Hae
Hannamaria

VIDEO: 40 Kysymystä kauneudesta feat. Maria Glow

Tehtiin 40 kysymystä kauneudesta -tag Maria Glow -blogin Marian kanssa Youtuben puolelle! Olen blogiini toteuttanut näitä tägejä sekä haasteita useammankin, mutta mukavaa vaihtelua toteuttaa tälläinen kanssabloggaajan kanssa ihan videolla! Ensimmäiset 20 kauneusaiheista kysymystä löytyy mun kanavalta (perinteisesti hannamaria) ja loput 20 Marian kanavalta, kliks!

40_kysymysta_kauneudesta_Snapshot

Alta löytyypi nämä kaksi videota! Käsiteltiin videoissa aiheita mm. kanta-asiakaskorteista, lempibrändeistä, mielipideistä eri tuoteryhmiä kohtaan ja aika paljon muuta! Kuvattiin nämä videot itse asiassa jo samaan aikaan kun olin reissulla Tallinnassa alkukesästä, mutta editointi ja julkaisu venyi pikkaisen. Tässä vielä linkki Marian postaukseen aiheesta, kliks!

Toivottavasti tykkäsitte ja jaksoitte katsoa molemmat! Mikäli haluatte tätä 40 Kysymystä kauneudesta -haastetta jatkaa eteenpäin tai itse tehdä niin olkaatte niin hyvät, näihin videoihinkin kysymyksiä suomennettiin ja hiukan muokattiin englanninkielisestä vastaavasta.

Viikko on muutoin ollut melko erikoinen, sillä sekä pieni flunssa että selkävaivat ovat vieneet voimia jo ihan perus olemiselta. Parit deadlinet kolkuttelee ovella, mutta kyllä tämä tästä taas suttaantuu.

Millainen suhde teillä on kauneuteen ja kosmetiikkaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *