Hae
Hannamaria

Smashbox – valokuvaajien tarpeesta syntynyt meikkibrändi

Smashbox rantautui Suomeen ja KICKS -myymälöihin jo hetki sitten ja on osalle Suomea vielä varmasti melko tuntematon merkki, jota ei edes usealta paikkakunnalta vielä löydy. Sain testiin PR-lahjana muutaman heidän tuotteensa ja vaikka brändistä jo jotain tiesinkin, tuli paljon myös itselleni uutena. Tahdonkin jakaa kanssanne muutaman pointin itse brändin tarinasta sillä se oli todella mahtava ainakin omaan korvaani.

Smashbox

Kaksi valokuvaajaa Los Angelesista, tarkemmin ottaen Max Factorin kolmannen polven jälkeläiset, starttasivat vuonna 1990 valokuvausstudion nimeltä Smashbox Studios ja päätyivätkin nopeasti kuvaamaan ja pääsivät julkaisemaan kuviaan useissa muotilehdissä, kampanjoissa ja useille brändeille. Vuonna 1996 perustettiin Smashbox Cosmetics, jonka tuotteet pohjattiin ideaan ”jos ne toimivat studiossa, toimivat ne myös arjessa” luoden heti ensimetreiltä ammattitasoisia tuotteita meikkipohjan tekoon.

Vuosi 2000 oli käänteentekevä vuosi kun ikoninen ja suuremman kansan tietoisuuteen brändin nostanut Smashbox Photo Finish Primer lanseerattiin. Tuon jälkeen niin Smashbox Studios Losissa kuin itse Smashbox Cosmetics on kasvanut määrätietoisesti ja etenkin vuonna 2013 jatkoi laajentumistaan Eurooppaankin. nykyään sitä saakin jo yksinoikeudella meiltä koto-Suomesta KICKS -myymälöistä (ja myös toivottavasti tulevasta verkkokaupasta!). Nykyyänhän käsittääkseni Smashbox kuuluu Estée Lauderin piiriin. Lisää voitte lukea yrityksen historiasta englanniksi täältä.

Smashbox

Kuten totesin, itselleni brändi oli pääosin tuttu, mutta tuotteita en ollut ennen näitä käyttänyt juuri ollenkaan. Tykkään kuitenkin kovasti ideasta brändin takana ja itse tuotteetkin (pakkauksineen) vaikuttavat tähän mennessä erittäin hyviltä hinta-laatusuhteeseen verraten. Edelleenkin tahtoisin testattavakseni tuon ikonisen Studio Finish Primerin sillä tahtoisin testata onko se oikeasti niin hyvä kuin hehkutetaan – ehkä sitten kun nykyiset loppuvat!

Smashbox Cover Shot Smoky Smashbox Cover Shot Smoky Smashbox Cover Shot Smoky

Smashbox Cover Shot – Smoky

Sain testiin yhden upeista Cover Shot -paleteista, joita on tällä hetkellä julkaistu seitsemän kappaletta. Suomessa nämä julkaistiin maaliskuun puolella ja parikin isoa suomalaista bloggaajaan / vloggaajaa teki näyttävät lookit näiden tuotteiden kanssa. Itse testailin kyseistä palettia jo pariin otteeseen ja rakastuin etenkin tähän vihreään ja punaiseen joita paletista löytyy. Koostumukset ovat todella helppoja levittää ja värit ovat intensiivisiä, eivätkä suurin osa ainakaan tämän paletin sävyistä varise – oikean reunan mustan ollessa poikkeus.

Smashbox Always on Liquid Lipstick BawseSmashbox Always on Liquid Lipstick Bawse

Smashbox Always On Liquid Lipstick – Bawse

Toinen testiin saamani uutuustuote oli kaksi sävyä Always On Liquid Lipstick -mattahuulipunista. Olen tätä ihanaa punaista testannut pariin otteeseen ja se nousee erittäin korkealle sekä sävynsä, että koostumuksensa puolesta lempimattapunieni joukossa! Koostumus sisältää jojoba-, auringonkukka- ja aprikoosiöljyä, joten se ei näidenkin ainesosien ansiosta kuivata yhtään niin pahasti kuten esimerkiksi NYX Lip Lingeriet.

Toki mattapuna on aina mattapuna, joissa kuivempi koostumus osaltaan auttaa myös itse tuotteen pysymisessä kuten tämänkin tuotteen kohdalla. Tämä kestää syömistä sekä juomista omien standardieni mukaan ihan OK-hyvin, mutta tottakai raskaampi syöminen vie tuotetta hiukan mukanaan. Hyvä mattapuna kuitenkin ja odotan pääseväni KICKSeissä testaamaan muitakin sävyjä – joita muuten löytyy tällä hetkellä Smashboxin verkkosivujen mukaan 20 kappaletta!

Smashbox Always on Liquid Lipstick

Always On Gel Liner – Fishnet / Moody  //  Always On Liquid Lipstick – Girl Gang / Bawse

Smashbox Gel Liner Fishnet

Smashbox Always On Gel Liner – Moody

Myöskin uutuus Always On Gel Liner nousi todella korkealle lempparilistalla! Tämä muistuttaa minua todella paljon Urban Decayn 24/7 Glide-On -rajauskynistä, jotka nekin kuuluvat omiin suosikkeihin. Värivalikoimaa UD:n kynissä vain on paremmin ja tämä Smashboxin kynä ei olekaan heille, jotka kaipaavat räväköitä ja erilaisia värejä. Perussävyt löytyvät, mutta mitään extremeä ei nähdä.

Olen etenkin mustaa Fishnet -sävyä käyttänyt useamman kerran sekä sisärajauksiin että perinteisesti ylä-ja alaluomelle ja voin sanoa että se on yksi pitkäkestoisimpia kyniä joita olen hetkeen testannut. Häivytys tulee tehdä melko pian mikäli sellaista haluaa, mutta pysyvyys on erinomainen – niinkin erinomainen että joskus on hankala tämä + ripsiväriäkomboa saada silmistä nopeasti pois.

Tuotetta on saatavilla tällä hetkellä  KICKS -myymälöistä ja toivon, että tulevaisuudessa myös heille aukeavasta verkkokaupasta. Käsitääkseni myös boots.com toimittaa kyseisen merkin tuotteita Suomeen.

Onko brändi tai sen tuotteet teille entuudestaan tuttuja ja mikäli on, mikä on teidän lempparituote?

12 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Olen samaa mieltä noista kynistä; miellyttäviä käyttää ja pysyvät hyvin. Smoky-paletti on kanssa ihana <3 nuitten huulijuttujen ystäviksi en kuitenkaan päässyt, rohkeat sävyt oli mulle vähän liikaa ;DD

  • hannamaria kirjoitti:

   Ymmärrän hyvin tuon huulijutun, tämäkin punainen oli melko voimakas ja aika huomiotaherättävä eikä muutkaan sävyt hirveästi sen rinnalla kalpene 😀

 2. Piiku kirjoitti:

  Tuttu no nimi mutten ole koskaan kyseistä tuotetta testannut. Näyttää pakkaukset kauniiltaja ja tuo huulipuna näyttää herkulliselta väriltä. Voisin vallankin hyvin kuvitella tuollaista väriä pitäväni 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Oon ihan samaa mieltä noista pakkauksista, todella tyylikkäitä ja simppeleitä. Kannattaa ihmeessä kokeilla!

 3. MINI-blogi kirjoitti:

  Smashbox on minulle ihan uusi brändi, en ole aiemmin kuullutkaan.

 4. JonnaH. kirjoitti:

  Mä tykkään noista Cover Shotin paleteista, mutta myös sy-alueen primer on ihan huippu.

  • hannamaria kirjoitti:

   Jep nää paletit on kyllä kultaa! Primerit on mun listalla seuraavana vuorossa, tahtoo testata!

 5. Nina kirjoitti:

  Oon kuullut Smashboxista ennenkin mutta en tiennyt mitään tästä merkin historiasta ja nyt vasta alkoi kiinnostaa ihan todenteolla testata tätä merkkiä 🙂

 6. Teresa S kirjoitti:

  Tämä on kyllä kokeilunarvoinen setti ja varsinkin tuo mattapuna. Sen voisin hankkia, kun olen haikaillut sen NYX-punan perään. 🙂 Oiskohan siellä mun kesäpuna?

  • hannamaria kirjoitti:

   Kannattaa ihan täällä Jyväskylänkin KICKSissä käydä tutkailemassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.