Hae
Hannamaria

Kosteusvoidesuosikki: Ziaja Vuohenmaito -voiteet

Mulla on uusi kosteusvoidesuosikki! Tai itse asiassa kaksi. Ziaja Vuohenmaito -kosteusvoiteet ovat päässeet niiden korkaamisen jälkeen ihan arkipäiväiseen käyttöön ja syrjäyttäneet mun aiemmin testissä olleen hiukan tuhdimman Lumene voiteen kokonaan. Näitä Vuohenmaito (Goat’s milk) -sarjan kasvovoiteita on kaksi, joista purkkiversiota olen käyttänyt nyt aktiivisemmin.

Ziaja Vuohenmaito kosteusvoideZiaja Vuohenmaito kosteusvoide

Ziaja Vuohenmaito päivävoide (concentrated, SPF20) / Ziaja Vuohenmaito päivävoide

Tuotteet näyttävät ja vaikuttavat todella samalta ja ensivilkaisulla, -nuuhkaisulla sekä -kosketuksella eroa oli alkuun hankala löytää. Tuubiversiossa on kuitenkin suojakerroin 20 ja se on kevyempää kuin purkissa oleva tuote, mutta vasta ainesosalistan tarkempi plärääminen erottaa nämä toisistaan.

Olen myös normaalisti kaikenlaista ”vuohista juttua” vastaan ja olin hiukan skeptinen kun ensimmäisen näistä sain testiin, mutta tuoksu onkin molemmissa erittäin miellyttävä ja pehmeä eikä siitä tule ollenkaan vihaamani vuohenjuuston viboja. Molemmat voiteista on suunnattu herkälle ja kuivalle iholle.

Ziaja Vuohenmaito kosteusvoide Ziaja Vuohenmaito kosteusvoide

Tämä purkista löytyvä tuote on paksumpaa kuin ystävänsä tuubiversio, jonka takia sitä suositellaankin ennemmin etenkin yhtään normaalilla tai öljyisellä iholla pääosin iltakäyttöön. Toki mikäli oma kasvojen ja dekolteen alue on kuiva, voi tätä käyttää aamuisinkin. Itselläni on tämä ollut nyt aamukäytössä ja se on omasta mielestäni pysynyt meikin allakin oikein hyvin ja pitänyt pintakuivuuden poissa.

Joidenkin lähteiden mukaan tämä sisältää UV-suojan, mutta itse pakkauksessa ei siitä ole merkintää. Olenkin nyt käyttänyt erillistä aurinkosuojaa tämän kanssa niinä päivinä kun tiedän olevani edes pikkuisen auringon kanssa tekemisissä. Vaikuttavina aineisosina löytyy A- ja E-vitamiinia sekä B5-provitamiinia. Erittäin hyvä tuote, tykkään!

Ziaja Vuohenmaito kosteusvoide

Kevyempi kaverinsa, joka sisältää suojakertoimen 20 (UVB ja UVA) ja on melko paljon kevyempää, on myös hyvä päivävoide ja jättää aavistuksen mattaisemman pinnan! Ja tämän nimittäin nimen omaan päivävoiteeksi, sillä sen koostumus harvalla etenkään kuivaihoisella on tarpeeksi täyteläinen pitämään kuivuutta aisoissa. Meikin alle tämä voi etenkin normaali- ja rasvoittuvilla ihotyypeillä olla parempi kuin aiempi, purkissa oleva tuote. Erinomainen ja taidankin loppukesän ajaksi vaihtaa tämän tuotteen aktiivisempaan käyttöön aamuajalle.

Vaikka minulla ei pääosin herkkä iho olekaan ja etenkin näin kesäisin se jopa rasvoittuu aavistuksen, tykkään käyttää mahdollisimman helliä, yksinkertaisia ja kosteuttavia tuotteita iholleni. Itse pidän tärkeämpänä kuunnella sitä mitä iho tarvitsee ja hoitaa sen tarpeita, kuin mennä sokeasti yhden ihotyypin mukaan koko vuoden ympäri.

Talvella ihoni on melko normaali ja paikoittain etenkin pintakuiva, kesää kohden se taas rasvoittuu suuremmin ja saattaa olla ihan vallatonkin ajoittain. Nämä Ziaja Vuohenmaito -sarjan kasvovoiteet olenkin nyt todennut erittäin toimivaksi ja toisen jätänkin syksyä ja talvea odottelemaan ja mielenkiinnolla testaan miten ne selviytyvät kun ilmat kylmenevät.

Ziajan tuotteita voi ostaa Sokoksista, Kosmetologikaupasta sekä monista muista myymälöistä, koko lista jälleenmyyjistä täällä.

Onko Ziaja teille tuttu merkki?

8 kommenttia

 1. Suvi Saranki kirjoitti:

  Ei ole tuttu tuo merkki. Pintakuiva iho mullakin, täytyykin tutustua tähän merkkiin 🙂 Kaikkia uutuuksia kun on kiva testata!

 2. Teresa S kirjoitti:

  Hih se on sitten ihan oikeassa creamia 🙂 Ihan uusi merkki minulle! Pitää muuten herätä lukemaan onko muussakin kosmetiikassa maitopohjaisia aineita, ehkä ne on jo luonnostaan karsiutuneet pois käytöstä.

 3. Hanna-Mari kirjoitti:

  Ei ole tuttu merkki minulle, mutta kuulostaa hyvälle ja ehkä pitääkin testata tätä! 🙂

  http://lifewithhannamari.blogspot.fi/

 4. Nina / Monta syytä rakastaa kirjoitti:

  Itse en myöskään yhtään tykkää vuohenjuustosta ja kieltämättä vähän sekavat vibat tulee tästä, mutta pakkaus on kyllä kaunis ja varmasti hyvä tuote. Mulla ei luottotuotetta kosteusvoiteista ole vielä 30 ikävuoteen mennessäkään kehkeytynyt, joten voisi tätäkin testata. 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Testaa ihmeessä ja mikäli mahollisuus on käydä vaikka etukäteen nuuskuttelemassa ja kädelle testaamassa, kannattaa se käyttää hyväks!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.