Hae
Hannamaria

Avon #bereMARKable -haaste

Osallistuin Instagramin puolella Avonin järjestämään #bereMARKable -haasteeseen, jossa ensimmäisessä osassa tuli tehdä gradient- / ombre- / mikäliehuulimeikki, jossa värit häivytellään toisiinsa. Tämä on haasteen ensimmäinen osa kokonaisesta kolmiosaisesta kisasta, johon tuotteet tuli Avonilta.

Avon #bereMARKable Ombre lips Avon #bereMARKable Ombre lips Avon #bereMARKable Ombre lips

Omiin huuliini käytin kahta Avoni MARK -sarjan huulipunaa, eli sävyä Berry Cute huulen sisäosassa ja sävyä Ready To Go huulten ulko-osassa. Nämä sävyt on erilaisia, mutta toisaalta niin samanlaisia ja jouduinkin näkemään jonkin verran vaivaa että tuo huulen sisäosa olisi oikeasti vaalea. Yritin myös alkuun piirtää huulten rajaa suoraan hylsystä huulipunaa levittämällä – virhe. Ei toimi näiden punien kanssa, vaan ne vaativat kaverikseen siveltimen sekä rajauksen lisäksi kärsivällisyyttä.

Avon #bereMARKable MARK

Sinäkin voit osallistua haasteeseen vielä tässä lähipäivinä lataamalla oman ombre-/gradient -huulilookkisi Instagramiin, merkitsemällä kuvaan @avonfinland ja käyttämällä häsäriä #bereMARKable. Nyt heinäkuun alussa tulee haasteeseen toinen osa, joten äkkiä kipin kapin osallistumaan! Lue lisää Avonin omilta sivuilta. Blogissa tullaan myös lähiaikoina näkemään näitä Avonin MARK -tuotteita enemmänkin, sillä aion tehdä niillä koko nassuni meikin pohjasta viimeistelyyn! Tästä olisi myös kiva kuvata video, kertokaa jos sellainen kiinnostaa.

Ensi sunnuntaina pyörähtää myös käyntiin niin blogin, Facebookin kuin Instagraminkin puolella melkoinen arvontarysäys, sillä blogi täyttää 4 vuotta! Paljon on mahtunut tähän taipaleeseen ja mitään en vaihtaisi pois, joten pakkohan sitä on juhlistaa ihan suurella kädellä!

Moniko teistä osallistuu #bereMARKable -haasteeseen?

4 kommenttia

 1. JonnaH. kirjoitti:

  Upea huulimeikki!

 2. Minttu-Maaria kirjoitti:

  Ihana sävy! Mä olen nyt arkaillut huulimeikin kanssa ja käytän jotain ihme mauve-sävyjä 😀 Vaihtelua sekin, koska talven kuljin kirkkaanpunaisissa ja pinkkiä ja lilaa olen käyttänyt niin paljon.

  Mä olen ihan hurahtanut Mark-meikkeihin, tykkään ulkoasusta ja meikkien koostumuksesta. Instahaasteeseen on pitänyt osallistua, mutta en ikinä muista 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha nyt vielä kerkeää osallistua, kannattaa! Mulla vaihtelee niin paljon se mitä käytän, joskus meen ihan perusmattaisella ja neutraalilla ja joskus kunnon punat huulissa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.