Hae
Hannamaria

HIT & MISS: Syyskuu 2017

Postaus sisältää affiliate -linkkejä

Hit Miss hannamaria

Osa tämän postauksen tuotteista ansaitsee kyllä ihan oman postauksensa! Kuitenkin, keräsin jälleen kerran yhteen muutamat viime kuun suosikit ja koska uutta kosmetiikkaa tuli hiukan testattua, löytyi tällä kertaa myös inhokkia! Käy myös lukemassa aiempia Hit & Miss -postauksia.

Hit – Suosikit

Hit Miss Redken All Soft shampoo hoitoaine Hit Miss Redken All Soft shampoo hoitoaine

Pakko aloittaa näistä; Redken All Soft -sarjan shampoo ja hoitoaine. Ostin nämä muistaakseni kesän alennusmyynneistä testiin sillä olin niihin työn lomassa tutustunut ja todennut että ne erittäin hyvät voisi olla. Ja voi hitsi, en oo pettynyt hetkeksikään. Shampoota on 300ml ja hoitoainetta 250ml, joista etenkin shampoota riittää rypäleen kokoinen määrä kämmenelle ja hiukset puhdistuvat kaksoisvaahdotuksella kuin unelmat todella helposti.

Nämä ovat kestäneet tuolta kesästä asti, joka on jopa kampaamotuotteelle mun hiuslaadulla paljon. Hoitoainetta on vielä jäljellä noin puolet sen takia että käytin kesällä paljonkin erillisiä sävyttäviä hoitoja perinteisen hoitoaineen sijaan. Shampoo sen sijaan vetelee viimeisiä, mutta on kestänyt todella hyvin ottaen huomioon että hiuksia on pesty tällä 3-4 kertaa viikossa (tähän 1 pesukerta mun oman 2-3 normin päälle, sillä mies osan ajasta käytti tätä myös).

Koska omistan pörröisen ja paksun hiuslaadun on nämä toimineet kuin unelmat. Hiukset ovat huomattavasti sileämmät ja jopa Sanna kehui hiusten kiiltoa hänen penkissään käydessä. En voi kuitenkaan ihan puhtain sydämin näitä jokaikiselle hiustyypill suositella – esimerkiksi todella hennolla suomalaisella hiuksella nämä saattavat olla liikaa. Meille pörröpäille kuitenkin oivat tuotteet! Sarjan tehohoito on myös sellainen, jota tahtoisin päästä kokeilemaan.

Ostopaikkoina toimii ihan perus Sokos, Sokoksen verkkokauppa sekä Stockmann (vissiin myös Tokmannilta jokin erikoiserä joskus löytyi). Näiden lisäksi myös Stockmann.fi myy tuotteita (shampoo 250ml, hoitoaine 250ml, shampoo 500ml + hoitoaine 500ml), samoin kuin eleven.fi  (shampoo, hoitoaine, shampoo + hoitoaine + tehohoito, shampoo + hoitoaine setti), NordicFeel (shampoo, hoitoaine) sekä Bangerhead (shampoo + hoitoaine).

Hit Miss Real Techniques Stippling Brush

Real Techniques Stippling Brush on mulla ollut jokapäiväisessä käytössä meikkivoiteen levitykseen jo reilun puoli vuotta. Tämä on erityisesti ohuen meikkivoidekerroksen ja kevyiden pohjien ystävä, mutta toimii myös paksumpien pohjien kanssa luoden niistä puolipeittävämpiä ja muutenkin kevyempiä. Levitys onnistuu kerralla suurelle alueelle ja todella nopeasti.

Uskoisin tämän toimivan melko näppärästi myös voidemaisten poskipunien tai varjostusten levitykseen, mutten siihen käyttöön ole tätä itse kokeillut. Tuotekuvauksessa eräällä sivulla kerrotaan sen sopivan myös korostuksien levitykseen, mutta sanoisin itse siihen tämän olevan hiukan liian iso. Kuten lähes kaikki (ellei kaikki) muutkin RT:n siveltimet, on tämä synteettinen, edullinen ja erittäin hyvälaatuinen. Ei kaihda pesua ja kovaa käyttöä.

Real Techniquesin siveltimiä saa myös Sokoksilta, Sokoksen verkkokaupasta, Stockmannilta, Stockmann.fi:stä sekä esimerkiksi NordicFeel -verkkokaupasta ja oletkaunis.fi:stä.

Hit Miss Avon Mark Berry Cute huulipuna

Tämä viimeinen suosikki näkyikin jo Avon MARK -tuoteperheen haasteen yhteydessä (jossa on muuten arvonta vielä käynnissä!). Kyseessä on siis Avon MARK Plump it Berry Cute -huulipuna, joka on ihan täydellinen syyssävy. Yllätyin tämän huulipunan kohdalla siitä miten helppo se on jopa mulle ilman rajauksia saada nätisti. Pitkäikäiseksi ei tätä voi sanoa, sillä kyseessä on perinteisempi ja koostumukseltaan satiinisemman lopputuloksen luova huulipuna. Tämä sekä muut testaamani sävyt ovat erittäin kauniita ja etenkin tämä sopii ihan täydellisesti syksyyn! Ostetavissa Avonin konsulenteilta sekä heidän verkkokaupasta.

Miss – Inhokit

Hit Miss Max Factor Lash Crown mascara

Sitten päästäänkin viimekuun ainoaan kunnon hutiin. Sain tuotekoulutuksesta tämän Max Factor Lash Crown -ripsivärin ja sitä noin reilu viikon verran käyttäneenä voin kertoa, ettei ole mun suosikki. Tällä saa kyllä ihan hyvin erotellut ripset, mutta pituutta tai tuuheutta se ei itselleni tuo. Erikoinen harjasosa pääsee kyllä silmän uloimpiinkin nurkkiin, mutta sillä ei juurikaan ole väliä mikäli itse tuote ei pysy alaripsissä tai tuo tuuheutta. Myöskään taivutuksia en huomannut tämän sen kummemmin pitävän. Hintaa on kuitenkin lähemmäs 18€, joten olisin odottanut tällä jotakin vaikutusta olevan. Olen tarkemman arvion tekemässä kuvien kera lähiaikoina, voitte sieltä lukea lisää.

Sellaiset lempparit ja inhokki. Muistakaahan käydä muuten osallistumassa kahteen meneillä olevaan arvotaan: I love me -messulippujen arvontaan sekä Avon MARK -sarjan tuotteista mun kokooman paketin arvontaan!

Millaisia syksyn suosikkeja ja inhokkeja teillä on?

8 kommenttia

 1. Riikka kirjoitti:

  Moi! Tuo Avonin puna näyttää kyllä tosi herkulliselta syksyyn! Mun suosikkeihin kuuluu myös erilaisten punien käyttö, niillä saa niin kivasti väriä ja piristystä syksyyn. Tänhetkinen suosikki on H&M:n puna Dragonfruit 🙂 /Riikka

  • hannamaria kirjoitti:

   Eikö vain, se on ihan lemppari sävyltään! Todistin tänään taas sen, että vaikka muu meikki on erittäin simppeli, tekee erivärinen huulipuna todella paljon!

 2. Marjo kirjoitti:

  Redkenin tuotteet ovat superhyviä. Itse olen päässyt testaamaan useita ja erittäin riittoisia kun minullakin näitä hiuksia riittää. Ikisuosikkini on kyllä Kerastase.

  Syksyn ehdoton suosikki on Anastasia Beverly Hills nestemäiset huulipunat. Olen ihan koukussa niihin. Inhoan punan levittämistä aina kahvinjuonnin jälkeen mutta nyt kyllä pysyy värit. Sain pressipäiviltä Anastasian Liquid Gold highlighteria, joka nyt kokeilussa.

  Eipä juuri tule mieleen yhtään hutiostosta 🙂
  http://styleheaven-marjorie.blogspot.fi/

  • hannamaria kirjoitti:

   Jes, joku muukin on Redken -fani! Noita ABH:n punia en ookkaan vielä kerenny testaan, must kokeilla kun pääsen taas KICKSiin niitä hypisteleen!

 3. Teresa S kirjoitti:

  Pitäisi varmaankin uusia noita siveltimiä jossakin vaiheessa. Täytyy pitää mielessä jos osuu Sokoksella joku hyvä tarjous.

  Mukavaa viikkoa!

  http://belleepoquewedding.blogspot.fi

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha, nyt oli 3+1 -päivillä suuret alet ja tulevilla I love me -messuilla uskon kanssa olevan hyviä sivellintarjouksia. Ja verkkokaupat toki myy hyviä settejä 🙂

 4. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Mulla oli kerran Redkenin shampoo ja hoitoaine (sellainen sähkönsininen pullo), ja hiukseni eivät tykänneet yhtään 😀 Harmitti vietävästi, kun olin niistä kampaajalla maksanut maltaita, eikä niitä sitten tullut käytettyä. Pitää ehkä antaa merkille uusi mahdollisuus 😀

  Syyskuun suosikki voisi olla syyskuun Bette Boxista tullut syväpuhdistava shampoo, jota täytyy kyllä ostaa lisää!

  • hannamaria kirjoitti:

   Ai voi ei apua, just ostin sellasen sinisen Extreme -version shampoon. Meikän hiuslaadulle tosin kampaaja sitä suositteli että uskon kyllä sen olevan hyvä kun All Soft -hoitsikkaa vielä käytön kuitenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *