Hae
Hannamaria

Uudistunut Ecotools – 10v-juhlavuoden LE Anniversary Collection

Onnea Ecotools! Kyseinen merkki täyttää tänä vuonna 10 vuotta, jonka vuoksi he ovat uudistaneet siveltimiensä ilmeen ja pakko jo näin heti alkuun sanoa, että parempaan suuntaan. Olen kyseinen merkin fani ja ensimmäinen Ecotools -tuotteeni taisi olla jo vuosia vanha kabuki, jota käytin mineraalimeikkien levitykseen. Omistan tuon kyseisen kabukin vieläkin, joten on erittäin kestävästä merkistä kyse. Mikäli Ecotools ei ole tuttu ennestää, tässä muutama erittäin mieltä hellivä fakta;

Brändi on PETA-sertifikoitu, 100% eläinystävällinen (cruelty free) ja vegaaninen. Siveltimet ovat täysin synteettisiä ja ne on valmistettu 95% kierrätysmateriaaleista, kuten kierrätetystä muovista ja alumiinista. Tuotteiden pakkaukset ovat puuvilla- ja bambukuitua, joista bambu on yksi nopeimmiten uudistuvista kasveista maapallolla. Siveltimien varret ovat täysin bambusta tehty. Käsitykseni mukaan kyseessä on yksi markkinoiden vihreimmistä brändeistä tällä saralla.

Ecotools uudistuu Limited Edition Anniversary CollectionEcotools uudistuu Limited Edition Anniversary Collection

10v-juhlavuoden kunniaksi Ecotools lanseerasi kuusi sivellintä sisältävän Limited Edition Anniversary Collection -pakkauksen, jonka hinta on parinkympin paikkeilla. Kyseinen setti on koottu ajatuksella ”airbrushed and illuminated glow”, joten erittäin tiiviitä siveltimiä pakkauksessa on omaan makuuni vain yksi. Mistä tykkään Ecotools:n siveltimissä on se, että yhtä sivellintä voi käyttää moneen tarkoitukseen ja sekin käy taasen ilmi tämän paketin siveltimissä. Nyt myös tämä uudistunut ilme vihertävien pakkausten ja keltavartisten siveltimien sijaan on erittäin moderni ja kaunis.

Pakkaus sisältääkin uudistuneessa ilmeessä meikkivoide- ja peitevoidesiveltimen, kaksi erimallista luomivärisivellintä-, ripsi- ja kulmasiveltimen sekä huulimeikkisiveltimen. Näiden käsittääkseni pysyvästi valikoimaan jäävien tuotteiden lisäksi paketissa tulee mukana kierrätysalumiinista valmistettu säilytys- ja matkapaketti. Tämä kyseinen setti on myynnissä vain rajoitetun ajan tänä kevään suositushintaan 24,90€. Tuotetta on vielä saatavilla mm. joistakin Sokoksen myymälöistä, Ecotoolsin omilta sivuilta, eleven.fi:stä (affiliate-linkki) sekä Amazonista.

Ecotools uudistuu Limited Edition Anniversary CollectionEcotools uudistuu Limited Edition Anniversary CollectionEcotools uudistuu Limited Edition Anniversary Collection

Teen lähes samanlaisella Real Techniquesin siveltimellä tällä hetkellä meikkipohjani jotta saan siitä keveän ja tykästyin kyllä tähänkin kevyen peiton tuovaan siveltimeen! Toki sillä ei tiivistä ja peittävää meikkipohjaa saa, mutta ei ole tarvekaan. Kokeilin sivellintä myös puuterimaisen meikkipohjan tekoon ja siitä en ihan vakuuttunut, mutta nestemäisen kanssa toimii hyvin! Controlled setting -sivellin oli ihan hyvä banaanipuuterille silmien alle, muutoin en sitä ole vielä testannutkaan. Kaksi oikeanpuolimmaista silmämeikkisivellintä ovat olleet todella hyviä, tykkään etenkin luomivakooni arkena laittaa vain yhtä sävyä nopeasti häivytellen joten tämä Angled crease on siihen erittäin hyvä. Silmänrajaussivellintä en ole vielä käyttänyt, mutta uskon senkin pelittävän.

Oma all time favourite Ecotoolsilta on kyllä heidän Complexion collectionin Mattifying Finish -sivellin, joka on ihan täydellinen puuterisivellin. Sain sen jokin kerta blogini kautta testiin ja rakastuin palasvasti, sen jälkeen sitä onkin tullut käytettyä ja pestyä lähes päivittäin. Löydät postauksen tuon setin siveltimistä ja tästäkin puuterisiveltimestä täältä.

Onko Ecotools teille tuttu merkki?

 

15 kommenttia

 1. Anniina kirjoitti:

  Eipä ollut ollenkaan tuttu merkki, mutta kiitos vinkistä! Siveltimille olisikin tarvetta ja nää kuulostaa oikein hyvältä 🙂

 2. JonnaH. kirjoitti:

  On tuttu, sarjalta löytyy monia mun lempisiveltimiä.

 3. Charlotta kirjoitti:

  On tuttu ja tykkään EcoToolsin siveltimistä hirmuisesti <3 Nyt vielä tuon uudistuksen myötä miellyttää silmääkin entisestään – loistavaa. Itellä on kovassa käytössä etenkin meikkipohjan tekoon tarvittavia siveltimiä. 🙂

  http://www.charlottaeve.com

  • hannamaria kirjoitti:

   Sama juttu, on kovassa käytössä ja tää uudistus oli vaan entistä parempi juttu!

 4. henna kirjoitti:

  Nää on kyllä hyviä siveltimiä! Pitäs varmaan itseasiassa uusia omia 😉

 5. Niina kirjoitti:

  Oon monesti pohtinu näiden ostoa, mutta aina se on jostain syystä lopulta unohtunu. Käytän vain kahta sivellintä meikatessa, mutta ehkä sitä suuremmalla syyllä niihin voisi panostaa 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Jos johonkin panostat niin näihin ja Cailapeihin, ne on perusmeikkaajalle hyviä. Ja toki näissä on idea taustalla omaan makuuni pikkasen parempi 🙂

 6. Saga kirjoitti:

  Ei oo tuttu merkki, mut kiinnostas kyllä kokeilla, kun näyttää sen verta laadukkailta.

 7. Juulia S. kirjoitti:

  Mä oon monesti lukenut tästä merkistä ja katsellutkin sen siveltimiä kaupoissa, mutta toistaiseksi en vielä ole ostanut itselle kokeiluun. Aivan ihanalta näyttää tämä uusi paketti, jotenkin tosi freesin ja minimalistisen tyylikkäät siveltimet. 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Kyllä, sillä just tykkäänkin ihan sikana 😀 Kannattaa testata, ihan tossa meidänkin Sokkarilla on hyvä valikoima!

 8. Marianne / STAY FRESH kirjoitti:

  Nää vaikuttaa niin kivoilta! Tosi hyvännäköisestkin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.