hulkin taas käymään. Herkesi huonosti käyväksi kesken työmatkan 🙁 seurailen facessa 🙂 jos jotain voitan käytän sen mun kesäauton fiksailuun (ja isännän auton fiksailuun, mut ei kerrota sille, se olis ylläri)

 21. Joonas Kangas kirjoitti:

  Isompi setti esimerkiksi BASIC kiinnostaisi. Myös myllytys setillä olisi käyttöä.
  Blogi ja IG seurantaa

 22. Miika Sinelmaa kirjoitti:

  Foam Lancea olisi mukava päästä kokeilemaan ja siihen kylkeen joku hyvä esipesusaippua. Yhden lancen jo tilasin Kiinan mailta, kun yritin halvalla selvitä. Ei menny ihan niin kuin suunnittelin, eihän se Kiinan tekele sitten toiminut ollenkaan 🙂

 23. pekkalaj kirjoitti:

  Ehdottomasti vaahdotin esipesuaineineen.

 24. Lauri Solja kirjoitti:

  Autoduden ehdottomia helmiä ovat King Carthurin Control Snow Foam sekä Chemical Guys WAC314 -vaha. Mikrokuituliinat on aina vakiosotoksia myös!

 25. Erika kirjoitti:

  Autonpesusetti kuulostaa juuri siltä, mitä kulkupeli kaipaisi 🙂

 26. Tanja kirjoitti:

  Autonpesusetti premium antaisin miehelleni, jotta hän voi hoitaa rouvan auton kuntoon pitkiä työmatkoja varten.
  Seuraan facessa ja ig:ssa

 27. Mikaelvaltteri kirjoitti:

  Tokyan myllytyssetti kiinnostais, jotta saisi vanhaan mersuun maaliin kiiltoa! 🙂 Samainen auto toimittaa myös käyttöauton virkaa ja palvelee ympäri vuoden, vaikkakin ulkokuorta saisi ehostaa.
  Arvonnassa mukana kaikkien lisääänien kera!

 28. Tbnz kirjoitti:

  Moikka! Pakko sanoa että on upee kadetti, harvoin näitä enää näkee. Mutta asiaan samanlainen pesusetti kelpaisi itelleni. On tullu aika paljon laiminlyötyä raudan ja pien poistoa josta johtuen ei meinaa vahat pysyä. Samassa setissä olisi myös kaikki muu tarpeellinen.

 29. Markus kirjoitti:

  Mahtava juttu! Ja hieno vanhus.. Ja duden tuotteista eniten kiinnostaa auton Kiillotus ja myllytys 😉
  P. S molemmat face sekä ig lisätty ja seurataan

 30. Maisa kirjoitti:

  Autonpesusetti-Basic olisi tarpeellinen. Motivoisi ehkä maailman laiskinta autonpesijää. 😉
  Yksi arpa, kiitos. 🙂

 31. SalliS kirjoitti:

  Basic tai premium setti. Näistä olen kuullut paljon hyvää!

 32. MarjaKoo kirjoitti:

  Autonpesusetti – PREMIUM. Eiköhän tässä olisi oleellisimmat.

 33. Manta0 kirjoitti:

  Premium-autonpesusetti

 34. Makke kirjoitti:

  Pesuvälineitä itseltä löytyy, mutta auton kiillotukseen pitäisi hommata kamppeita.

 35. Eetu kirjoitti:

  Myllytyskone ja pinnoite

 36. Halejo kirjoitti:

  Yhdellä arvalla mukaan! Samalla autolla mennään kesäisin ja talvisin. Mukava olisi saada auto pestyä kunnolla hyvällä kesäkelillä, joten suosikkisettini olisi basic-autonpesusetti. hiltuha(at)gmail.com

 37. Anu kirjoitti:

  Myllytyssetti-Deluxe olisi enemmän kuin sata jänistä?? huonolla pidolla ollut pirssi, jonka juuri ostin.

 38. Possuliini kirjoitti:

  Yhdellä mukaan. Jompikumpi noista pesuseteistä olisi suosikkini. Näistä tuotteista en ole kuullut aikaisemmin, kiva olisi päästä kokeilemaan, miten lika lähtee.

 39. Salli kirjoitti:

  Yhdellä arvalla mukaam ja autonpesu setti premium kiinnostaa ja yksi auto käytössä meillä.

 40. Teresa S kirjoitti:

  Autonpesusetti premium tulisi kyllä tarpeeseen. Hienot vanteet!

 41. Nicola kirjoitti:

  Autonpesusetti ja tietäisin kyllä kenelle antaisin. Aloin myös facessa ja instassa seuraamaan. 🙂

 42. anna s. kirjoitti:

  Premium autonpesusetti 🙂 Mukana kolmella arvalla 🙂

 43. Tiffany kirjoitti:

  Autopesusetti, joko premium tai basic. Jos voitto osuisi kohdalle, täytyisi hieman kysellä, kumpi vaihtoehtosi olisi parempi 😉

 44. NannaS kirjoitti:

  Olisikin kesäauto 🙂 Yhdellä mukaan. Kaikkia eri pesuaineita ja vahoja ostaisin.

 45. hilkka kirjoitti:

  Yksi arpa ja autonpesusetti tulisi tarpeeseen 🙂

 46. Eetvartti kirjoitti:

  Myllykone kiinnostanut jo pidemmän aikaa. Sais tuo vm.90 oleva kesä auto arvosensa pinnan.
  (Seuraan Instassa)

 47. Serena kirjoitti:

  Autonpesusetti olisi hyvä lahja miehekkeelle! 🙂

 48. Mira kirjoitti:

  Autonpesusetti premiumina olisi varmaan avomiehelle oikein mieleinen. Sisältäisi varmasti kaiken tarpeellisen 🙂 Yhdellä arvalla mukana 🙂

 49. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Kiva ja ketterä kesäauto!
  Meillä on tylsästi sama auto kesät ja talvet, ei oikein olisi säilytyspaikkaa kesäautolle.

  Kiinnostaisi tuo premiumpesusetti 🙂 Osallistun kahdella arvalla, seurailen bloglovinissa sekä facebookissa, ja itseasiassa myös instassa. Olenkin siis kolmella arvalla mukana 🙂

 50. Tia-Maria kirjoitti:

  Joku hyvä vaha tumman siniselle autolle ja sit myös tuo pesuaine vaahdotin adapterilla kiinnostaa myös ?
  Aloin seurata blogia tämän postauksen jälkeen ?

 51. Marika Junttila kirjoitti:

  Hieno pirssi, ollut itsellä joskus samanlainen ja samalla värillä.. 😉 Seteistä kiinnostaa: Autonpesusetti – PREMIUM. Seuraan Facebookissa.

 52. Liinail kirjoitti:

  Muistan niin lapsuudesta sen kun äitilläni oli tällainen auto 😀 tämä auto sopiiki loistavasti kesäkäyttöön, vaikka niin modernina ihmisenä vaatisin että autossa on ilmastointi mutta tällaisesta autosta tulee ehkä se kesän fiilis kun ajelee ikkunat auki!

  Itse taidan olla niin laiska itse pesemään autoa että lahjoittaisin palkinnon isälleni 🙂

 53. Sofia kirjoitti:

  Autonpesupaketti premium ja basic on tosi näppäriä.
  Meille kotiutui juuri vani. Mies laittaa sitä aika innolla kesäkuntoon, joten hänelle olisi näppärä paketti! ?

 54. Aurinkoinen kirjoitti:

  Autonpesusetti basic kiinnostaa. 3 arvalla mukana. 20 v. on menty samalla autolla kesät talvet.

 55. tiiu kirjoitti:

  Autonpesusetti. Mukaan yhdellä!

 56. ansu88 kirjoitti:

  Autonpesutuotteille olisi aina käyttöä.

 57. Villee kirjoitti:

  Myllytyssetti kiinnostaisi

 58. Laura kirjoitti:

  http://www.autodude.fi/tuote/pesusetti_basic/ tämä perussetti.
  zombiecoyote@gmail.com

  Itse ajelen kesät talvet samalla -88 luupäällä. Veikeän värinen kadetti! Meillä oli aikoinaan samanlainen, mutta neonvihreä : D

 59. piitu kirjoitti:

  Mukana yhdellä arvalla. Märkä/kuivaimuri ja autoshampoot.

 60. Matsalikka kirjoitti:

  Pesuaineet kiinnostaa eniten.

 61. Sisko kirjoitti:

  Kyllä joka tytöllä pitää kesäauto olla! Harmi vaan kun lempparit odottaa vuoroaan..
  Tämän hetkinen Toyota tarvisi kunnon pesun ja myllytyksen.

 62. Sanni L kirjoitti:

  Myllytyssetti ois kova! Yhdellä arvalla mukaan arvontaan.

 63. Janne Torikka kirjoitti:

  Vahat sekä sisustan puhdistun aineet kiinnostaa.

 64. Henna73 kirjoitti:

  Myllytyssetti Tokya RP8 All In One PREMIUM – Rotary ois kiva. Kolmella arvalla mukaan

 65. Bebene kirjoitti:

  Premium pesusetti olisi tosi mahtava saada 🙂 Yhdellä mukaan.

 66. Jari kirjoitti:

  Myllytys-setille olisi käyttöä, muksut on sen verran hiekkasilla hanskoilla hieronut ovien pieliä!

 67. ese kirjoitti:

  Pesusetti

 68. nikol kirjoitti:

  Pesusetille ja vahalla löytyisi käyttöä.

 69. mikkot kirjoitti:

  Auton pesusetti Basic

 70. Airiina kirjoitti:

  Autonpesusetti – BASIC kiinnostaisi. Yksi arpa, ei ole kesäautoa mutta meillä oli tuollainen vielä muutama vuosi sitten punaisena versiona.

 71. Pee kirjoitti:

  Mukaan arvontaan arvalla, autonpesun setti olisi ainakin tarpeen ja paljon muuta, nyt ei ole kyllä kesäautoa meillä.

 72. Timo Kantosalmi kirjoitti:

  Sisäpesuimuriin menis lahjakortti taikka Dodo:n tuotteisiin kesät-talvet samoilla kotteroilla meillä mennään 🙂

 73. heidil kirjoitti:

  Autonpesusetti – Basic, mukana yhdellä. Ei ole erikseen kesäautoa, hyvä kun on edes yksi auto.

 74. sarita kirjoitti:

  Vain yksi auto löytyy. Olisi mukavaa jos olisi myös kesäauto. Myllytys- tai pesusetti.

 75. ninni kirjoitti:

  Samalla autolla mennään kesät ja talvet. Auton pesu-tuotteet kiinnostavat eniten, niitä kun kuluu jonkin verran täällä hiekkateillä ajellessa 😉

 76. Jopi määttä kirjoitti:

  Ssuntoauton pesusetit kiinnostaa!

 77. Miukkis kirjoitti:

  Kunnollista ja laadukasta vahaa tarvitaan aina, joten kiinnostukseni herätti autovaha Dodo Juice Supernatural V2, 200 ml. Mukaan kivaan arvontaan yhdellä arvalla.

 78. Samuli Öljymäki kirjoitti:

  Myllytyssetti ja vaahdotin!

 79. Kimi kirjoitti:

  Moro! Kiinnostaa tuo premium autonpesusetti / http://www.autodude.fi/tuote/pesusetti_premium/
  Tykkäsin blogista fb:ssä
  Seuraan ig:ssä

 80. Antti kirjoitti:

  Myllytyssetti tulisi tarpeeseen!
  Ja ei ole kesäautoa, vielä..
  Seuraan fb/ig

 81. Johanna Vasama kirjoitti:

  Meiltä löytyy kans kesäautona kadett -84 farmari ? Pesuaine setti kiinnostaa, jos vaikka saisi tuon meijänkin kadetin kiiltämään ? Tosin siinä on vielä justeeraamista et saa hienommaksi. Seuraan facebookissa sekä instassa ?

 82. Theo kolehmainen kirjoitti:

  Myllytys/vahaus setti esim basic auton pesusetti kelpaisi, ja mikä ettei kesäautokin kesän rientoihin. ja seuraan facebookissa&instassa.

Kommentointi on suljettu.