Hae
Hannamaria

Loppuneet tuotteet: Toukokuu & Kesäkuu 2017

Kuukauden loppuneet Toukokuu Kesäkuu 2017

On melkein pakko tämä Kuukauden loppuneet -sarja tehdä vain joka toinen kuukausi, sillä en kehtaa vain paria kolmea tuotetta esitellä per kuukausi. Nytkin loppuneita tuotteita ole melko vähän vaikka kosmetiikkaa käytänkin normaalikuluttajaa enemmän – ne purkit ei vaan tyhjene! Edellisten kuukausien loppuneita tuotteita ja niiden arvosteluja pääset katsomaan tagin Kuukauden loppuneet takaa!

Kuukauden loppuneet Toukokuu Kesäkuu 2017

XZ Raparperi-punaherukka shampoo & hoitoaine (250ml, 200ml, 3€ + 3€) on muuttanut pakkaustaan sen jälkeen kun nämä minun luokseni tiensä löyti. Olen pitkään ollut XZ -shampoiden ja tuotteiden fani ja mielestäni heiltä löytyy sekä hittejä, että huteja. Koin itse, että nämä tuotteet kuluivat todella nopeaan loppuun – kuten olen monesti sanonut, vaahdotan hiukset aina kahteen kertaan kun on pesupäivä, sillä pesen hiukset n. 2-3 kertaa viikossa. Markettihintansa puolesta näitä purkkeja ostaa useamminkin vaikka tuotetta kuluukin kampaamotuoteita enemmän. Tykkäsin suuresti tämän värjätyille hiuksille suunnatun sarjan tuoksusta ja vaikka en siinä väriä säilöviä ominaisuuksia huomannutkaan, olivat nämä yksiä parhaita XZ -sarjan hiustuotteita!

Patyka Almond Blossom Moisturising Body Milk (150ml, 26,90€) -vartaloemulsio löysi tiensä luokseni Jolien kautta. Sain tämän tuotteen testiin hetki sitten ja olen sitä käyttänyt silloin, kun tarvisen kevyempää kosteutusta joten purkin tuhoamiseen on kulunut pidempi aika. Tämä on luonnonkosmetiikkaa ja vaikka se sitä onkin, en huomannut kosteustehossa mitään erilaisuutta synteettisiin verraten. Tuote on erittäin maitomaista ja ohutta, jonka takia sitä kuluu suurelle alueelle pieni määrä ja pakkauksen kesto on lähes tuplaten mitä vastaavien paksumpien voiteiden. Me likey! Tosin itse en näin kallista kropparasvaa ostaisi ellei olisi budjettia.

Kuukauden loppuneet Toukokuu Kesäkuu 2017

Lumene LÄHDE 3 in 1 Micellar Cleansing water (250ml, 9,90€) -misellivesi oli uusi tuttavuus jonka sain testiin jo pitkä aika sitten! Tätä on saatavilla kolmessa eri koossa (50ml, 250ml, 500ml), joista minulla on keskimmäinen. Olen aiemmin käyttänyt ties miten monta purkkia Garnierin misellivettä ja tämän testin jälkeen on pakko sanoa, että se peittoaa edelleen kaikki muut testaamani misellivedet. Tämän kerrotaan toimivan kaikilla ihotyypeillä, mukaanlukien herkkä iho mutta kun esimerkiksi tuolla Garnierilla voin helposti poistaa meikit silmänympärysalueelta ja putsata ihon myös sieltä, kuivatti ja kirveli tämä talviaikaan välillä pahastikin yhdistettynä jo valmiiksi kuivaan sy-alueeseen. En varmaankaan osta uudelleen.

Balea Milder Reinigungs Schaum (150ml, 1,95€) on jo melko tuttu näky tässä loppuneiden listassa. Olen taas kuluttanut yhden purkin tässä kahden kuukauden aikana ja tämä taitaa olla jo toiseksi viimeinen, joten onni onnettomuudessa että diilerini tulee taas elokuussa Suomeen joten voin häntä pyytää tuomaan muutaman lisää! Tuttu juttu, eiköhän ole jo aika selvää että rakastan tätä ja ostan aina vain uudelleen ja uudelleen.

Balea Milch & Honig Maske (8ml, 0,20€) on erittäin ihana hunajainen naamio, joka on puolikas kahden naamiopakkauksen setistä. Olen käyttänyt näitä Saksasta tuomiani Balean naamiota nyt useammankin, mutta olen unohtanut aina säästää kuoren! Mantelimaito ja hunaja yhdessä saavat aikaan todella runsaan koostumuksen, joka kosteuttaa erittäin tehokkaasti. Tämä ei todellakaan maksa maltaita, mutta sitä on ikävä kyllä saatavilla vain Saksasta.

Kuukauden loppuneet Toukokuu Kesäkuu 2017

NYX HD Studio Photogenic -peiteaine (3g, 7,90€) on uusi lempparini peiteaineista ja on peitonnut vierestä löytyvän Fit Me:n ihan kuusnolla. Tätä on nykyään niin helposti saatavilla, hinta ei päätä huimaa, sävyjä löytyy ties miten monta ja peitto on todella mun tarpeisiin tehty. Tällä saa niin puolipeittävät kuin täyden peitonkin niin halutessaan. En voi sanoa etteikö tämä päivän mittaan lähtisi liitämään silmän juonteisiin (mulla kaikki peiteaineet tekee sitä ellen leivo niitä täyteen puuteria), mutta hyvä tuote tämä on silti niin silmänalusten kuin kasvojen muidenkin epäpuhtauksien peittoon!

Maybelline Fit Me -peiteaine (6,8ml, 10,90€) oli oma lemppari siihen asti, kun he päättivät muuttaa jälleen sävyjä joita Suomesta on saatavilla – tämä tapahtui jo viime vuoden puolella. Nyt keltapohjainen sävy jota löytyy, on liian tumma ja siitä vaaleampi taittoi niin pahasti pinkkiin, etten sitä edes viitsinyt testiin ostaa. Tämä kuvassa näkyvä vielä jotenkin häipyi omaan ihooni, mutta se ei tuonut etenkään silmien alle sitä kaivattua ”kirkkautta” jota vaaleampi peitevoide yleensä tuo. Koostumus ja hinta hyvä, sävyvalikoima Suomessa surkea.

Kuukauden loppuneet Toukokuu Kesäkuu 2017

Maybelline Lash Sensational Luscious -ripsiväri (9,5ml, 15,90€) on näkynyt täällä blogin puolella ennenkin, mm. viime joulukuun suosikeissa! Se onkin loppunut jo Toukokuun puolella ja ostin uuden tätä nimenomaista ripsiväriä, kunnes ihastuin uudelleen Lumene True Mystic Volume -ripsiväriin. Nyt vaihtelen niiden kahden välillä mutta etenkin päivinä, kun ripsiväri ei saa varista yhtään ja tiedän joko joutuvani sateeseen tai hikoilemaan, valitsen tämän. Tämä on toki hiukan hankalampi poistaa kuin Lumene, mutta niin worth it.

Benefit Gimme Brow sävyssä 3 (näytekoko) päätyi luokseni saksalaisen ystävädiilerini Mandyn kautta ja on ollut ihan lempparituote. Olen käyttänyt tätä nyt hiukan auki vuoden verran ja siitä on noussutkin ihan yksi lempparikulmageeleistä. Tuuheuttavan koostumuksensa ja juuri sopivan viileän ruskean sävynsä vuoksi olen ihan ihastunut tämän ja Lumene kulmakynän komboon, mutta saas nähdä miten käy nyt kun tämä loppui ja Lumenen kynäkin alkaa uhkaavasti huveta. Olenkin siirtynyt nyt Lumene kulmakarvageeliin, tulette kuulemaan siitä myöhemmin.

Yhteensä: 79,65€

Kappas, todella paljon vähemmän kuin viime kerralla (silloin mentiin yli 160€). Tällä kertaa joukossa olikin vain markettituotteita ellei Patykaa sekä Benefitin näytettä lasketa mukaan. Kallein tuote itse asiassa olikin tuo Patykan purkki, joka oli kyllä näistä yksi lempituotteista etenkin Balean putsarin ja Nyxin peiteaineen lisäksi. Loppuneissa oli siis monta suosikkia ja vaikka niitä en lisää ole osaa ostanutkaan – koska pakko testailla uutta! – tulee ne varmasti pidettyä mielessä tulevaisuutta ajatellen.

Onko joukossa teille tuttuja tuotteita?

12 kommenttia

  1. Charming Nails kirjoitti:

    NYXin HD primer on mun lemppari 🙂 mä yritän aina päästä 20-30 loppuneeseen, huimat on tavoitteet! Keskimäärin ehkä 15-20 loppunutta tulee kuukausittain 🙂 kasvotuotteita enimmäkseen, hiustuotteet kuluu aika hitaasti kun on niin lyhyt tukka.

    • hannamaria kirjoitti:

      Tuo on kyllä jo aika huima tavoite! 🙂 Mulla tuntuu että tuotteita kuluu muutenkin todella vähän 😀

  2. Jenny kirjoitti:

    Tota ripsaria oon joskus kokeillut ja tykkäsinkin siitä paljon mut muuten noista mikään ei oo itselle tuttu!

  3. HeidiKaroliinaA. kirjoitti:

    Xz:n nimeen vannotaan täälläkin! Varsinkin heidän suklaa-vanilja selvityssuihke on rakkautta!

    Pitääpä kokeilla tuota Nyx:n peittaria, itsekin olen aiemmin vannonut tuon Fit Me:n nimeen.

    • hannamaria kirjoitti:

      Siitä selvityssuihkeesta oonkin kuullut vaan hyvää, ite en oo kuitenkaan testannut! Joo kannattaa ehdottomasti tuo NYX testata, ite siirryin ihan täysin siihen!

  4. Anniina kirjoitti:

    Eipä oo mikään noista tuotteista ollut mulla käytössä, mutta XZ:n muita shampoita ja hoitsikoita olen joskus käyttänyt. Tuo NYXin peiteaine pitää painaa mieleen! Mulla on nyt Urban Decayn peitevoide käytössä ja se on ihan ok, mutta liian kallis mulle jatkuvasti ostettavaksi.

    • hannamaria kirjoitti:

      Joo samaa mieltä, mulla kuluu peiteaine nopeemmin kun meikkivoide niin sen pittää olla halpa vaikka meikkivoide oiskin vähän kalliimpi.

  5. Suvi Saranki kirjoitti:

    Oletko ikinä kokeillut Smashboxin Studio Skin Concealeria? Mietin, että olisiko tuo Nyxin peiteaine laadultaan lähelläkään tuota Smashboxin? Itse aina etsin uusia tuotteita peiteaineista näiden mun mustien silmänympärysten vuoksi 😀

    http://www.dailychic.fi

    • hannamaria kirjoitti:

      En oo tuota Smashboxin peiteainetta kokeillut, joten en siitä tarkemmin osaa sanoa kun en ole lukenutkaan. Kannattaa kuitenkin useemmat testata jotta se itselle oikea löytyy!

  6. marja liljeström kirjoitti:

    XZ shampoot ja hoitoaine oli hyvä vinkki. Myös hunajainen valmisnaamio voisi olla kiva, vaikka yleensä käytän itse hunajaa jollakin ryyditettynä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *