Hae
Hannamaria

BodyBoom -kahvikuorinnat

Hetki sitten jo sain blogini kautta testiin nämä upeat BodyBoom -kahvikuorinnat kropalle. Olen aiemminkin sanonut sanottavani tämän tyylisistä kahvikuorinnoista ja varsinkin tästä pakkaustyylistä mutta eri merkiltä, joten odotin näiden tuotteiden testaamista innolla. Pidän kroppakuorinnoista ja olenkin ollut ihan rakastunut Organic shopin mangokuorintaan, mutta odotan myös näiltä BodyBoom kahvikuorinnoilta paljon! Nyt kunnon testien jälkeen voinkin sanoa sanottavani ja oletan, että etenkin Bette Boxin tilaajat ovat jo tätä hiukan testailleet myös ja voivat jakaa mielipiteensä kommenteissa.

Body Boom kahvikuorinnat

Kyseinen brändi on Puolasta kotoisin mutta arvostan erittäin paljon sitä, että he ovat jaksaneet nähdä vaivan ja suomeksi painattaa kaikki pakkauksen tekstit sekä esitteen. Brändi itsessään on todella kaunis ja tarkkaan harkittu, tuotteita ei ole testattu eläimillä ja käsittääkseni tuotteet on tuotettu täysin EU-alueella.

BodyBoom -kahvikuorinnat lupaavat sivuillaan luoda ihosta pehmeän, kosteutetun ja sileän taistellen selluliittia ja venymisarpia vastaan. Jo neljän viikon aktiivisella käytöllä tulisi tuloksia olla nähtävillä, mutta itse en tuota ole vielä päässyt todistamaan sillä en säännöllisesti ole käyttänyt näitä kuorintoja vielä niin pitkään. Kroppahan tulisi myös kuoria n. 1-3 kertaa viikossa ja voin myöntää rehellisesti että en todellakaan tee sitä niin usein.

Pientä ihon kirkastumista ja ylipäätään kosteustasapainon löytymistä on havaittavissa, iho ei hilseile kuivuudesta yhtä paljon vaan pinta on melko sileä ja kuivat kohdat etenkin käsistä ovat näiden, sekä kropparasvojen yhteisvaikutuksesta vähentyneet. Iho näyttää muutenkin sileämmältä ja tuntuu pehmeämmältä. Tuotteet tuovat myös, pienistä pakkausongelmistaan huolimatta, ihanan lisän suihkuhetkeen.

Body Boom kahvikuorinnat

BodyBoom -kahvikuorinnat tuoksuissa Original, Kookos, Banaani ja Mansikka

Pakko kuitenkin kertoa pakkauksesta. Olen jo ennenkin todennut, että vaikka miten orgaanista, ympäristöystävällistä ja kaunista ovatkin uudelleensuljettavat pussit, en vaan saa niitä itse toimimaan kovinkaan hyvin tälläisten kuorintojen kanssa. Itse kuorintaa ei tällä kertaa jäänyt niin paljoa sulkemissauman väliin kuin olisi voinut, mutta silti sai hetken työstää että pussi meni kiinni ja taistella ettei sisälle pääse vettä. Nämä ei myöskään suihkussa ole yhtä käteviä kuin purkit jotka sulkeutuvat helposti eivätkä juuri välitä kastumisesta. Itse pussi kastuu ja menee hiukan pehmeäksi ja aavistuksen haperoksi, mutta kuivuu kyllä ja on OK käyttää uudelleen. Mutta siinäpä onkin ainoat miinukset.

Body Boom kahvikuorinnat

Tuotteen koostumus itsessään on erinomaista! Kuten kerroin, olen melkoinen kroppakuorintafani ja mikäli itse kuorinta tuoksuu hyvälle, olen melko myyty yleensä. Olen tottunut siihen, että kroppakuorinnoista itse kuorivat rakeet ja ainesosat jäävät kuorivat ihon jättäen sen pehmeäksi ja toivon yleensä että kuorinta sisältää muutakin kuin vain yhtä tai kahta ainesosaa jotta teho on optimaalinen – toki mitä vähemmän keinotekoisia kemikaaleja yleensä sen parempi.

Nämä BodyBoom -kahvikuorinnat sisältävät kahvin lisäksi mm. himalajasuolaa, tummaa sokeria, erilaisia öljyjä sekä E-vitamiinia. Vaikka en ole kemisti tiedän sen verran, että tässä on erittäin hyvä kombo sekä kuorivia, että kosteuttavia ainesosia! INCI onkin siis täysin kasviperäinen ja erittäin yksinkertainen, josta ihan ehdottomasti plussaa.

Tuoksu on se, josta olin myös huolissani. Aiemmin käyttämäni kahvikuorinnat nimittäin ovat olleet todella, todella voimakkaita ja kahvia rakastavana olen itsekin ollut sitä mieltä että liika on liikaa ja tuoksu jäi inhottavasti leijailemaan sekä ilmaan että iholle. Näissä tuotteissa seitsemästä valittavasti tuoksusta olen testannut nämä neljä, joista kookos on noussut omaksi suosikikseni. Original on myös hyvä ja tuoksuu ihan perinteiselle kahville olematta liian voimakas. Jälkituoksu jää iholle hienovaraisena eikä ole missään nimessä liian voimakas.

Body Boom kahvikuorinnat Body Boom kahvikuorinnatBody Boom kahvikuorinnat

Nämä BodyBoom -kahvikuorinnat löytyy Sokoksen verkkokaupasta ja myymälöistä, sekä Oletkaunis.fi -verkkokaupasta. Myyntikokona toimii tämä isompi paketti, eli 200 grammaa ja hintaa on n. 19€. Verkkokaupan tietojen mukaan tästä isosta pussista tulisi riittää n. 15 käyttökertaa, mutta toki tuokin riippuu aivan kropan koosta sekä siitä miten paljon tuotetta käyttää kerralla.

Millaisia kroppakuorintoja te tykkäätte käyttää?

 

22 kommenttia

 1. Tähtijoukko kirjoitti:

  Itse tykkään käyttää oma tekemiä kuorintoja, esim. sekaisin vettä, kookosöljyä, kahvinporoja, ruisjauhoja ja mineraalisuolaa 🙂
  T: http://tahtijoukko.blogspot.fi

  • hannamaria kirjoitti:

   Itse tekemät on kyllä kanssa yleensä hyviä! Tekisin niitä enemmän mikäli kaapit ei olisi kuorintoja täynnä!

 2. Linda kirjoitti:

  Sain juurikin Bette Boxin kautta tuon banaaniversion tästä kuorinnasta ja tykästyin siihen heti! Kuorinta oli tehokas, mutta kuitenkin hellävarainen myös herkälle iholle. Tosta pakkauksesta mäkin annan miinusta, sillä se ei tosiaan ole kätevin mahdollinen suihkutiloihin. Ziajan Cupuacu sarjan vartalokuorinta on tällä hetkellä mun suosikkini vartalonkuorinnoista 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Hyvä että muutkin komppaa! Tuota Ziajan sarjaa en oo testaillut vielä ollenkaan, mutta oon lukenu siitä paljon hyvää!

 3. Tiia - Littlebigthings kirjoitti:

  Oih, näyttää aivan ihanilta! Ja vielä meitsin lempparituoksut kookos ja banaani <3 Pakko kirjottaa joulupukille 🙂

 4. HeidiKaroliinaA. kirjoitti:

  Näitä pitää kokeilla! Mä oon tykännyt BodyShopin tuotteista 🙂

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi

  • hannamaria kirjoitti:

   TBS:llä on kyllä kanssa hyviä tuotteita, etenkin vartalovoit on ihan suosikkeja!

 5. Mia / Beauty Highlights kirjoitti:

  Mä en ole näitä vielä testannut, mutta merkkiin kyllä törmännyt blogeissa ja instassa 🙂 Nuo pussukat on kyllä tosi nätit, sellaisella yksinkertaisella tavalla!

  • hannamaria kirjoitti:

   Jep, pussukat on nätit mutta suihkutiloissa melko epäkäytännölliset!

 6. Krista kirjoitti:

  Oi että, minä haluaisin kans testata näitä. Tykkään!

  • hannamaria kirjoitti:

   Kannattaa ihan ehdottomasti, löytyy ihan perus Sokkarilta!

 7. paula kirjoitti:

  itse sain bette-boxista original-tuoksun ja tykkäsin tosi paljon! annoin sen vaikuttaa saunan lämmössä n. 15 minuuttia tuloksena tosi pehmeä iho. ostan varmaan knnhan muut roppakuorinnat loppuu.

  • hannamaria kirjoitti:

   Saunassa en ookkaan tätä testannut, en ajatellut ollenkaan että vois käyttää tällein hoitonakin. Pitääpä pistää korvan taakse!

 8. Anni kirjoitti:

  Tuo mansikan tuoksuinen on pure love! Tuoksu on niin voimakkaan makea ettei siitä voi kuin huumaantua, toki tuote on itsessäänkin toimiva 🙂

 9. Hanna-Mari kirjoitti:

  Vaikuttaa todella ihanilta tuotteilta. Pakko päästä testaamaan 🙂

 10. Niiva kirjoitti:

  Kysyisin Harri Koskisen Savotta repustasi. Onko reppu edelleen pysynyt hyvänä ja eikö repussa tosiaan ole ns päätaskun vetoketjua? Eli repun sulkee vain läppä, joten jos reppu tippuu mäkeen ja pyörii ympyrää saattavat tavarat lennellä pihalle? (Ja kaikillehan käy näin jatkuvasti :D)

  • hannamaria kirjoitti:

   Hei hyvä että se kiinnostaa! Reppu on edelleen hyvänä ja nahkaosat on tässä vuoden aikanaan ihanasti patinoituneet ja muotoutuneet mun selälle sopivaksi. Myös niiden reunat on pyöristyneet eikä ole enää niin ns. terävästi leikatut, joka ei itseä haittaa ollenkaan.

   Repun tosiaankin sulkee vain itse läppä. Kannan itse yleensä mukana isoa A4 -lehtiötä, hanskoja, kalenteria, penaalia ja pikkusälää sisätaskussa, mutta nämä ei silti ole lentäneet repusta vaikka kerran tiputin repun alas rappusia (HÄPEÄ!) 😀 Läppä sulkee repun todella tiiviisti yläosasta ja vaikka se on tyhjä, en omien kamojen putoamisen puolesta ainakaan pelkää. Yläosassa kun on sivuissa lisäksi nepparit joilla itse ”suuaukon” leveyttä voi säädellä ja niiden ollessa kiinni on suuaukko melko ahdas ja varsinkin kun verkkopussissa itsellä on paljon tavaraa, on repusta jopa nepparit kiinni hankala kaivaa tavaraa.

   Tästähän saa aihetta ihan kokonaiseen postauksee, kiitos ideasta! 😀

 11. Niiva kirjoitti:

  Heippa! Kiitos vastauksesta. Täytyykin laittaa reppu tilaukseen. Olin etsinyt siistimpää ja edes jonkinasteen kotimaista reppua arkikäyttöön ja tämä taitaakin olla sopiva minulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *