Hae
Hannamaria

HIT & MISS: Koko kesän suosikit ja inhokit

Tajusin tuossa kesä ajan postauksia läpi käydessäni, että olen unohtanut tehdä ihan kokonaan Kesäkuun ajalta Hit & Miss -postauksen! Nyt kun kuitenkin on aika tehdä sellainen Heinäkuun ajalta ajattelin, että ehkä vain yhdistän koko kesän suosikit yhteen postaukseen – etenkään pienen laamailun takia niitä ei Heinäkuulta niin paljoa ole. Ja koska en myöskään suurta määrää uusia tuotteita kokeillut, ei missiä ole kosmetiikan parista.

Escada Holika Holika Tanya Burr Cosmetics Benefit Hoola

Hit – Suosikit

Kesän suosikit koostuu sekä vanhoista suosikeista, että uusista tuttavuuksista. Hiuspuolelta tällä kertaa ei taaskaan ole suosikkia, sillä hiukset ovat pääosin olleet nutturalla koko Heinäkuun ajan. Elokuun suosikkeihin uskoisin sen sijaan parisen kappaletta hiusjuttuja löytyvän 😉 Nyt mennään kuitenkin vielä ihonhoidolla sekä ehostustuotteilla.

Tanya Burr Cosmetics Benefit Hoola

Tanya Burr Cosmetics Chasing the Sun -kokoelman Blackberry Coulis Lip Balm on ollut ihan ehdoton suosikki niille päiville kun tuntuu että huulet kaipaavat sekä kosteutta, että jotain väriä eikä huulipuna tai muu yhtään tujumpi houkuttele. Tällä saa niin kauniin pienen roosan ja kiiltävän fiiliksen huuliin että en ole osannut edes kaivata huulipunia tai erikseen huulirasvaa. Esimerkiksi näissä kuvissa huulissani on tätä. Koostumus ei tahmaa ja se on jonkin verran kerrostettavissa sävynsä puolesta, josta plussaa! Ostin kokoelmasta kolme tuotetta, josta on arvostelut tulossa kunnon testien jälkeen – tämä huulivoide on kuitenkin nyt alessa Feeluniquella, josta sen ostin.

Vanhemmasta päästä suosikkeja, mutta jonka löysin tänä kesänä jälleen uudelleen, on Benefit Hoola Bronzer. Olen kesän ajaksi korvannut perinteisen varjostusten teon aurinkopuuterilla jolla sekä tuon väriä kasvoille, että hiukan luon varjoja (esimerkiksi tässä UD-meikissä näkyvä häivähdys väriä poskilla on tästä tuotteesta). Olen aikoinani käyttänyt yhden täysikokoisen Hoolan loppuun ja Saksan reissulta viime kesänä ostin tämän miniversion, jota olen käyttänyt säästeliäästi. Nyt kuitenkin kun tiedän vuodenvaihteessa voivani ostaa uuden täysikokoisen (ja vieläpä uutena Light -versiona), olen käyttänyt tätä sydämeni kyllyydestä. Huipputuote!

Escada Taj Mahal ACO Sun Face Flui

Escada Taj Sunset EdT on sekin jo vuosien, vuosien takaa heidän valikoimissaan ollut kesätuoksu. Minulla on tätä noin puoli pulloa jäljellä ja kadun edelleen sitä hetkeä, kun en ostanut toista varastoon tai ostanut vieläkään uutta pulloa. Tätä postausta tehdessäni huomasin, että 30ml pulloa on vielä Sokoksen verkkokaupassa ja taistelen nyt vahvasti tuon ostohaluani vastaan… Kuitenkin, ihan täydellinen, makea ja eksoottinen kesätuoksu!

ACO Face Sun Fluid Mattifying SPF50+ -aurinkosuoja näkyikin täällä blogissa hetki sitten tehdessäni siitä arvostelun. Kelit eivät kyllä ole lähiaikoina olleet sellaiset että aurinkosuojaa olisi erityisemmin tarvinnut, mutta niinä päivinä kun yhtään tiedän olevani pihalla, levitän tätä vähintään kaulan ja dekolteen alueelle. Kuten sanoin aiemmin, saa tällä myös ihanan kevyen mattapinnan niille meikittömille päiville.

Holika Holika Kocostar sheet mask

Viimeisenä suosikkina on ihan yleisesti sheet maskit, eli kangasnaamiot. Minulla on tällä hetkellä kotona odottamassa käyttöä n. 15 kappaletta eri merkeiltä ja en malta odottaa että pääsen tekemään TOP 3:n näistä tuotteista – kaksi on jo valittuna, mutta kolmatta oikeasti erikoisuuksia tekevää vielä odotellaan. Kirjoittelin hetki sitten muutenkin kangasnaamioista ja tästä trendistä enemmän, joten kannattaa käydä tuo postaus lukemassa jos aihe kiinnostaa. Odotan muuten suurella innolla tänään saksalaisen kaverini näkemistä, sillä hänellä pitäisi olla minulle vielä muutama kangasnaamiouutuus 😉

Miss – Inhokit

Kuten kerroin, ei kosmetiikkaan liittyvää inhokkia ole kesän aikana erityisesti kerinnyt löytyä sillä olen testannut yllättävän vähän tuotteita ja ne mitä olen testaillut, on olleet kaikki ihan OK tai sen verran hyviä, etten niiden päälle halua inhokki -leimaa kaataa.

Kuitenkin, tämän kesän inhokki kuuluu ehdottomasti omaan asenteeseen. Huomaan miten yksi täysi työkuukausi sekä sen jälkeen ollut helpompi kuukausi on aiheuttanut ihmeellistä negatiivistä olemista ja miettimistä sen normaalin neutraalin,  ongelmanratkaisukeskeisen ja positiivisen sijaan. Monet sanovat ettei asiakaspalvelutyö ole heitä varten ja osa sanoo että heille sopii tietynlainen aspatyö ja voin samaistua tähän jälkimmäiseen sillä vaikka välillä miten yrittää nähdä ihmiset maalaisjärkeä omaavina tai netiketillisesti korrekteina, löytyy joukosta yllättävän paljon mätiä omenia jotka saavat hiukan liian suuren vaikutuksen aikaan. Syksyä varten onkin hiottava uutta asennetta ja annettava mennä joidenkin asioiden toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos nostattamatta liikaa kierroksia.

Millaisia inhokkeja ja suosikkeja teillä on tältä kesältä?

8 kommenttia

 1. Nina kirjoitti:

  Oon jo pitkään haaveillut noista kangasnaamioista, joten innolla jään odottelemaan postausta niiden vertailusta 🙂

  – Nina / Monta syytä rakastaa

  http://www.montasyytarakastaa.com

 2. Milja kirjoitti:

  Ehkä viimeisin hittituotteeni on Catricen HD Liquid Coverage -meikkivoide. Valikoimasta löytyi omaan naamaani oikea sävy ja koostumus on 8 euron tuotteeksi mielestäni todella hyvä!

  Pitäisipä joskus testata kangasnaamioita, kun en vielä ole saanut aikaiseksi. 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Tuosta oonkin kuullut hyvää ja aion pistää sen testiin seuraavan kerran kun Catriceen pääsen käsiksi henkilökohtaisesti!

 3. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Tänä kesänä on mullakin ollut vain hittejä 🙂 Kovin montaa uutta juttua en ole edes ehtinyt testaamaan, mutta ehdottomat suosikit on Glamlin-palvelun kautta saadut Absolution-puhdistava seerumi ja Smashboxin photo finish primeri! Ihan huippuja molemmat, ja kovassa käytössä 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Oi hitsi toi primer on munkin pitänyt jo ikuisuus testata, taidan sen tehdä kun nykynen käytössä oleva loppuu!

 4. Mari kirjoitti:

  Hoola on ihan paras aurinkopuuteri, käytän sitä niin varjostuksiin kuin ihan aurinkopuuterina, koska sävy on mulle aika täydellinen 😀 Kangasnaamiot kuuluu myös aina vaan mun suosikkeihin ja niitä onkin kertynyt iso kasa, kun raaskisi vaan käyttää ahkerammin 😛

  • hannamaria kirjoitti:

   Jep, Hoola on kyllä parasta! Ja sanopa muuta, laskin että mulla on ainakin puoleksi vuodeksi naamioita jos käytän niitä tahtia 1/vko 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.