Hae
Hannamaria

YKSI PALETTI, 10 BLOGGAAJAA – NYX Perfect Filter Marine Layer

1 paletti, 10 bloggaajaa lähti liikkeelle Charlotta Eve -blogin Charlotan ideasta toteuttaa samalla paletilla kymmenen bloggaajan toimesta kymmenen eri meikkiä. Charlotta lähti asiaa viemään eteenpäin ja saatiin sponsoriksi Pretty.fi ja paleteiksi useampi kappale NYX Perfect Filter -paletteja. Tänään julkaistaan kymmenen bloggaajan meikit NYX Perfect Filter Marine Layer -paletin tiimoilta, joista alla omani. Postauksen lopusta löytyy myös alekoodi teille lukijoille Pretty.fi -verkkokauppaan!

HUOM!! Edit 14.8. Postaussarjat toteutettu ennen kyseisen verkkokaupan uudistumista, yritysostoa ja tuotteiden poistumista valikoimista. 

NYX Perfect Filter Marine Layer NYX Perfect Filter Marine LayerNYX Perfect Filter Marine Layer

NYX Perfect Filter Marine Layer

Tämä on erittäin kaunis ja sellainen paletti, jota ei tulisi itselle noin vain hankittua! Värit ovat erittäin kauniita ja huolella valittuja niin, että ne käyvät toistensa kanssa todella hyvin yhteen. Jokainen on hyvin kerrostettavissa ja vaikka aimo annoksen tiettyjä sävyjä (kuten paletin sinisintä sävyä) pakkasin luomille, eivät ne tuntuneet kovinkaan pahasti varisevan. Oikean yläkulman tumman sininen sävy tosin oli poikkeus, sitä sai poskilta pyyhkiä hiukan. Hintaa paletilla on n. 21,50€ riippuen ostopaikasta.

NYX Perfect Filter Marine LayerNYX Perfect Filler Marine Layer

Käytin silmämeikkiin paletista kolmea sävyä, eli oikean ylänurkan tummansinistä luomivaossa sekä häivytyksessä, puhdasta sinistä paletin keskeltä sekä vasemman alanurkan vaaleaa sinistä sisänurkissa ja aivan aavistuksen kulmaluulla. Tähän yhdistin myös vasemman ylänurkan vaaleaa korostusväriä hiukan tuomaan blingiä ja hohtoa. Harmistuin hiukan sillä rajauksissa käyttämäni Lumene glitterrajaus ei näy aivan niin hyvin kuin olisin halunnut, mutta pientä hohtoa löytyy.

Huuliin käytin violettia MUA:n mattahuulilakkaa sekä Sleekin paletista violettia luomiväriä tuomaan hohtoa. Sinisen ja violetin kontrasti oli omalla kohdallani sellainen, jota halusin lähteä tuomaan esiin. Tästä paletista sainkin inspiraation lähteä hiukan leikkimään ja lopputuloksesta tuli todella erilainen kuin mihin olen tottunut! Tässä vaiheessa on myös hyvä paljastaa että hiukset eivät oikeasti ole violetit, muokkailin ne vain meikin ja lookin teemaan hiukan sopivaksi. Anteeksi äiti sydäristä.

NYX Perfect Filter Marine Layer

Mikäli kyseinen paletti kiinnostaa, sen voit ostaa meitäkin sponsoroineesta Pretty.fi -verkkokaupasta tästä. Kuten kerroin, Pretty.fi sponsoroi meidän Kauneusbloggaajien porukkaa muidenkin NYXin palettien osalta ja lähiaikoina tulette muissa blogeissa näkemään lisää eri Perfect Filter -paleteilla tehtyjä lookkeja – ensi viikolla löytyy blogeista ja Kauneusblogit -Facebooksivulta koottuna Olive you -paletin lookit! Koodilla NYXQ2U7UM saat edullisimman puoleen hintaan ostaessasi kolme NYX-tuotetta Pretty.fi -verkkokaupasta (alekoodi on voimassa 9.7.2017 asti, mikäli ostat 6 tuotetta saat 2 edullisinta puoleen hintaan jne.)

NYX Perfect Filter Marine Layer -paletilla muut osallistujat

Eyeshadow and Flame / Divine / Cosmetic Land / MissAria / Maria Glow / Sentenced to Live / LAURA SALO / Charlotta Eve / Glitz & Glam

Kauneusblogit Facebookissa – koottuna kaikki haasteen lookit!

Miltä tämä meikki teidän silmään vaikuttaa?

 

 

24 kommenttia

 1. Charlotta kirjoitti:

  Ihana meikki! Sininen korostaa kyl älyttömän hyvin ruskeita silmiä. 🙂 Kiitos kun olit mukana tässä! <3

  x Charlotta | http://www.charlottaeve.com/fi

 2. Mari kirjoitti:

  Oi miten ihana tuo kirkas sininen sävy on! Tosi kaunis meikki 🙂

 3. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Kerrassaan upea meikki! 🙂

 4. Maria / Maria Glow -blogi kirjoitti:

  Katoin kans et hei ootvärjänny hiukset violetiks, mut kyse sit olikin vain photarista! 😀 Mut upee meikki ja tosiaan tuo upeesti ruskeat silmät esiin! 🙂 Tuo kirkas sininen oli yks mun lempparisävyistä! 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Jep, photarista vaan! Ja sama juttu, tuo sininen on kyllä ihan ehottomasti yks lempparisävyistä!

 5. Minna | Glitz & Glam kirjoitti:

  Minä meinasin saada sydärin hiuksista. ? Mielettömän hienot! Mutta mietin myös, että kuinka punaisesta on näin nopeasti saatu tuollainen violetti? Vähänkö hyvin photoshoppailtu.

  Meikki on upea, mutta sun muuttunut väri vei suurimman huomion. Oletko ajatellut violettia?

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha, kiitos! 😀 Photarissa on yksi onneksi sivellintoiminto jolla sävyn muuttaminen käy käden käänteessä, joten aikaa meni per kuva se 3-5 minuuttia! Helppo tapa kokeilla erilaisia värjäyksiä itselle 😉 Oon aikaisemmin keväällä ajatellut vaihtamista violettiin ja kampaajallekin sitä jo ehdotin, hänellä ei onneksi ollut varastossa sävyjä heti sen tekoon joten jäin vielä punaiseen. Violetti on niin ihana väri enkä kyllä edes tiedä saisiko sitä tähän nykyiseen, vuosia punaiseksi värjättyyn hiukseen siinä sävyssä kun tahtoisin joten taidan pitäytyä ainakin vielä hetken punaisessa – violettiahan mulla tosin oli jo yläasteella ennenkö pastellit tai shokkivärit tuli edes muotiin!

 6. Ninni / Visions kirjoitti:

  Siis vau mikä meikki! Ja toimii sulla muuten hyvin tuo violetti tukka!!

 7. Charming Nails kirjoitti:

  Mietin pitkään että missä välissä olet ehtinyt muuttaa punaisesta violettiin?? Hieno muutos ja meni ihan läpi! Upea on meikkikin, tää paletti on kiva <3

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha, hyvä että meni läpi, taisi herättää se enemmän huomiota kuin meikki itse 😀 Paletti on kyllä kiva ja ihan erilainen kuin mitä itse olisi tullut ostettua!

 8. Ilona/Eyeshadow and Flame kirjoitti:

  Tää on IHANA! Ihan mieletön sininen ?? Ja noi hiukset, VAU. 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha, kiitos! Nyt jälkikäteen kun katsoo niin kulmat olisi voinut tehdä hiukan ”instagrammimmin”, mutta ihan kiva näinkin 😀

 9. Johanna / P.S. Never Stop Smiling kirjoitti:

  Vähän ihmetytti hiusten värimuutos myös täällä mutta sopisi ihan tosi hyvin tuo väri oikeastikin! Itse meikkikin on upea vaikka sininen ei noin muuten puhuttele mua juuri yhtään 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitos! Sininen on kyllä yhtä mielipiteitä jakava väri kuin violettikin, siitä ei pääse mihinkään!

 10. Catarina kirjoitti:

  Woaahhh!!! Tuli kyllä niin superrrrrrhieno meikki ♥__♥

 11. Ida / Divine kirjoitti:

  Vau, upea meikk! 🙂 Hauska, että muutit myös hiusten väriä!

  http://beautyblogdivine.blogspot.fi/

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitos! Ja jotenkin tuntui että omat kulahtaneet kuparit ei tähän enää sopineet niin oli pakko kokeilla jotain muuta! 🙂

 12. Anzu-Anssu kirjoitti:

  Siis aivan upea toteutus! Ja loistavasti sopisi violetit hiukset sulle ^_^.
  En tosiaan testannut sävyjä ennen oman meikin tekoa ja tuota sinistä pääsin käyttämään vasta eilen, hieman harmittaa, kun olisi saanut niin paljon lisäideoita meikkiin (rakastuin hieman nyt tuohon siniseenkin) :D.
  Mutta onneksi voi toteuttaa niitä nyt mielin määrin ja saada inspiraatioita näistä muiden tekemistä meikeistä ^_^. Tämä oli kyllä niin kiva kokemus!

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitos! Ja oon itekin tykästyny tosi paljon tuohon violettiin, en vaan taida olla enää niin rohkea! 🙂 Ja sama juttu, onneks nyt näki mitä muut on tehneet ja saa taas paljon lisäideoita omaankin tekemiseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *