Hae
Hannamaria

Oodi idHAIR Mé Heat Defender & Mé Dry Clean -tuotteille

Muistatteko kun keväällä Maalis- & Huhtikuun loppuneet tuotteet -postauksessa kerroin löytäneeni yhten parhaista lämpösuojista ja muotoilutuotteista kihartamisen ja suorituksen alle? No se on tässä! Sain testiin idHAIR Mé -sarjan tuotteita ja tässä kaksi niistä parhainta. Esittelyssä siis idHAIR Mé Heat Defender -lämpösuoja sekä Mé Dry Clean -kuivashampoo.

idHAIR Mé Heat Defender & Mé Dry CleanidHAIR Mé Heat Defender & Mé Dry Clean

Pakkauksista tuttuun tapaan ihan ensin pari sanaa. Olen suuri idHAIR -tuotteiden pakkausten fani, sillä ne muistuttavat klassiselta mustalta, mutta yksityiskohtaiselta tyyliltään hiukan Biozell MEN Bulletproof -sarjan tuotepakkauksia olemalla vielä kuitenkin parempia. Pinta on suhteellisen liukas, mutta kuitenkin molemmat näistä tuotteista pysyvät kädessä hyvin.

Korkit irtoavat helposti (joka itselläni on ollut joskus ongelmana etenkin Biozellin kuivashampoossa). Molemmissa tuotetta tulee juuri sopiva määrä painaessa ja tuotteen määrä on myös helposti säädettävissä. Tykkään siitä, että vaikka pohjalayout molemmissa tuotteissa on sama, on tuotteet erotettu erivärisillä teksteillä jolloin minunlaiselle aamupöppöröisellekään ei eksy väärä purkki käteen.

idHAIR Mé Heat Defender

Oh yes. Tämä idHAIR Mé Heat Defender -lämpösuoja on nykyään meikäläisen ehdoton luottotuote lämpökäsittelyssä. Tuotteen voi suihkuttaa sekä kosteisiin, että kuiviin hiuksiin, mutta itse olen kokenut tämän aavistuksen paremmaksi kuiviin hiuksiin suihkutettuna sillä muotoilemaan pääsee hetimmiten eikä hiuksia tarvitse erikseen esimerkiksi föönillä kuivata.

Koostumus on melko nestemäistä, ei jää hiuksen pinnalla märäksi tai pala hiukseen kiinni, vaan tuo sopivasti muotoiltavuutta, pitoa sekä suojaa hiuksen pinnalle lämpökäsittelyn aikana. Otan yleensä joko isomman osion hiuksia jossa suihkutan tätä koko alueelle tai mikäli haluan vielä enemmän tehoa, yksittäiseen suoristettavaan / kiharrettavaan osioon kerralla.

Olen saanut tällä tuotteella pysymään suoristusrauhdalla tehdyt kiharat useamman päivän (tähän toki vaikuttaa jokaisella henkilökohtaisesti myös hiuslaatu). Kolmantena päivänä kiharat ovat harjattavissa ihaniksi laineiksi ja vaikutus tuntuu vieläkin. Upea tuote kertakaikkiaan lukuunottamatta yhtä pikku seikkaa – purkissa on 125ml tuotetta ja normaalihinnaltaan se on 14,90€ joka omasta mielestäni on melko hintava. Nyt on kuitenkin onnenpäivä, sillä idHAIRin verkkokaupassa on ale ja yksi purkki kustantaa 9,90€ – tilasin heti kaksi, hups.

idHAIR Mé Dry Clean

idHAIR Mé Dry Clean -kuivashampoo on noussut myös yhdeksi lempparikseni. Batisten sekä Biozellin kanssa tappelen yleensä niiden vaaleuden kanssa ja siitä, miten karhean tuntuiseksi ne jättävät hiukset. Tässä en ole kumpaakaan huomannut, vaikka omaankin vaalean tyven sekä haastavan hiusvärin.

Se missä muut kuivashampoot joita olen tähän mennessä testannut jatkavat hiustenpesuväliäni päivällä (koska en ikinä muista laittaa niitä ennen nukkumaanmenoa ennaltaehkäisevästi), jatkaa tämä pesuväliä kahdella päivällä jo senkin jälkeen, kun pahin on tapahtunut eli tyvi aavistuksen rasvoittunut. Eihän mikään tuote nyt kokonaan rasvaa tyvestä sekä päänahasta poista tai vastapestyn näköistä hiusta tee, mutta tämä tekee todella hyvää jälkeä hiusten freesaamisessa.

Tässä tuotteessa hinta-laatusuhde on järkevämpi kuin ylemmässä toverissaan. 150ml puteli maksaa idHAIRin omassa verkkokaupassa myös 14,90€ ja sekin on itse asiassa tällä hetkellä tarjouksessa hintaan 9,90€. Shoppailemaan täältä.

idHAIR Mé Heat Defender & Mé Dry Clean

All and all voin jo näiden idHAIR:n tuotteiden (sekä parin muun joita olen testannut) perusteella sanoa, että tykkään erittäin paljon yleisesti koko brändistä. Myymälöitä heillä on täällä Jyväskylässä sekä Helsingissä, mutta verkkokauppa toimittaa ympäri Suomea edullisilla postikuluilla. Verkkokaupasta löytyy kampaamotasoista tuotetta edulliseenkin hintaan mm. LANZA, Moroccanoil sekä Evo -merkeiltä.  idHAIRin tuotteita löytyy myös Sokoksen verkkokaupasta (suppea valikoima tosin) sekä joistain Sokos-myymälöistä.  Suosittelen kuitenkin tilaamaan heidän omilta sivuiltaan laajimman valikoiman vuoksi, mikäli myymälässä käynti ei ole mahdollista.

Mitkä on teidän parhaimmat hiustuotteet juuri nyt?

7 kommenttia

 1. Teresa S kirjoitti:

  Mun on pakko tunnustaa: en ole koskaan kokeillut kuivashampoota. ? Kiinnostavan oloinen merkki. Täytyy käydä tutustumassa, kun kerran on täälläpäin.

  http://belleepoquewedding.blogspot.fi

  • hannamaria kirjoitti:

   Kannattaa! Toimitus muuten on tohon JKL pisteelle ilmainen, että mikäli tilata mielii niin kannattaa nouto ottaa siitä jos on vaan auto yms käytössä!

 2. Mari kirjoitti:

  Kuulostaa tosi hyviltä! 🙂 Mä en juurikaan käytä mitään muotoilurautoja, joten lämpösuojaa en tarvitse, mutta kuivashampoo herätti mun kiinnostuksen! 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Siihen kyllä kannattaa tutustua! Mitä taisin unohtaa kans tässä sanoa on, että tuo ihanan viilentävän fiiliksen päänahkaan ja sekin auttaa raikastamisessa.

 3. Nina kirjoitti:

  Oi vitsi, sait kuulostamaan nuo tuotteet juuri sellaisilta joita kaapistani puuttuu! En edes muista minkä merkin lämpösuoja käytössäni on tällä hetkellä, mutta se pääsi juuri loppumaan. Batisten kuivashampoot on ollut tähän saakka käytössä, mutta luulen että tilaan tämän kokeiluun 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   No kannattaa kun nyt molemmat on alessa! Tosin varoitan tuosta lämpösuojasta, siihen ihastuu ja opiskelijan lompakolle varsinkin erittäin kyyneliä vuodattavan hintainen!

 4. MINI-blogi kirjoitti:

  Ihan uusia tuotteita mulle. Tällä hetkellä käytössä on Four Reasonin shampoo ja se on ihan ok.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *