Hae
Hannamaria

Bette Box Heinäkuu 2017

Heinäkuussa näköjään tulikin kunnon Festariboxi! Pakko kyllä myöntää, että vaikka boxi tulikin tässä kuussa ajoissa, oli sen sisältö itselleni vähän meh… Tuotteet joita tuli mukana ovat loistavia, mutta itselleni hiukan liian nähtyjä ja osan omistan jo. Tämä oli boxi joka minun oli tarkoitus esitellä videolla ja pidinkin itseni onnistuneesti pimennossa läyhäketjuilta, mutta jonka kuvaamiselle en sitten vain löytänyt sopivaa hetkeä. Ehkä ensi kerralla sitten!

Bette Box Heinäkuu 2017 FestariboxiBette Box Heinäkuu 2017 Festariboxi

Tämä oli boxi joka minun oli tarkoitus esitellä videolla ja pidinkin itseni onnistuneesti pimennossa läyhäketjuilta, mutta jonka kuvaamiselle en sitten vain löytänyt sopivaa hetkeä. Ehkä ensi kerralla sitten! Tuotteita tuli paljon ja jokainen kyllä sopii hyvin festariboksin teemaan, siitä ei pääse mihinkään. Nyt kuitenkin hypätään festariboxin uumeniin ja katsomaan mitä se sisälsi!

Bette Box Heinäkuu 2017 Festariboxi

Näytekokoisista tuotteista etenkin Compeedin rakkolaastari menee heti laukkuun säilöön ja melko nopeasti käyttöönkin. L’anzan shampoo ja hoitoaine kulkeutuu luultavasti seuraavalle reissulle mukaan ja Garnierin Response -vartaloemulsiolle annan mielelläni mahdollisuuden.

Body Boom -kahvikuorintaa (200g, 18,90€, tässä 30g näyte) sain itse asiassa suuremman paketin testiin ja teille esiteltäväksi, joten siitä on tulossa ihan oma postauksensa! Kuitenkin, odotan tämän kahvipohjaisen kuorinnan kuorivan ihon ja mielellään jättävän ihon hennon kahvimaisen tuoksuiseksi niin, ettei kahvi tuoksu liian voimakkaana nenään! Saatavana Sokokselta ja osoitteesta www.oletkaunis.fi.

Bette Box Heinäkuu 2017 Festariboxi

Lumene LÄHDE Pure Artic Hydration kosteuttava ja raikastava kasvosuihkeen (100ml, 19,90€) idea onkin teille lukijoille jo tuttu. Olen esitellyt VALO -sarjan vastaavan jo viime vuoden puolella eräässä postauksessa muiden uutuuksien ohella. Tämä LÄHDE -sarjan tuote on myös pyörinyt instagramissani esillä ja onkin melko hyvä tuote niin kasvoveden tilalla, kuin meikinkin päällä tuomassa kosteutta. Se ei sotke meikkiä ja saa sen näyttämään taas raikkaalta. Saatavana hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.

Herbina Fresh Cotton Antiperspirantti 48h (50ml, 2,20€) on toivottavasti tehokas, sillä se pääsee kunnon testiin nyt kun entinen Rexonani on juuri lopussa! Tässä on kivan raikas tuoksu ja siitä tulee juurikin mieleen Fresh Cotton. Tuote on myös suomalainen, sekä alhoholiton, josta plussaa! Tätä oli parina eri versiona liikenteessä ja onneksi itselleni osui tämä. Saatavana hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista.

Pepsodent White Now CC (70ml, 4,40€) on näköjään päätynyt pakettiin myös. #hammastahnagate on palannut. No ei, luultavasti hyvä hampaita hiukan valkaiseva ja kirkastava tuote, jonka ei pitäisi vaurioittaa kiillettä vaan pikemminkin vahvistaa sitä. CC nimessä on pienoinen hymynkareen poskille tuova kirjainyhdistelmä tässä tarkoittaen Care Correctionia, joten toivon tahnan olevan hyvä! Käyttöön menee nykyisen Pepsodentin loputtua. Saatavana hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista.

Bette Box Heinäkuu 2017 Festariboxi

Narcisco Eau de Toilette -näyte ei ole järin mieleeni. Tuoksusta tulee mummolavibat ja miellän tälläisen täyteläisen tuoksun vanhemmalle naiselle. Sen puu-, ruusu- ja myskimäisyys tekevät siitä erittäin harvan nenään sopivan joten ihmettelen, miten kyseinen näyte on otettu tähän festariboxiin mukaan – festareilla tahdotaan tuoksua raikkaalta eikä peittää hienhajua tällä voimakkaalla mummotuoksulla. Voit käydä lukemassa lisää Fragranticasta. 

Essence The Gel -kynsilakka (8ml, 1,99€) on kyllä juuri festarivärinen! En ole Essencen lakkoja kokeillut saatika kuullut niistä mitään, joten testaan tuotteen innolla. Essence muutenkin merkkinä on sellainen joka pitäisi kunnolla testata, laatikosta löytyisi muutamatkin meikit joten taidan tehdä ”First impressions” -postauksen / videon tuosta brändistä ja sen tuotteista – näin sopivasti jälkijunassa. Saatavana hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.

Garnier Micellar Cleansing Water (125ml, 3,95€) on varmasti tuote, jonka kaikki yhtään kosmetiikkamaailmaa seuraavat tietävät. Tästä tuotteesta ja sen sisältämästä PHMB-ainesosasta nousi kohu, sillä kyseessä olevalle säilöntäaineelle oli annettu syöpää aiheuttava luokitus eikä sitä olisi tuotteissa tiettyä määrää enempää saanut käyttää ja se onkin nyt sekä kielletty, että sallittu samaan aikaan. Viimeisin tieto kuuluu näin: ”SCCS on arvioinut PHMB:n turvallisuuden. Viimeisimmässä 7.4.2017 julkaistussa arviossa SCCS toteaa aineen olevan turvallinen kosmetiikan säilöntäaine kaikissa kosmetiikkatuotteissa 0,1 %:n pitoisuuteen asti. Aineen käyttöä spray -tuotteissa ei suositella.” (lähde) Lisää aiheesta voi lukea Teknokemian yhdistyksen sivuilta.

Noh, tuo tuote on kuitenkin meikäläisen holy grail -tuote ja olen sitä mieltä että syövän voi saada niin monesti muusta epäterveellisemmästä asiasta kuin tästä kosmetiikasta vähän käytetystä aineosasta, että en ala tätä siksi vaihtamaan pois. Tällä hetkellä testissä tosin on Herbinan misellivesi, mutta tämän Garnierin olen todennut maailman parhaaksi tähän mennessä kokeilemistani myös jo taltutetun akneni kanssa – ja niitä muita testattujahan on muutama.

Summasummaarum, oiva boksi festarikäyttöön mutta etenkin jo omistamieni Garnierin matkakoon sekä Lumene LÄHDE -suihkeen puolesta hiukan tylsä. Muut Bette Boxin tähän mennessä ilmestyneet boksit ovatkin olleet melko hyviä omaan makuuni joten oli odotettavissa, että omaan makuun notkahdus jossain kohtaa tulee. Elokuun boksia siis odotellessa!

Mikäli oman boxin tilaaminen kiinnostaa, voit tehdä sen tästä linkistä jolloin minä saan pienen komission tekemästäsi tilauksesta. Kannattaa myös käyttää koodi KESÄLOMA17, jolloin saat Elokuun Bette Boxin hintaan 16,90€ (norm. 18,90 €/kk). Alennuksen saa jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boxista (tilauksen voi peruuttaa vaikka heti jolloin Elokuun boxi tulee normaalisti ja tilaus ei tuon jälkeen jatku) tai määräaikaisen tilauksen kokonaissummasta. Koodi on voimassa 10.7.-16.7.2017, joten kannattaa tilata viimeistään sunnuntaina!

Miltä tämä festariboxi teidän mielestä tuntui?

Boxi saatu blogin kautta.

8 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  Minun mielestäni heinäkuun boxi oli kokonaisuudessaan hyvä, mutta en tosin omistanutkaan yhtäkään boxin tuotetta entuudestaan :). Essencen vihertävän sävyinen kynsilakka oli oma kammotustuotteeni, sävy ei iskenyt alkuunkaan. Lumenen kasvosuihke taas nousi suosikikseni ja on kyllä aivan ihana! 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha juu tuota vihertävän sävyistä lakkaa ei välttämättä kyllä olisi itsekään tullut käytettyä! Ja boxin tuotteet on kyllä hyviä, tosin nääkin jää sitten mulla tuplana varastoon! 🙂

 2. MINI-blogi kirjoitti:

  Lumenen Lähde kasvosuihketta olen ajatellut hankkia, varmasti hyvä tuote kesään! Hoitoaine ja shampoo on aika pienissä pakkauksissa. 1dl shampoo-ja hoitoainepullot olisi paremmat, kun noilla pussukoilla ei pestä kuin kerran hiukset.

  • hannamaria kirjoitti:

   Joo sanopa muuta! Nämä tosin on tarkoitettukin käytettäväksi vaan kerran ja omasta mielestä hyvä että välill tulee pienemmässä paketissa – kuukausi tai pari sitten tuli isompia matkakokoja ja itellä ne vie ainakin vaan tilaa 😀

 3. Teresa S kirjoitti:

  Tuo kahvikuorinta on ehkä mikä itselle tulisi käyttöön. Kahvi tuntui ja tuoksui hyvälle kaverin morsiussaunassa ihan pelkilteenkin kuorinnassa. Festaripoksissa pitäisi olla kuivashampoota, puhdistusliinoja, kasvopaperia ja joku ihana huulikiilto/puna ja pieni ja näppärä sivellin ja peilisetti matkakäyttöön. Tuo kynsilakka on ihan sinun värinen 🙂 ♡

  • hannamaria kirjoitti:

   Joo ne puhdistusliinat ja jonkinlainen käsidesi tästä jäi (huulipunaa / -kiiltoa en henk koht kaipaa enää yhtää enempää) mutta hyvä boxi festareille muuten!

 4. Krista kirjoitti:

  Minulle tulisi ehdottomasti tuo kahvikuorinta käyttöön. Olis ihan luxusta! Kynsilakka on upean pirtsakka 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Täytyykin miettiä että kun nuo on saanut testattua, laittaisiko sellaisen arvontapaketin Body boomin tuotteista jakoon 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *