Hae
Hannamaria

Bette Box Elokuu 2017

Hellurei pitkästä aikaa! Reilu viikon blogitauko teki hyvää, sillä nyt jaksan taas ihan uudenlaisella innolla paneutua kosmetiikan ja blogin pariin! Niin ja mikäpä parempi tapa jatkaa päivittämistä kuin esitellä tämän kuun Bette Box (joka on osa Bette Boxilta saamaani lahjatilausta)! Osa sai omansa jo kuun ensimmäisellä viikolla, mutta omani seisoi Liedossa useamman päivän ja sain sen vasta toissapäivänä käsiini.

Bette Box Elokuu 2017 Bette Box Elokuu 2017

Olin spoilaantumatta siihen asti kun tämän sain (hitsi muuten mikä suoritus) ja nyt pohdin että miksi. Vaikka Bette Boxeista olen tähän mennessä tykännytkin, on tämä mielestäni tähän mennessä vaatimattomin mitä olen nähnyt. Tuotteita tuli vähän mutta ne mitä tuli, menevät kyllä osaksi käyttöön ja osa lähtee eteenpäin – siltikin, en saanut tästä wau-efektiä joka on periaatteessa kauneusboxien idea. Sekin kertoo jo jotain, että tämän boxin suosikkituotteeni on ehdottomasti 27€ arvoinen Heleinin ravintolisä.

Bette Box Elokuu 2017

Lumene Klassikko Yövoide (50ml, 5,90€) on ihoa kosteuttava, melko perinteinen yövoide. Kyseisen tuotteen sanotaan sisältävän antioksidanttipitoista tupasvillaa sekä puhdasta lähdevettä, joiden tulisi rahoittaa ja kosteuttaa ihoa. Klassikko sarjana on Lumenelta edullisemmasta päästä ja on korvannut perusmarketeissa olleen valko-sinisen linjan. Varmasti ihan perus-toimiva yövoide, vaikka tuoksu onkin hiukan hassu ja Suomi 100 -logo on tähänkin pakkaukseen tiensä löytänyt. Saatavana hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.

Nivea Intensive Care käsivoide (75ml, 4,20€) oli yllättävän hyvä käsivoide. Nappasin sen jo töihin mukaan heti seuraavana päivänä ja tuote kuivui suhteellisen nopeasti jota arvostan näyttöpäätetyössä. Pakkaus on hyvän kokoinen joka kulkee helposti mukana. Tosin taas se, että mukana on Nivean tuote, vie hiukan fiilistä – käsivoide joltain muulta merkiltä olisi kiinnostanut ehkä hiukan enemmän vaikka tämä perustuotekin tulee käytettyä. Saatavana hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.

Helein Skin, Hair & Nails kauneusravintolisä (60tbl, 27€) on tosiaan kuten sanottu, tämän boxin kiinnostavin tuote! Olen biotiinimix -ravintolisää syönyt kuurina ja sen kanssa huomannut vaikutuksen ihossa, kynsissä ja hiuksissa joten odotan tältä B-, C- ja E-vitamiinia sekä sinkkiä, kysteiiniä ja peltokorteuutetta sisältävältä ravintolisältä paljon. Tämä on kaiken lisäksi kokonainen tuote boxissa, joten siitä propsit että saan syötyä tämän kunnon kuurina! Saatavana apteekeista.

Bette Box Elokuu 2017

Ibero Ripsientaivutin (4,90€/kpl) lähtee kiertoon, sillä korkkasin juuri hetki sitten uuden Cailapin vastaavan ja tällä hetkellä ei itsellä ole tarvetta uudelle. Varmasti ihan hyvä ja perusluotettava ripsientaivutin. Saatavana K-Citymarketeista.

Manna Kadar Prime Time -pohjustaja (2g, 25 USD) on kyllä ihan uusi tuttavuus. Tämä taisi ollakin se uusi merkki, jota boksissa kerrottiin olevan. Kortissa kerrotaan tämän sopivan silmien sekä huulien pohjustukseen, joten ainakin silmien kohdalla aion tälle antaa mahdollisuuden. Peiteaineeksi ja korostukseenkin tämän kerrotaan käyvän, mutta näitä hiukan epäilen. Saatavana www.mannakadar.com

Clean Fresh Laundry -tuoksunäyte ja Listerine Zero -suuvesi olivat ihan mukava lisä laatikkoon, suuvettä matkakoossa on hyvä olla aina varastossa ja vaikka Cleanin tuoksut eivät olekaan omia suursuosikkejani, on niillä mukava freesata itseään reissussa rähjääntyessä. Käyvät kätevästi myös huonetuoksuksi!

Summasummaarum, vaatimattomin boxi tähän mennessä ja osa jää käyttöön, osa menee kiertoon. Odotan kuitenkin tulevan syksyn boxeja innolla, sillä etenkin yhden niistä tulisi olla jälleen hiukan erikoisempi… Siitä kuitenkin lisää tuonnempana! Mikäli Bette Boxien tilaaminen kiinnostaa, laita omasi tilaukseen tästä (affilinkki, jonka avulla saan pienen provikan myydyistä boxeista ja pystyn tuomaan teille uutta sisältöä). EDIT: HOX! Nyt Syyskuun boxin saa hintaan 15,90€ (norm. 18,90€/kk) jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boxista tai määräaikaisen tilauksen kokonaissummasta käyttämällä koodin SYYSBETTE.

Mitä te piditte tämän kuun boxista?

Boxi saatu blogin kautta.

16 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  Olen aika pitkälti samaa mieltä kanssani tämän kuun boxista… Kokonaisuus jäi vaisuksi, toivotaan, että ensikuun boxi hieman paikkailee tätä kuuta.

 2. JonnaH. kirjoitti:

  Mä tykkäsin, kiva sisältö. Nivea ainoa joka olisi mennyt kiertoon, kun en ole tuoksun ystävä. 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Hyvä että tykkäsit! 🙂 Mulla Nivea nimen omaan jää käyttöön, kiva koostumus ja hyvä tuoksu 😀

 3. Emma.K kirjoitti:

  Oletko saanut boksin ilmaiseksi yhteistyönä vai oletko tilannut ne itse? Minulle jäi hieman epäselväksi onko kyseessä yhteistyöpostaus, sillä et missään maininnut saaneesi boksia, mutta silti lopussa on affiliate-koodi. Näin lukijan ja eettisen ohjeistuksenkin kannalta olisi mukava, että ilmaiset tuotteet ja yhteistyöt merkittäisiin blogeihin selvemmin 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Ei härregyyd, unohin sen tuossa alussa mainita ihan kokonaan – hyvä kun huomautit! Boksi tosiaan on saatu, mutta alekoodi ja affiliate -linkki ovat tulleet eri kautta. Olen yleensäkin mahdollisimman läpinäkyvä ja varovainen näiden mainonta/markkinointi kanssa joten on melko noloa että se tästä jäi, hyvä että löytyy tarkkaavaisia lukijoita! 🙂

 4. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Mulle ei tullut tuota elokuun boxia, kun tilaus päättyi, ja hyvä niin, sillä tuotteet eivät näytä kovin mieleisiltä.

  Syyskuussa sitten taas! Toivotaan, että tulee parempi boxi!

  • hannamaria kirjoitti:

   Näinpä! Ens kuussa pitäisi tulla useampi täysikokoinen tuote ja tuoksunäyte, toivotaan että paketista paljastuu useampi mahtituote!

 5. Taru/stuffabout.fitfashion.fi kirjoitti:

  Tuo peitevoide vaikuttaa noista mieleisimmältä, muut tuotteet ovat aika perustavaraa kuten sanoitkin. 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Hyvä kuulla että joku piti sitä mielenkiintoisimpana, itse jotenkin epäilen sitä vieläkin!

 6. Maria/ Nyt heti kirjoitti:

  Ei kamalasti sytyttänyt tämä boksi.

 7. Krista kirjoitti:

  Jotenkin olisi kiva, että olisi jotain hohtoa ja luksusta boksissa, nyt tässä boksissa ei sitä kyllä ollut…

 8. Noora / KIDULT kirjoitti:

  Vähän vaisu tosiaan mutta kaikki tuotteet tulee kyllä omaan käyttöön tai menee kavereille. Aika sellanen ”perus kauraa” sisältö mun mielestä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.