Hae
Hannamaria

Bette Box Syyskuu 2017

Huijui, mihin oikein tämäkin kuukausi menee! Koneen ollessa viime viikolla huollossa ja käyttökunnottomana, on postausten tahti hiljentynyt pelottavasti. Tämä pitääkin korjata piakkoin nyt kun koneen olen saanut takaisin, joten aloitetaanpa se käymällä läpi Bette Box Syyskuu 2017! Kuten aiemmatkin, sain tämänkin boxin blogini kautta teille esiteltäväksi.

Bette Box Syyskuu 2017Bette Box Syyskuu 2017

Teema oli tällä kertaa syksyjen uutuudet. Itselleni tällä kertaa kaikki boxissa olleet tuotteet olivat vieraita, joten tutustuin niihin oikein innolla ja ajan kanssa lukien! Hämmentävin kaikista oli tämä Blistexin uusi pakkausmuotoilu, mielenkiintoisin Vichyn tiiviste. Mutta hypätään esittelyihin!

Bette Box Syyskuu 2017

Vichy Minéral 89 Daily Booster -tiiviste (23,50€/50ml, näytteenä boxissa 5ml) on todellakin uusi tuttavuus! Vichyn tuotteisiin en ole koskaan sen paremmin itse paneutunut niitä käyttämällä, vaikka työn puolesta iso osa onkin tuttuja. Tässä tiivisteessä vaikuttavina aineina on mm. lähdevettä ja hyaluronihappoa, joten mieleeni tuli automaattisesti arvostelemani Lumenen hyaluronitiiviste. Uskon kuitenkin tämän tuotteen olevan erilainen, sillä tässä ei ole mukana C-vitamiinia. Levitys puhtaalle iholle ihonhoidon ensimmäisessä vaiheessa. Saatavilla apteekeista ja Ego -myymälöistä.

Vichylta on boxissa myös Ideal Body -vartalovoidenäyte 7ml koossa.

Schwarzkopf BC Scalp Genesis -syväpuhdistava shampoo (19,50€/200ml, mukana 30ml näyte) tulee kyllä käyttöön! En tällä hetkellä omista syväpuhdistavaa shampoota (elekää kivittäkö!) joten vien tämän mielelläni suihkuni puolelle. Tämän, kuten monien muidenkin syväpuhdistavien, tulisi tasapainottaa hiuspohjaa ja poistaa ylimääräinen kuona. Saatavilla parturi-kampaamoista sekä Sokos- ja Stockmann -tavarataloista.

Blistex Bliss Flip Ultra Moisturizing -huulivoide (3,95€/7g) on boxin hämmentävin tuote! Tämä oli pakko korkata käyttöön ja tutustua itse mekanismiin – kerrankin jotain uutta ja jännää huulirasvapuolella! Tiedättehän ne eräänlaiset hengitysteitä avaavat sini-vihreät yms piiput, joissa kansi flipataan pyörässä muodossa taakse ja sieltä paljastuu itse hengitys- & tuotteen aktivointiosa? Mulle tuli tästä ne mieleen! Ei huono yhtälö sillä niistä piipuista jos mistä on yleensä apua, joten miksei tästäkin. Laatu taattua hyvää Blistexiä ja kulkee yhtä lailla mukana kuin EOS -huulituotteetkin. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.

Bette Box Syyskuu 2017

Nivea Creme Care Waterproof -silmämeikinpoistoaine (6€/125ml) kertoo poistavan vedenkestävän silmämeikin ärsyttämättä silmiä. Uskoisin kyseessä olevan ihan perustuote, joka sopii myös herkkäihoisille. Oma silmänympärysalueeni tuppaa kuivumaan talvea kohden, joten odotan innolla tämä testailuja nykyisen L’Orealini loppuessa piakkoin. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.

Lumene Nordic Chic Soft Matte -puuteri (17,90€/9g) on erittäin hienojakoinen ja satiinisen mattapintaisen jäljen jättävä kompaktipuuteri. Tätä vielä en halunnut testata, sillä tahdon tehdä kunnon First impression -postauksen / videon Lumenen tuotteista sillä en ole vieläkään testannut kuin kulmakarvageeliä tästä uudesta sarjasta! Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.

SB12 Boost ravintolisäpurukumi ja Kenzon uutustuoksu Kenzo World EdP olivat myös kiva yllätys. Tuoksunäytteet ovat aina käteviä ja viljelenkin niitä useaan eri laukkuun. Itse tuoksukin on vielä oiva, joten käyttöön menee! Sokeriton ravintolisäpurukumi on ihan hauska lisä, sillä sen pitäisi raikastaa hengitys ja sitäkös tälläinen kahvin kittaaja tarvitsee.

Mikäli ensi kuun bloggajaboxi on vielä tilaamatta, kannattaa se tehdä piakkoin. Nämä suositut bloggaajaboxit, jossa minä olen ensi kuussa mukana, viedään yleensä melko piakkoin käsistä! Koodilla HANNAMARIA saa lokakuun Bette Box bloggajabox:n hintaan 15,90 € (norm. 18,90€/kk). Etu koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen kokonaishintaa, myös lahjatilauksia. Koodi on voimassa 26.9.2017 asti. Voit laittaa tämän suositun boxin tilaukseen täältä (affiliate -linkki, jolloin saan pienen korvauksen tehdystä tilauksesta).

Mitä piditte Syyskuun kokonaisuudesta?

12 kommenttia

 1. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Tykkäsin! Kivan monipuolisia tuotteita! Minua nauratti tuo Blistexin huulivoiteen pakkaus, se oli kuin hammaslankapaketti 😀 Itse huulivoide oli kuitenkin miellyttävä yllätys.

  • hannamaria kirjoitti:

   Hahah, hyvä etten ollut ainut joka assosioi sen ihan johonkin muuhun 😀

 2. Linda kirjoitti:

  Mä tykkäsin tästä boksista 🙂 Elokuun boksista ei oikein jäänyt käteen mitään, kun tuotteista niin moni oli mulle tarpeettomia, mutta tää oli ihan huikea parannus siihen! Lumenen puuteri oli valitettavasti liian tummaa mulle, mutta Blistex ja Vichy olivat molemmat tosi ihania yllätyksiä 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Hieno juttu! Itelläni elokuussa käytöön jäi Heleinin ravintolisä, muutoin tuotteet meni aika pitkälle jakoon.

 3. marja liljeström kirjoitti:

  Tämä tuli minulle toista kertaa. Olen ihmetellyt mini, mini pakkauskokoja. Kunnes Minnean postauksesta tajusin, että ne on tarkoitettu vain kokeiluun, näytteeksi. Annoin nuorille naisille – eli tyttärilleni – suurimman osan tuotteista. Itse pidin Vichyn seerumin ja piristävän suihutusboosterin. Olen joskus aika kauan sitten käyttänyt Vichyn tuotteita. Ihan hyviä olivat. Glamlin – joka kuuluu samaan yritykseen kuin Bette Box – on minusta paljon parempi. Kiireiselle aikuiselle naiselle, joka ei ole kauhean kiinnostunut meikeistä. Mutta Bette Box tulee edelleen, koska valitsin kestotilauksen. Iloa tyttärille ja minulle.

  • hannamaria kirjoitti:

   Nimenomaan, pikkuiset putelit ovat siksi mukana että boxiin saadaan tuotteita testattavaksi – nämäkin tässä nähdyt tuotteet ovat täysikokoisina isoja ja painavia, joten useampaa täysikokoista ei voitaisikaan mukaan edes pakata. Glamlin on myös todella hyvä konsepti ja kuvailitkin osan heidän kohderyhmästään aika hyvin!

 4. Maria/ Nyt heti kirjoitti:

  Tuo Kenzon paketti näyttää ihan värillisten piilolinssien paketilta! 😀 Ajattelin, että ompa kummaa laittaa ruskeita piilareita tuollaiseen boxiin. 😀 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Hauska kuulla mitä kaikkia eri ihmisillä tulee mieleen, mulla tuli nimittäin ihan jotain muuta 😀

 5. Val kirjoitti:

  What do you think about the Lumene powder? All the shades look quite dark in the box.. how about on the face?

  • hannamaria kirjoitti:

   I haven’t tried that out yet, but I’m about to do a first impressions -video/post about most of the Nordic Chic -line products so I’ll keep you posted!

 6. Hanna-Mari kirjoitti:

  Mielenkiintoisia tuotteita, erityisesti tuo huulirasva kiinnostaa. Täytyypä sellainen siis jostain metsästää! 🙂

  http://lifewithhannamari.blogspot.fi/

  • hannamaria kirjoitti:

   Näkyi olevan jo ihan perus marketissa ainakin meillä! Oli hyvää ja taattua, kosteuttavaa Blistex -laatua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.