Hae
Hannamaria

Ziaja Goat’s Milk päivävoide & yövoide (vuohenmaito -sarjan ensikosketus)

I’m like yes! Ziaja Goat’s Milk päivävoide ja yövoide olisi tänään esittelyvuorossa. Kyseessä on siis Ziajan vuohenmaitolinjan tuotteet, joihin olen tällä hetkellä melko rakastunut. Jos sulta on mennyt ohi että olin mukana Lokakuun Bette Boxissa joka oli bloggaajaboxi ja johon valitsin kyseisen päivävoiteen mukaan, kannattaa tuo arvio bloggaajaboxista käydä lukemassa! Molemmat tuotteet ovat saatuna pr-tuotteita.

Ziaja Goat's Milk päivävoide & yövoide

Päivävoide löytyy vasemmalta ja yövoide oikealta. Kyseinen päivävoide on aiemminkin vilahtanut jo blogissa kun arvostelin sen, sekä saman linjan toisen päivävoiteen joka tuokin löysi tiensä luokseni Bette Boxista keväällä. Tahdonkin esitellä nämä kaksi tällä hetkellä kimpassa, sillä ne kruunaa mun nykyisen ihonhoitorutiinin ja olen erittäin rakastunut kumpaankin. Aloitetaan päivävoiteesta!

Ziaja Goat's Milk päivävoide & yövoide Ziaja Goat's Milk päivävoide & yövoide

Ziaja Goat’s Milk päivävoide (50ml / 10€)

Tämä päivävoide on erityisesti tarkoitettu kuivalle, sekä olevinaan hiukan juonteikkaalle iholle. Itse koen ihon kuitenkin tarvitsevan kosteutusta oli sillä juonteita tai ei, johon tarkoitukseen tämä voide on aivan mahtava hinta-laatusuhteeltaan.

Koska kyseessä on kuivan ihon tuote, on koostumus hiukan paksumman puoleista mutta toimii hyvin myös omalla T-alueelta rasvoittuvalla sekaihollani. Se imeytyy kevyenä kerroksena laitettuna nopeasti ja meikkiä alan itse tekemään arkena n. 5-10 minuuttia kasvovoiteen levityksen jälkeen (eli sen ajan jälkeen mitä vaatteiden pukeminen ja kahvin keitto vie).

Tällä on myös ihoa rauhoittavia ominaisuuksia ja tuoksu on omaan nenääni erittäin hyvä. Vihaan itse vuohenjuustoa, mutta rakastan tämän vuohenmaitotuotteen pehmeää, rauhoittavaa ja hellivää tuoksua. Pääraaka-aineina on vuohenmaidon osia sekä A- ja E-vitamiinia, kuten myös D-panthenolia (B5-vitamiinia).

Ziaja Goat's Milk päivävoide & yövoide

Olen tämän, sekä kevyemmän version välillä vaihdellut keväästä asti. Aloitin käytön huhtikuun jälkeen tuossa Bette Boxissa tulleella kevyemmällä tuotteella jossa oli SPF20, siirryin hetkeksi tähän koska ihoni kuivui jostain syystä suuresti ja sen parannuttua siirryin kesäksi jälleen suojakertoimellisen tuubivoiteen pariin kesän ajaksi. Nyt se on loppu ja tämä on päivittäisessä käytössä aamuisin Lumene Glow Boost -seerumin kanssa.

Ziaja Goat's Milk päivävoide & yövoide

Ziaja Goat’s Milk ravitseva yövoide (50ml / 10€)

Tämä jos mikä on erittäin tuhti yövoide! Olenkin ottanut tämän vasta noin kolmisen viikkoa sitten käyttöön, sillä koin tämän olevan kesälle hiukan liikaa. Tämä on kuitenkin ihonhoidossani yksi ja suurin syy siihen, miksi ihon pintakuivuus on pysynyt näin syksyn tullen poissa.

Jos tuota kevyempää päivävoidetta tarvitsee hyvin vähän jotta se peittää koko kasvojen ihon, tarvitsee tätä paljon enemmän jotta se levittyy nätisti pitkin kasvoja ja kaulaa. Purkissa ollessaan tämä on melko hankkia, mutta päästessään ihon lämmön kanssa kosketuksiin se notkistuu ja muuttuu ihanan täyteläiseksi voiteeksi. Meistäkin on tullut todelliset ystävykset, sillä tällä hetkellä ennen kovempia pakkasia en illalla tarvitse kasvoilleni puhdistuksen jälkeen muuta (en edes silmänympärysvoidetta).

Ziaja Goat's Milk päivävoide & yövoide

Tässä kaksi tämän hetken ehdotonta lempparia eli Ziaja Goat’s Milk päivävoide ja yövoide, jotka ovat syrjäyttäneet kaikki muut päivä- ja yövoiteet (toki aiheuttaneet myös pientä hitautta uusien tuotteiden testaamisessa ja arvioinnissa, hups). Mitäs ovat niin ihania!

Toivon todella että mikäli törmäätte näihin esimerkiksi Sokoksella, päädytte näitä kämmenselälle testaamaan ja tuoksuttelemaan – ja löytyyhän nämä ensi viikon I love me -messuiltakin! Samaan vuohenmaito -sarjaan kuuluu myös esimerkiksi silmänympärysvoide, vartalovoide ja käsivoide, joista käsivoide on tällä hetkellä odottamassa vuoroaan Nivean jälkeen laatikossa. Muutenkin Ziajan tuotteista on tulevaisuudessa tulossa postausta (kaikista muista paitsi siitä oliivi-sarjasta, jonka tuoksu jotenkin etoo).

Ziajan tuotteita saa mm. Sokoksilta sekä Sokoksen verkkokaupasta, Kosmetologikauppa.fi:stä, Mylook.fi:stä sekä verkkoapteekki apo-rot.fi:stä.

Haluan tähän loppuun myös vielä todeta että olisin toivonut, että Bette Boxiin olisi tästä tullut täysikokoinen, tai edes matkakokoinen tuote pikkuisen näytteen sijaan. Nyt moni sekoitti tämän keväällä täysikokoisena tulleeseen toiseen kasvovoiteeseen joka on kevyempi ja jossa on suojakerroin (ja jonka esittelin kesällä myös) ja ihmetteli miten sama tuote laitettiin uudelleen. Siinäpä se juju on, että kyseessä on eri tuote ja paljon syksyyn ja talveen sopivampi sellainen. Nyt myös kun jälkikäteen mietin, olisi boxiin näistä kahdesta voinut valita yövoiteen, mutta elämä on, valinta on tehty ja boxi onnistuneesti ulkona!

Onko teillä kokemusta näistä tai Ziaja -merkin muista tuotteista?

9 kommenttia

 1. Viivi kirjoitti:

  Olen kuullut ennenkin tuotteista missä pääraaka-aineena on ollut vuohenmaito. Tuotteet kuulostavat houkuttelevilta juuri tälläiselle kuivemmalle iholle joka kuivuu entisestään talvea kohden.
  Vuohenmaito ei vaan itsessään kuulosta houkuttelevalta 😀
  Ziaja merkki on tuttu vuosien takaa i love messuilta, kun aikoinaan sieltä ostin heidän orange? sarjaan kuuluvan suihkugeelin ja vartalovoiteen. Ziajaa tulee ihmeteltyä messuillessa, mutta ei juurikaan muuten.

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha, ei mullakaan alkuun tuo vuohenmaito houkuttelevalta kuulostanut kun vihaan vuohenjuustoa 😀 I love me -messuilla vuosia sitten siihen itsekin ensin tutustuin kun ostin Olive -sarjan käsivoiteen, se ei mua taasen vakuuttanut mutta onneksi olen löytänyt nämä tuotteet joihin olen suureti tykästynyt! 😀

 2. Anniina kirjoitti:

  Kivan edullisia tuotteita, näitähän voisi jopa testata 🙂

 3. marja liljeström kirjoitti:

  Mielenkiintoisia voiteita. Minä olen nyt muutamaksi vuodeksi jämähtänyt käyttämään Yonka tuotteita.

  • hannamaria kirjoitti:

   Yonka onki mulle melko vieras merkki ja muistaakseni aika lailla hoitolasarja.

 4. Mari kirjoitti:

  Mä tykkäsin näistä kanssa kovasti voiteina, kun aikoinaan testailin. Ongelmaksi muodostui vaan tuo vuohenmaidon tuoksu näissä, joka kävi mulle liian voimakkaaksi 😀 Jotkut ei sitä huomaa tai tykkäävätkin, mutta mun nenääni se ei sopinut. Käytin kuitenkin loppuun, koska oli niin ihanan hoitava talvi-iholla 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Aijaa, mä justiin sitä näissä rakastan 😀 Ja todellakin, nyt syys- ja talvi-iholle ihan mahtavia!

 5. emppu kirjoitti:

  Hei tiiä oon vähä myöhässä mutta olin ostamassa yövoidetta ja myyjä sitte suositteli tuota yövoidetta. Mietin että onko tämä anti age tuote? Oon vasta 22

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.