Hae
Hannamaria

Syksyn uusi hiustyyli + alekoodi Kampaamo Lumoon

Meikätyttö on taas niin happy! Kävin jälleen kerran Kampaamo Lumo:ssa Sannan penkissä ja hän loihti mun inspiraatiokuvien pohjalta jälleen yhden mestariteoksen. Jos joltakulta on mennyt ohitse millaiset hiukseni oli vielä ennen kampaamokäyntiä, niin tässä lapaluupituuskuvat kasvatusprosessista. Sain reissulta paitsi ihanan syysilmeen, teille alekoodin josta tarkemmat tiedot löytyy postauksen lopusta!

Kampaamo Lumo alekoodi Kampaamo Lumo alekoodi Kampaamo Lumo alekoodi

Olin jo melko kyllästynyt ja tylsistynyt oranssinkupariin hiukseeni ja kaipasin jälleen punaisempaan taittavaa ja tummempaa tukkaa. Inspiraatiokuvissani olin listannut punaisen ja tumman tyven sekä siitä ombre-tyyliin vaalenevan latvan. Tälläiseen lopputulokseen päädyttiin, mutta hiukan neutraalimmalla ombrella säästäen latvojen kuntoa käyttäen miedompaa hapetetta.

Pituudesta pätkäistiin n. 5 senttiä ellei reilumminkin pitkin latvaa. Jostain kumman syystä mulla on takaraivon alueella lyhyempää hiusta, ihan kuin kerroksia muttei kuitenkaan niin tasaisesti tai paljon että kerrostuksesta voidaan puhua. Nämä siistittiin ja annettiin olla, samoin kuin tehtiin latvaan ja pituuteen kunnon siistiminen. Otsatukka teki myös paluun ja onkin nyt ihanasti kiharrettavissa eikä roiku leuassa asti!

Kampaamo Lumo alekoodiKampaamo Lumo alekoodi Kampaamo Lumo alekoodi

Väreistä joita Sanna käytti ei ole hajuakaan. Päätin tälläkin kertaa antaa hänelle vapaat kädet näiden mukaan ja cocktailit taitavat edelleenkin jäädä hänen hellään huomaansa talteen – vaalennusta tehtiin kuitenkin latvaan, jonne lyötiin vähintään sävyte ja tyveen, sekä keskipituuteen laitettiin kahta eri väriä.

Mutta siihen alekoodiin! Sain puhutta toistaiseksi voimassa olevan alekoodin Kampaamo Lumon palveluista (ei koske myynnissä olevia tuotteita). Varauksen yhteydessä sanomalla, kirjoittamalla Timman ajanvarauskenttään tai muuten tuomalla asian ilmi, saat koodilla ”HANNAMARIA” -15% alennusta.

Millainen on teidän syksyn hiustyyli?

12 kommenttia

 1. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Voi vitsi, että tuli upea! Ihanat syyshiukset!

 2. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  ihana ruskan väri! 🙂

 3. Emmi kirjoitti:

  Ompas ihanan syksyn sävyiset hiukset <3

 4. Maria/ Nyt heti kirjoitti:

  Aivan yli-ihana sävy!! 🙂 Mun tukkatyyli on tällähetkellä kuivat latvat ja juurikasvu. Pitäisi tehdä asialle jotain…

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitos! Mulla oli sama juttu ennen tätä kampaajaa, on ihanan freesattu olo kyllä.

 5. Teresa S kirjoitti:

  Kaunis väri syksyyn ja sulle! Mun tukkatyyli on muodikkaasti ikuisuusletillä.
  http://belleepoquewedding.blogspot.fi

 6. Maiju kirjoitti:

  Ihanat syyshiukset, erilaiset ja omaperäiset. Tykkään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.