Hae
Hannamaria

Parit uudet pokat

Muistatteko, kun kerroin Indiedaysin kanssa yhteistyössä tehdystä Instrumentariumin Heritage -mallistosta Toukokuussa? Tuosta yhteistyöstä sain lahjakortin kyseiseen kauppaan ja jo reilu kuukausi sitten kävin sen käyttämässä. Valitsin itselleni kahdet lasit, jotka toisaalta ovat melko samanlaiset mutta myös ihan erilaiset. Mullahan oli neljä vuotta miesten puolelta Guccin mustat ja erittäin kantikkaat lasit, jonka jälkeen tahdoin jo vaihtelua. Näöntarkastuskin ja voimakkuuksien uusiminen oli paikallaan, sillä neljässä vuodessa vahvuudet oli muuttuneet melko radikaalisti.

Instrumentarium Guess silmälasit eyeglasses Instrumentarium Guess silmälasit eyeglasses Instrumentarium Guess silmälasit eyeglasses Instrumentarium Guess silmälasit eyeglasses

Näitä Guessin laseja mietin pitkään ja vaihtelin näiden sekä parin muun mallin välillä useammankin kerran. Tällä kertaa kun lasit valitsin tahdoin jotain erilaista, sekä jotain turvallista. Nämä ovatkin ne mun turvalliset lasit, joissa on erittäin hyvä olla. Malli on kasvoilleni tarpeeksi leveä ja pyöreyttä löytyy, muttei kuitenkaan liikaa. Ihanat näistä tekee se, että itse sangat ovat hiukan läpinäkyvät ja vaaleammat kuin itse pokat.

Guess merkkinä ei ole itselle se omin, mutta näissä laseissa on osattu omaan makuuni pitää tarpeeksi simppeli linja ja nämä ovat melko epä-Guessit, joka sopii mulle. Kunnon turvalasit, joissa aina on hyvä olo ja jotka korostaa silmiä kivasti. mutta melko huomaamattomasti – jos niin voi sanoa.

Instrumentarium Gucci silmälasit eyeglasses Instrumentarium Gucci silmälasit eyeglasses Instrumentarium Gucci silmälasit eyeglasses Instrumentarium Gucci silmälasit eyeglasses Instrumentarium Gucci silmälasit eyeglasses Instrumentarium Gucci silmälasit eyeglasses

Mutta NÄMÄ. Nämä Guccin lasit ovat ne rakkauslasit. Itse kehys on erittäin tumma ja kylmä ruskea, joka valosta riippuen näyttää mustalle. Siinä on mukana tuollaisia vaaleampia kohtia, jotka tulevat esiin paremmin luonnossa. Yksityiskohdat ovat kultaiset ja sangat itse imitoivat bambua. Malliltaan nämä ovat aika same but different Guessin lasien kanssa ja nämä onkin mulla aktiivisemmassa käytössä.

Gucci tekee muutenkin erittäin kauniita laseja, joista löytyy kyllä aina omat suosikit. Nämä valitsemani olivat heti varma nakki kun ne kasvoilleni laitoin, sillä niissä on sitä jotakin mistä tykkään erittäin paljon. Kultainenkaan yksityiskohta ei haitannut vaikka yleensä olenkin hopean fani. Nämä ovat hiukan kapeammat kuin Guessin, mutta se ei itseäni haittaa.

Kerrankin molemmat lasit istuu kasvoille todella hyvin ja tuntuu omalta. Näinkin tärkeä asia itselle kuin silmälasit pitää tuntua ihan täysin omalta, jotta niitä voi käyttää. Kahdet niin samanlaiset lasit, mutta kuitenkin niin erilaiset ja muuttaa sekä kasvojen ilmeen, että oman fiiliksen peilikuvasta. Gucceja tulee käytettyä enemmän kuin Guesseja, mutta molemmat yhtä lemppareita.

Onko teillä uusittu silmä- tai aurinkolaseja lähiaikoina?

16 kommenttia

 1. Emppi kirjoitti:

  Oi, kivat kakkulat!
  Kriiseilin kans itte joku aika sitten rillien uusimisen kanssa ja päädyin tilaamaan ne Favopticilta, helppo juttu ja oon ollu TOOOOOOOSI tyytyväinen sekä rilleihin, että aurinkolaseihin.

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitos! Toihan on aika aarreaitta, täytyy pitää mielessä!

 2. Sissi kirjoitti:

  Kivoja molemmat, mutta tykkään myös enemmän noiden jälkimmäisten kontrastista. Mulla maksaa lasit vähintään 500€ kun tarvin jo monitehot, niin niitä ei tule ihan yhtenään vaihdeltua:D

  • hannamaria kirjoitti:

   Samma här! Ymmärrän hyvin, ei varmasti tule kovin useesti vaihdettua! Tosin itellänihän nuo edellisetkin oli jo neljä vuotta että ehkä oli jo aika kun ei nähny edes ajaa…

 3. Marianne / STAY FRESH kirjoitti:

  Siis ihan super kauniit lasit ja sopii sulle hurjan hyvin! Varsinkin jotenkin noi ekat on kun täydelliset sulle!!

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitos! Niitä on tullutkin käytettyä vähemmän mutta vääryys pitää ehkä korjata!

 4. Laura/ Tässä kaupungissa tuulee aina kirjoitti:

  Hei, mäkin ostin itselleni Instrusta melkein tuollaiset samanlaiset Guccit viime kuussa ja nekin on täyttä rakkautta! Mulla on ollut vähän sama kuin Sissillä, että lasit ovat tähän mennessä tulleet maksamaan aina sen noin viisisataa eikä niitä siksi todellakaan voi joka vuosi uusia. Nyt kuitenkin käytettiin miehen kanssa tuo Instrun kahdet lasit yksien hinnalla j toiset puoleen hintaan -tarjous ja kaksille laseille tuli hintaa yhteensä 460 e. Kummasti piristi kyllä pokien vaihto, täytyy myöntää!

  • hannamaria kirjoitti:

   Se oli kyllä hyvä tarjous, ite käytin saman tuolla mun lahjakortilla ja siks sainkin kahdet lasit 😀 Uudet lasit on aina parhautta!

 5. Tiia - Littlebigthings kirjoitti:

  Tosi tosi hyvät valinnat!

 6. Teresa S kirjoitti:

  Nuo Guccit voisin haluta itsekin! Kauniit!

  http://belleepoquewedding.blogspot.fi

 7. Ninni / Visions kirjoitti:

  Ompa kivat lasit! Nuo molemmat toimii mut ehdottomasti nuo Cuccin yksilöt iskee mun silmään!

 8. Miia kirjoitti:

  Molemmat lasit sopivat sun kasvoille upeasti ja kuvat ovat kauniit! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *