Hae
Hannamaria

Bloggaajana Lokakuun Bette Boxissa! + alekoodi

Bette Box bloggaajaboxi on taas täällä! LivBoxin muututtua Bette Boxiksi tämän vuoden alussa, olen ollut mukana aktiivisesti tuomassa esillä uudistettua ja hiukan panostetumpaa sisältöä, vaikka itse konsepti on pysynyt samana. Teimme mm. Bette Beautyn kanavalle videon Arkimeikistä silmälaseille ja olen joka kuukausi siitä lähtien kirjoitellut oman mielipiteeni ilmestyneistä boxeista. Voit lukea Bette Box -aiheisia julkaisuja täältä.

Bette Box bloggaajaboxi Bette Box bloggaajaboxi Bette Box bloggaajaboxi

Niille, joille Bette Box ei vielä konseptina ole tuttu: Bette Box on kuukausittain ilmestyvä kauneusboxi täynnä erilaisia yllätyksiä. Kyseinen kuukausiylläri on itselleni ainakin melko mieleinen, vaikka jotkin tuotteet ovat tälläiselle tehokäyttäjälle jo melko tuttuja. Silti jokaisesta boxista löytyy jotakin, johon en itse ole vielä törmännyt.

Olen jo aikoina jolloin Bette Box oli vielä LivBox tilannut tuotteita ja olin melko harmissani, että Suomessa silloin ainoa boxi päästettiin #hammastahnagateen asti. Nykyään kun boxi koki omistajanvaihdoksen ja rinnalle tuli yritys joka toimii kauneuden kentällä monessa muussakin asiassa, ovat boxit taas ostamisen arvoisia. Etenkin tästä Lokakuun versiosta olen todella innoissani!

Bette Box bloggaajaboxi Bette Box bloggaajaboxi

Sain itse kunnian olla mukana nyt tämän syksyn bloggaajaboxissa omalla lempparituotteella. Itse tuotteen paljastan vasta myöhemmin mutta sen verran voin kertoa, että siitä ja saman sarjan tuotteista on testien jälkeen noussut yksi mun lemppareista vaikken ollutkaan niitä ennen kevättä testaillut. Kyseinen sarja on ollut Suomessa saatavilla useamman vuoden mutta on vasta lähiaikoina noussut yleisesti ihmisten tietoon. Toivon todella että tulette ihastumaan sekä mun että muiden bloggaajien tuotteisiin!

Bette Box bloggaajaboxiBette Box bloggaajaboxi

Koodilla HANNAMARIA saa lokakuun Bette Box bloggajabox:n hintaan 15,90 € (norm. 18,90€/kk). Etu koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen kokonaishintaa, myös lahjatilauksia. Koodi on voimassa 26.9.2017 asti. Voit laittaa tämän suositun boxin tilaukseen täältä (affiliate -linkki, jolloin saan pienen korvauksen tehdystä tilauksesta).

Boxi on jo myynnissä ja jos omansa haluaa niin kannattaa tilaus pistää menemään heti kuukauden alkupuolella, nämä tuppaavat nimittäin olemaan loppuunmyytyjä todella nopeasti!

Oletteko te innoissanne uudesta bloggaajaboxista?

 

17 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Tosi kiva että pääsit mukaan valitsemaan oman lempparituotteesi! Bloggaajaboksit on oikeastaan aina olleet jo LivBoxinkin parhaimmistoa, eli uskoisin saman linjan jatkuvan myös Bette Boxissa 🙂 Innolla odottelen mitä sä ja muut bloggaajat olette boksiin valinneet<3

  • hannamaria kirjoitti:

   Olen ihan samaa mieltä että bloggaajaboxit on yksiä parhaimpia boxeja olleet aina!

 2. Ninni kirjoitti:

  Mulla on näinkin tärkeä kysymys, että mistä toi rotsi on hankittu? 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha, tämä on tärkeä! Tää on sellainen jota haaveilin H&M Concious -mallistosta sillon kun oli valikoimissa, mun koko oltiin kuitenkin myyty loppuun ja nyt löysin 7€ kirpparilta joten oli pakko kotiuttaa 😀

 3. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Kivaa päästä näkemään, minkä tuotteen oot valinnut! Jännittävää! Odotan lokakuun boxia innolla!

  • hannamaria kirjoitti:

   Musta tuntuu että mua jännittää vielä enemmän että mitä ihmiset sanoo mun tuotteesta! 😀

 4. marja liljeström kirjoitti:

  Mukavaa nähdä minkä tuotteen olet valkannut. Minä olen jo keski-ikäinen, eikä minuun iske niin kovin bette boxin sisältö. Mutta voi antaa ne nuorille naisille – tyttärilleni. Sen sijaan saman firman Glamlin on superhyvä. Aion tehdä siitä postauksen lähiaikoina.

  • hannamaria kirjoitti:

   Glamlin -palvelu on kyllä erittäin hyvä etenkin ihmisille, joilla ihonhoito ja meikkaus ei ole sitä ominta alaa! 🙂

 5. Milja kirjoitti:

  Kivaa, että pääsit valkkaamaan oman tuotteen boksiin 🙂 Boksin hintakaan ei kyllä olisi paha, täytyypä harkita!

  • hannamaria kirjoitti:

   Kannattaa ehdottomasti, nämä bloggaajaboxit on aina olleet todella hyviä!

 6. Mari kirjoitti:

  Oohh miten jännää! Ootan innolla minkä tuotteen oot valinnut boksiin. Yleensä bloggaajaboksit on olleet hyviä 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Sanopa muuta, musta tuntuu että mua itteäni jännittää vielä enemmän että mitä ihmiset on mieltä! 😀

 7. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihan huippua kun mukana on tuttuja bloggaajia – jos kurkkaat blogin puolelta niin itsekin olen sinne paljastuksen boxiin liittyen julkaissut ;D

 8. Henna kirjoitti:

  Niin kiva asu, ja ihanat kuvat! <3

  http://www.hennam.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.