Hae
Hannamaria

Mustapäänpoistoon: Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead Perfect Sticker

Postaus sisältää affiliate -linkkejä

Hetki sitten sain tuotepaketin Eleven.fi -verkkokaupalta ja pääsin tutustumaan niin Holika Holikan naamioihin, kuin myös näihin Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead Perfect Sticker -mustapäälappuihin. En ole roacuttan-kuurini jälkeen pahemmin enää varsinaisista suurista epäpuhtauksista kärsinyt (koputan puuta), mutta nenän alueella mustapäät ovat melko yleinen ongelma jossain määrin.

Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead Perfect Sticker Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead Perfect Sticker

Otinkin siis erittäin mielelläni testiin nämä Holika Holikan mustapäälaput, joista luin hyviä arvosteluja. Olen muutaman eri merkin mustapäälappuja kokeillut (mm. Nivea, Formula 10.0.6) ja todennut ne melko tehottomiksi omaan naamaani – sivuilta, joissa pahimmat ongelmat ovatkin, on joskus tavaraa lähtenyt mutta päällisosa on jäänyt melko samanlaiseksi kuin ennenkin.

Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead Perfect StickerHolika Holika Pig Nose Clear Blackhead Perfect Sticker

Näiden Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead Perfect Sticker -mustapäälappujen kohdalla kuitenkin toivoin reaktion olevan eri ja niistä saavani jonkinlaisen avun – tuotekuvauksessa kerrotun talia poistavan saven vaikutuksenkin odotin jossain kohtaa tepsivän. Eipä muuta kuin vaaleanpunainen lappu irti kalvosta, nenän alue vedellä märäksi ja lappu kiinni noin vartin ajaksi.

Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead Perfect Sticker

Lappunen tarrasi melko tujakkaan kiinni ja sopi etenkin oman nenäni muotoihin hyvin. Pääsin tällä sen leikkauksien ansiosta aivan neän ulkoreunoille ja hiukan ylikin taipeeseen, jossa omat ongelmakohtani ovat. Lappu peitti hyvin koko nenän alueen ja kuivui todella jämäkäksi. Poisrepiminen onnistui, mutta ei ollut kivutonta.

Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead Perfect Sticker

Lapun poiston jälkeen ihoa kihelmöi ja tuntui että jotain oli lappuun jäänyt – äkkiä siis se kameran alle ja todistusaineistoa kehiin! Nenän päällisosasta sekä aivan sivuista lähti hyvin tavaraa ja tykkäsinkin näistä lapuista erittäin paljon. Ainut huono puoli näin tehokkaissa lapuissa on se, että jo ennestään hiukan pintakuiva ihoni ei pitänyt erityisen paljon tästä ja lappu veikin pienen kerroksen ihoa mukanaan.

Seuraavana päivänä huomasin että nenä rasvoittui normaalia pahemmin, punoitti hiukan eikä meikki pysyny paikallaan normaalisti vaikka hoidon jälkeen puhdistin ja kosteutin käsitellyn alueen erittäin hyvin. Jo seuraavana päivän (eli pari päivää lappujen jälkeen) iho oli rauhoittunut jo huomattavasti, meikki pysyi kunnolla paikoillaan ja nenän alue oli huomattavasti siistimpi. Sanoisinkin, että mikäli omaat herkän ja/tai kuivan ihon, käytä tätä tuotetta harkiten.

Summasummaarum ihan tehokas lappunen ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Pakkauksessa tulee näitä lappuja 10 ja jos käyttää edes yhden viikossa, pärjää tällä paketilla jo pitkään (itsehän olen käyttänyt n. yhden kahden viikon aikavälillä muiden kuorintojen päälle). Eleven.fi:ssä yksi paketti maksaa 7,80€, joten yhdelle mustapäälapulle ei jää kovin paljoa hintaa.

Onko teillä mustapäitä ja jos on, oletteko ajatelleet niiden poistoa?

10 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  Itse olen tykännyt Nivean postolapuista. Eihän niilläkään ihan kaikkia mustapäivä saa pois, mutta osan ainakin. Ihon kuorinta auttaa myös.

  -Laura/kosmetiikansuurkuluttaja.blogspot.com

  • hannamaria kirjoitti:

   Mulla nuo Nivean laput ei tehneet juuri mitään :/ Kuorin ite ihon yleensä edellispäivänä tai paria päivää ennen jottei ärry turhaan.

 2. Anne kirjoitti:

  Täytyy vielä tämä tipsi tyttärelle tai tyttärille. Varsinkin toinen heistä kaipaisi varmastikin työkaluja akneihon hoitoon.

  Tosi kivannäköinen muuten tämä sun blogipohja. Fressi 🙂

  Terkut
  Anne (ex koti kolmelle -> trean)

  • hannamaria kirjoitti:

   Joo kannattaa ehdottomasti! 🙂 Ja kiitos, ite kaipaisin jotain pientä muutosta esimerkiksi väreihin, ehkä nyt syksyn tullessa sitten!

 3. Maiju kirjoitti:

  Olen kuullut näistä ennenkin mutten ole testannut.

 4. Hanna-Mari kirjoitti:

  Minulla on mustapäitä, mutta enpä ole tullut kokeilleeksi minkään merkkisiä poistolappuja. Nämä voisivat olla oikein hyviä minun kunnon ongelmaiholleni! Testiin! 🙂

  https://lifewithhannamari.blogspot.fi/?m=1

  • hannamaria kirjoitti:

   Kannattaa, itelläni tehos nimenomaan niihin kaikista pahimpiin!

 5. Nina kirjoitti:

  Mä kärsin kanssa mustapäistä ja muutenkin laajoista ihohuokosista T-alueella, vihaan sitä. Mulla ei auta kyllä mitkään tällaset laput. Tilasin joskus ulkomailta sellasen puristeluraudan, se on ainoa mikä auttaa! 😀 Ja siihen jää kyllä koukkuunkin, niitä on ihana puristella ulos sillä, eikä siitä jää iho pahannäköiseksi muuten kun sen illan punottaa. 🙂

  – Nina / Monta syytä rakastaa

  http://www.montasyytarakastaa.com

  • hannamaria kirjoitti:

   Ite en ole vielä niitä puristusrautoja testannut, mutta mieli on kyllä tehnyt! Hei hyvä tietää että sulla oli siitä hyvä kokemusta, voisin itekin hommata sen etenkin ton nenän kärjen paholaisille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *