Hae
Hannamaria

4 x Garnier Skin Active Moisture Bomb -kangasnaamio

Meikäläisen lemppari-kangasnaamio on saanut useamman siskon! Garnier Skin Active Moisture Bomb -kangasnaamioita saa nyt neljässä eri muodossa, joista testiin on päässyt jo kaksi kappaletta ja joista voin omakohtaiset kokemukset jakaa. Kesällä kirjoitin Suomeen rantautuneesta ihonhoitotrendistä eli kangasnaamioista, englanninkieliseltä nimeltään sheet mask ja heille joille konsepti on vielä epäselvä, kannattaa postaus käydä lukemassa.

Garnier Skin Active Moisture Bomb sheet tissue mask Garnier Skin Active Moisture Bomb sheet tissue mask

Jokaisessa näissä neljässä kangasnaamiossa tulee erillinen vaaleansininen ”muovikalvo”, joka auttaa naamion asettelua ja joka tulee ottaa pois ennen naamion kasvoille jättöä. Tuon funktiota en ole vielä tajunnu sillä kangasnaamionhan voi yleensä asettaa kasvoille miten päin tahansa, mutta se on ihan OK lisä. Jokaista naamiota tulee pitää kasvoilla n. 15 minuutin ajan ja kuten normaalisti, hieroa tehoaineet vielä naamion poiston jälkeen kasvoille. Itse tykkään myös niiden imeytymisen jälkeen misellivedellä käydä kasvot lävitse ja laittaa päälle yövoiteen.

Garnier Skin Active Moisture Bomb sheet tissue mask Garnier Skin Active Moisture Bomb sheet tissue mask

Kosteuttava kangasnaamio kaikille ihotyypeille

Perinteisin ja Suomesta helpoiten löydettävä versio on Garnier Skin Active Moisture Bomb -kangasnaamioiden kosteuttava ja vaaleansinisessä pakkauksessa oleva versio. Tätä olen käyttänyt useamman kappaleen ja se onkin mun vakkarinaamio, jonka otan mukaan hemmotteluksi mikäli menen esimerkiksi hotelliin itsekseni. Muistaakseni tuote lanseerattiin jo vuoden 2016 alkupuolella Suomessa ja siitä lähtien se on ollut mukana omassa arjessani joskus enemmän ja joskus vähemmän.

Tuote on kunnon kosteuspommi, joka sisältää mm. granaattiomenaa, hyaluronihappoia sekä kosteuttavaa seerumia. En toki ole kemisti, mutta iho näyttää ja tuntuu tämän jälkeen paljon kosteutetummalta. Tämä naamio sopii jokaiselle ihotyypille ja Garnierin teettämän testin mukaan 9/10 käyttäjästä suosittelee! Ymmärrän siis täysin miksi tämä on Suomessakin ensin lanseerattu! Suomesta tätä saa mm. Sokokselta.

Garnier Skin Active Moisture Bomb sheet tissue mask Garnier Skin Active Moisture Bomb sheet tissue mask

Kosteuttava  ja kirkastava kangasnaamio herkälle iholle

Toinen suuri suosikkini on tämä Garnier Skin Active Moisture Bomb -kangasnaamio herkälle ja kuivalle iholle. Tekstit ovat tässä ja seuraavissa saksaksi, sillä saksalainen ystäväni Mandy toi näitä Suomeen tullessaan ison kasan. Tämä tuntuu hiukan raikkaammalta ja sen kamomillauute ja hyaluronihappo sitovat kosteutta ihoon pehmentäen sitä. Eroa perinteiseen naamioon tuntuu raikkaudessa, mutta lopputulos yhden käyttökerran jälkeen ei ole juuri erilainen. Tuoksu on ihanan pehmeä, luultavasti juuri kamomillan ansiosta. Ihosta tulee tämänkin kanssa kosteutettu ja hehkuva.

Garnier Skin Active Moisture Bomb sheet tissue mask Garnier Skin Active Moisture Bomb sheet tissue mask

Kosteuttava ja tasapainottava kangasnaamio normaali- ja sekaiholle

Tätä sekä seuraavaa en olekaan vielä kokeillut. Tämä normaalista sekaiholle tarkoitettu kangasnaamio on sekin kosteuttava, mutta lisäksi ihon tasapainon tulisi tasoittua, mattaisuudentunteen korostua ja ihohuokosten näyttää pienemmiltä. Vihreän tee, hyaluronihapon sekä kosteuttavan glycerinin anisota toivon tuotteen olevan tehokas ja tasapainottavan etenkin omia huokosiani sekä etenkin T-alueen kiiltelyä säännöllisellä käytöllä.

Garnier Skin Active Moisture Bomb sheet tissue mask Garnier Skin Active Moisture Bomb sheet tissue mask

Kosteuttava kangasnaamio väsyneelle iholle

Viimeinen Garnier Skin Active Moisture Bomb -naamio on tarkoitettu väsyneelle iholle. Sen tulisi häivyttää väsymyksen merkkejä ja kirkastaa ihoa. Uskon myös tuoksun olevan huumaavan rauhoittava, sillä tuote sisältää laventelin tuoksuista uutetta ja hyaluronihappoa kosteutta sitomaan. Tästä voisi nousta vielä uusi lemppari näiden kahden ensimmäisen rinnalle, will see.

Garnier on kaikenkaikkiaan julkaissut viisi eri versiota tästä Moisture Bomb -kangasnaamiostaan. Suomeen ja pohjoismaihin on tuotu vain kolme versiota, mutta muualta Euroopasta ja maailmalta löytyy useampia versiota. Verkkokaupoista eBay ja kotimaisista Sokos ovat vahvimpia vaihtoehtoja löytää tätä perinteistä, mutta muistan Sokoksen kivijalkamyymälässä nähneeni myös myynnissä etenkin tuota perinteisintä. Hintaluokka per naamio on n. 2€, joten nämä eivät ole hinnan kirossa!

Oletteko te kokeilleet näitä Garnierin naamioita?

19 kommenttia

 1. JonnaH. kirjoitti:

  Olen, näissä on todella hyvä hinta/laatusuhde. 🙂

 2. Anni kirjoitti:

  Nämä ovat todella ihania, etenkin tuo tasapainottava on uusin suosikkini samalla tehokkaasti kosteuttava on täydellinen sekaiholleni 🙂 Yleensä en Garnierin tuotteista innostu, mutta nämä löytävät tiensä aina uudestaan kaappiini.

  • hannamaria kirjoitti:

   Sanopa muuta, en muista mitään muuta tuotetta joka Garnierilta olisi pitkään aikaan kiinnostanut näin suuresti!

 3. Nina kirjoitti:

  Oi vitsi mä oon haaveillut näiden kangasnaamioiden testausta mutta vielä en ole saanut aikaiseksi ostaa. 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Kannattaa kokeilla, helpottavat arkea huomattavasti kun välttyy ylimääräiseltä levitykseltä ja pesulta jota naamiot yleensä tuottaa!

 4. marja liljeström kirjoitti:

  Olen joskus käyttänyt, mutta en muista mitä. Teen yleensä heleyttävät ja kirkastavat naamiot luonnonaineista mm. aloesta, avokadosta.Puhdistavat naamiot teen savijauheesta, vedestä ja tilkasta öljyä, ettei naamio jämähdä kokonaan naamalle. Kangasnaamioita voisi taas kokeilla. Ne on edullisiakin.

  • hannamaria kirjoitti:

   Omatekemät naamiot ovat toki myös hyviä, niilläkin toki rajoitteensa mitä kotitekoiset naamiot voivat kasvoille tehdä.

 5. Milja kirjoitti:

  Osaatko sanoa millainen tuoksu näissä on? Onko kauhean voimakas? Kiinnostaisi kokeilla näitä ja näissä olisi hyvä hintakin, mutta mietin että onkohan tuoksu kauhean voimakas.

  • hannamaria kirjoitti:

   En sanoisi todellakaan voimakkaaksi. Hiuslakkakin yleensä tuoksuu voimakkallamme kuin nämä, samoin kuin hajuvedet ja jotkin voiteetkin.

   • Milja kirjoitti:

    Okei, kiitos vastauksesta! Sitten varmasti uskaltaudun kokeilemaan 🙂

 6. Emmi kirjoitti:

  Jep täälläkin testattu! Toi on kyllä todella hyvä naamio kohtuuhintaan 🙂 Täytyy kyllä testata nuo uutuuskaveritkin ehdottomasti!

  • hannamaria kirjoitti:

   Kannattaa! Osaa tosiaan saa jo Suomesta, osa vasta tulossa 🙂

 7. Minna M kirjoitti:

  Kangasnaamioita olen käyttänyt mutta en Garnierin. Ehkäpä voisi kokeilla.

  • hannamaria kirjoitti:

   Kannattaa, on juuri sopiva hinta-laatu -suhde ainakin näissä! 🙂

 8. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Voi vitsi, en ole tajunnut testata! Ostin yhden blogin arvontapalkintoon, mutta täytyypä käydä ostamassa itsellekin. Nämä kun tosiaan ovat niin edullisia!

  Kiva, kun kirjoitit näistä!

 9. Jenni kirjoitti:

  Hei, vinkkinä et ei kannata misellivettä käyttää maskin jälkeen! Sillähän putsaat maskista imeytyneitä tehoaineita (=seerumia) pois! Eli hyöty jää vajavaiseksi ellei jopa olemattomaksi.

  Oikea järjestys olisi kaksoispuhdistuksen jälkeen misellivesi/kasvovesi, sitten maski ja mahdolliset muut seerumit tai hoitonesteet (essence) jos niitä haluaa käyttää, ja lopuksi sitten se valitsemasi kosteusvoide.

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitos kommentista! Yleensä hieron kaiken ylimääräisen maskista jääneen nesteen ihoon ja mikäli kuivumisen ja imeytymisenkin jälkeen fiilis on vielä ”ällö”, putsaan sen misellivedellä ja hoidan rutiinin loppuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *