Hae
Hannamaria

Bette Box Kesäkuu 2017

Kesäkuun Bette Box on viimeinkin täällä! Boxin tulemisessa venyi käsittääkseni heidän pakkauspuolensa kiireiden vuoksi, mutta onneksi paketit saatiin kuitenkin asiakkaille melko äkkiä! Itsehän tilaan boxin aina pakettiautomaattiin, mutta kertaakaan se ei suuren käyttöasteensa vuoksi ole päätynyt sinne oikeaan paikkaa joten seuraavaa varten täytyy tehdä toimipisteen muutos. Kuitenkin, hypätääs nyt näiden tuotteiden pariin! Edellisiä Bette Box -postauksia voitte lukea täältä.

Bette Box Kesäkuu 2017Bette Box Kesäkuu 2017

Tässä kuussa boxiin pakattiin kesän menoihin sopivia tuotteita, joista 5 on täysikokoisia! Pari tuotetta on ollut taas vaihtelevia per boxi joten täsmälleen samanlaista ei osalla teistä varmaan ole – käsittääkseni esimerkiksi naamio on osalla ollut tämä Irohan, mutta osalla on ollut Talikaa.

Bette Box Kesäkuu 2017

Nivea Body Oil in lotion -tuoksuvartalovoide (200ml, 7,50€) on kosteuttava vartalovoide, jonka itselleni tullut versio Cherry Blossom on melko ihanan tuoksuinen! Miellyttää siis ja tulee otettua käyttöön nykyisen Patykan vartalovoiteen loputtua! Saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.

Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual -suihkusaippua (250ml, 1,89€) on melko perus ja arkinen tuote, jonka olo boxissa ei oikein hetkauta suuntaan tai toiseen. Käyttöön silti menee, myös suihkusaippua todennäköisesti loppuu tässä parin viikon sisään. Saatavilla päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.

Bette Box Kesäkuu 2017

IROHA Nature Intensive Face Mask Rejuvenating Caviar -kasvonaamio (4€/naamio) on ihan uusi tuttavuus! Kyseinen merkki ei ole ollenkaan tuttu ja erittäin suurella mielenkiinnolla odotan tämän naamion käyttöä. Kyseisen tuotteen tulisi kirkastaa kasvojen ihoa ja taistella ikääntymisen merkkejä vastaan mm. kaviaarin ja hyaluronihapon avulla. Saatavilla www.sunrisecosmetics.fi

PIZ BUIN Tan & Protect Intensifying Sun Lotion SFP15 -aurinkosuojavoide (150ml/22€, boxissa näyte) sisältää melitanea, jonka tulisi nopeuttaa ihon luonnollista ruskettumisprosessia. Tuotteen tulisi olla tahmaamaton sekä hien- ja vedenkestävä, mutta enemmän olen huolissani tuosta suojakertoimesta 15 joka on melko pieni. Kasvoilla toki yleensä monella on muutakin meikkiä ja suojaa, mutta yksinään kuulostaa melko pieneltä. Testiin silti menee! Saatavilla hyvinvarustelluista apteekeista ja tavarataloista.

Dermosil Kosteuttava kasvovoide Light (50ml, 11€) on sekin uusi tuttavuus. Tällä hetkellä jonossa on kuitenkin monta eri kasvovoidetta joten en usko tämän heti päätyvän käyttöön. Tuotteen sisältämien ainesosien kerrotaan kuitenkin tehostavan ihon omaa hyaluronihappo- ja keramidituotantoa, joten etenkin aavistuksen varttuneemmalle väelle tämä voisi olla kesäaikaan hyvä tuote. Saatavilla www.dermoshop.fi

Bette Box Kesäkuu 2017

Lumene Gel Effect kynsilakka (5ml, 6,90€) on melko kesäisen värinen. Itse kynsilakan koostumus on todella hyvä ja sivellin oiva, mutta väri on sellainen jota en itselleni heti osaa kuvitella. Pakko sekin on luultavasti testata ja mikäli ei nappaa, laittaa kiertoon. Mutta itse tuote on kyllä hyvä vaikkei sävy olekaan ehkä juuri ominta minua! Saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista sekä tavarataloista.

Relatabs, Kenzo Flower by Kenzo sekä Pandan Natural lakritsipatukka olivat paketin ns. extratuotteita, joista kaksi jälkimmäistä päätyvät omaan käyttöön ja Relatabs kiertoon, sillä en voi maitohappobakteereita käyttää. Lakun itse asiassa tuhosin jo samana iltana kun boxin sain, Kenzo lähtee mukaan nyt perjantaina Helsingin & Tallinnan reissulle!

Bette Boxin voitte laittaa tilaukseen täältä / affiliate-linkki, jonka kautta tilatessanne minä saan pienen korvauksen.

Millainen setti teidän mielestä oli tällä kertaa?

10 kommenttia

  1. Minnea kirjoitti:

    Tuo Nivean vartalovoide oli kyllä todella positiivinen yllätys sekä hurmaavan tuoksunsa, että silkkisen tunteen iholla puolesta!

    • hannamaria kirjoitti:

      Hyvä kuulla, ite en ole vielä kys. purkkia korkannut muuten kuin tuoksutellakseni!

  2. Jenny kirjoitti:

    Toi setti on kyllä sellainen, jonka mieluusti ottaisin itsellenikin 🙂

    • hannamaria kirjoitti:

      Mukava juttu! onneksi tän kuun tuotteet ei edes olleet kovin arvossaan osa joten niitä on helppo kokeilla!

  3. Mari kirjoitti:

    Mulle tuli Talikan naamio ja se olikin boksin kiinnostavimpia juttuja, muuten oli mulle pettymys :/ Nuo markettituotteet ei jaksa boksissa innostaa, vaikka hyviä tuotteita ovatkin varmasti!

    • hannamaria kirjoitti:

      Mulla on sama juttu, mutta kyllä ne käyttöön tulee. Oon just tällästä peruskamaa kuten suihkugeelit huono ostaan ite!

  4. marja liljeström kirjoitti:

    Talikan naamio kuulostaa hyvältä ja Kenzo on laadukas merkki. En ole koskaan pettynyt sen tuotteisiin. Kivaa kesäiltaa sinulle.

  5. Noora kirjoitti:

    Mua hämmästytti vaihtoehtoisten kasvonaamioiden hintaero. Suurinosa tuotteista pääsee mulla kuitenkin käyttöön asti, ei jää kaapin perukoille pölyttyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *