Hae
Hannamaria

PROJEKTI: HIUKSET – Lapaluupituus

Phuuh, hiusten kasvatusprosessi se vaan jatkuu – jo vuodesta 2014! Tällä kertaa mitään sen suurempaa muutosta kuin kasvattelu ja värin pieni vaihtuminen ei ole viimekerrasta tapahtunut, mutta halusin tulla päivittämään kuulumiset ja mahdollisille uusille lukijoille näyttämään mistä ollaan tultu siitä erittäin lyhyestä ja lähes pixie-tukasta!

Alta löydät vanhat postaukset aikajärjestyksessä vanhimmasta uudempaan, niistäkin näkee hyvin miten on blogin laadun kanssa tultu huomattavasti eteenpäin. Myös vuosikatsaukset ovat mukana niiltä osin kun niitä on tullut tehtyä! Lisää hiusjuttuja löytyy tagin Hiukset -alta.

115 – projekti: hiukset – historia (2/2014)
117 – projekti: hiukset – nykytilanne (2/2014)
179 – projekti: hiukset – nykytilanne 8/2014 (8/2014)
200 – projekti: hiukset – better hairdays are here (9/2014)
239 – projekti: hiukset – kasvatusprosessi jatkuu (12/2014)
288 – Projekti: Hiukset – Kasvatusprosessi & uusi väri (4/2015)
372 – New look (10/2015)
403 – Hiusvuosi 2015 (1/2016)
467 – Projekti: Hiukset – Kasvatusprojektin puolipitkä vaihe (7/2016)
Punakuparit kutrit syksyyn Kampaamo Lumo:sta (10/2016)
Seesteinen hiusvuosi 2016 (12/2016)
Alkuvuoden uusi hiustyyli (1/2017)

Hiusten kasvatusprosessiHiusten kasvatusprosessiHiusten kasvatusprosessi

Pidän tätä nykyä hiuksia yleensä joko kiinni tai kiharalla, joten en ole ollenkaan huomannut että ne ovat venähtäneet näin pitkäksi. Tässä hiukset ovat aivan suorana ja suoristettuna. Latvoista rupeaa taas näkemään, että ehkä olisi aika pistäytyä kampaajalla tasoittamassa latvat.

Väri on tällä hetkellä kunnon sekamelska, sillä pohjalla on kampaamossa vaaleannettu liukuväri, jonka päälle olen kotiväreillä värjäillyt. Latva on paljon kirkkaampi kuin tyviosa, jota tällä hetkellä värjään uudella suosikilla L’Oreal Prodigy 7.4 Kupari -kestovärillä. Jos joskus budjetti taas antaisi myöden, kävisin tasaamassa värin kampaamossa tyvestä lähtien. Toki tässä valo tekee kepposet jättäen päällisosan tummemmaksi, mutta silti.

Hiusten kasvatusprosessi Hiusten kasvatusprosessi

Olen tällä hetkellä melko tyytyväinen hiusten pituuteen ja annan niiden rauhassa kasvaa ja olla. Syksyllä leikattu otsatukkakin on kerennyt jo leukamittaan ja se, sekä latvat ovat ainoat joiden siistimistä kaipaisin nyt.

Värin vaihdon on ollut myös mielessä ja vaikka gingerinä on kiva ollakin, jotenkin olen alkanut kaipaamaan taas neutraalimpia värejä elämään.Tähän tulokseen päästäkseen on kuitenkin tehty niin suuri työ, etten heti aio olla väriä vaihtamassa, sillä se pitäisi kuitenkin olla jokin tumma ruskea joka peittää näin runsaan punapigmentin. Tässä on nyt hyvä pysyä hetki!

Muistattehan muuten osallistua blogin 4v -arvontaan sekä täällä blogin puolella, että Instagramissa!

Mitä teidän hiukset kaipaa tällä hetkellä?

20 kommenttia

 1. JonnaH. kirjoitti:

  Ei oikeastaan mitään just nyt, mutta kuukauden päästä tyviväriä ja vähän saksimista skarpimmaksi. 🙂

 2. Linda kirjoitti:

  Toi väri on aivan ihana ja sopii sulle täydellisesti<3 Mun vaaleat hiukset kaipaisivat taas viileämpää taittoväriä, mutta toistaiseksi mennään ihan vaan hopeashampoolla! 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Voi kiitos 🙂 Kannattaa toki tuota hopeashampoota ja esimerkiksi maskeja käyttää myös kuivaan tukkana, jotta niistä saa entistä enemmän tehoa irti. Ja toki esim. Goldwellillä on olemassa vaahtomainen tuote jolla saa hyvin taitettua tukkaa vaaleammaksi!

 3. Noora kirjoitti:

  Ihanan väriset hiukset sulla! Mun hiukset kaipais myös pientä latvojen trimmausta, sekä ehkä jonkin kivan kylmän sävyisen sävytteen niin saisi keltaisuutta hieman pois 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Kannattaa tosiaan kokeilla sekä maskeja kuivaan tukkaan että ihan suoravärejä laimennettuna hiuksen sävyttämiseen! 🙂

 4. HeidiKaroliinaA. kirjoitti:

  Mulla on tällä hetkellä menossa muutos vaaleampaan suuntaan raidottamalla. Vaikka viihdyn hyvin tummassa kuontalossa, on tämä lähes musta alkanut kyllästyttämään – varsinkin, kun olen melko kalpea.

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

 5. Elli kirjoitti:

  Ihana kun sulla on hiusten tilannepäivityspostauksia, ihan loistava idea! Kivat noi sun hiukset nyt 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitos, olenkin joskus miettinyt että ovatko nämä ihmisten mielestä niin mielenkiintoisia kuin omasta mielestä 😀

 6. Ninni / Visions kirjoitti:

  No on sun hiukset tosiaan lähtötilanteesta kasvanut! Mä oon pitäytynyt nyt itse tällaiseen pidennettyyn polkkaan joka on kyllä mukava pituus, mutta kukapa sitä ei pitkistä hiuksista haaveilisi edes salaa!

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha sanopa muuta! Ja sulle sopii erittäin hyvin se pituus mikä nyt löytyy, on todella freesi!

 7. Noora Heinonen kirjoitti:

  Oho, kylläpä sun hiuksissa on tapahtunut muutosta! Sulle sopii monenlaiset hiustyylit 🙂

 8. Hanna-Mari kirjoitti:

  Toi väri on kyllä ihana 🙂 Mun hiuset kaipaisi ensisijaisesti latvojen leikkausta. Tuntuu, että latvat kuivuu tosi helposti ja koko ajan saisi olla niitä leikkaamaassa. Ja, kun on tämä hiusten kasvatus mullakin menossa, tuntuu niin kamalalta napsasta latvoja. Toiseksi hiukseni ovat tällä hetkellä miljoonaväriset ja odotankin vauvan syntymää, jotta pääsen värjäämään kunnolla nämä hiukset.

  http://lifewithhannamari.blogspot.fi/

  • hannamaria kirjoitti:

   Kannattaa kokeilla hiusöljyjä latvojen kuivuuteen! Ja on ihan totta, että varsinkin kasvattaessa se hiusten pituudesta poisotto tuntuu ihan kamalalle, mutta itse ainakin mieluummin kasvatan hyväkuntoista hiusta kuin pidän hamppulatvasta kynsin ja hampain kiinni!

 9. Ave kirjoitti:

  Olipas hauska käydä kurkkimassa kuvia susta lyhyillä hiuksilla! 🙂 Mulla on kans kasvatusprosessi ollut päällä jo muutaman vuoden, nyt lähinnä vaan haluaisin nää kutrit parempaan kuosiin jollain maagisella keinolla (ei taida onnistua :D). Suoristatko sä muuten hiuksias? Miltä ne näyttää ilman mitään käsittelyä? 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha, hyvä että ne kiinnosti! Kannattaa kokeilla kosteuttavia suihkeita ja hiusöljyjä sun tukkaan, myös Redkenin all soft -linja on ihan ykkönen omaan pörrötukkaan! Hiukset on tosiaan mitä on kun niitä ei suorista tai kiharra, riippuu niin paljon päivästä ja siitä mitä aineita on pestessä käyttänyt & onko harjannut märkänä vai kuivana. Voisinkin toteuttaa postauksen jossa esittelen nämä kaikki eri tavat ja miltä hius näyttää eri käsittelyn jälkeen!

 10. Justus Hämäläinen kirjoitti:

  Jäin haltioituneena katsomaan tota hiusten väriä. Aivan ihana. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.