Hae
Hannamaria

MAC Cosmetics avaa tänään 13.10. pisteen Sokos Jyväskylään!

MAC Cosmetics Sokos Jyväskylä MAC Cosmetics Sokos Jyväskylä MAC Cosmetics Sokos Jyväskylä MAC Cosmetics Sokos Jyväskylä

Ilon ja riemun päivä! Enään ei tarvitse niin MAC:n tuotteiden, kuin Urban Decaynkaan takia vaivautua Helsinkiin asti! Molempia saa nimittäin tästä päivästä lähtien ihan tuosta koti-Sokokselta ja vielä ihan hyvissä määrin. Tosin vielä ei ole tarkkaa tietoa tuleeko esimerkiksi MAC:n kokoelmat tänne asti myyntiin, mutta aika näyttää.

Jo aiemmin tänä vuonna MAC lanseerattiin Helsingin Sokoksella sekä muutama viikko sitten Sokoksen verkkokaupassa. Lanseeraus oli ainakin työntekijän näkökulmasta ihan onnistunut ja MAC -tuotteita on tullut suositeltua verkkokaupan valikoimista nettishoppailijoille jonkin verran. En omista tällä hetkellä mitään MAC:n meikkejä vaikka brändi jossain määrin melko tuttu onkin, ehkä viimeinkin tulee kokeiltua sitä mahtavaa Pro Longwear -peiteainetta! Kuvissa näkyvä Fi+ -matkakokokin on jo tyhjä ja vuosien, vuosien takaa kun viimeistelysuihkeet oli vielä suurimmalta osin utopiaa.

Olen lauantaina menossa katsastamaan yhdentoista aikoihin aamulla Sokkarin valikoimaa ja kyseistä pistettä ja odotan innolla mitä se pitää sisällään! Tänään 50 ensimmäistä MAC -pisteellä käynyttä saa matkaansa ilmaisen huulipunan, joten kipin kapin kärppänä paikalle heti ysiltä kun Jyväskylän Sokos aukeaa!

Onko MAC teille tuttu ja oletteko innoissanne sen laajenemisesta muuallekin Suomeen?

12 kommenttia

 1. Inka Nitta kirjoitti:

  Mä en koskaan ole omistanut mitään MACin tuotteita, vaikka jo kauan on houkutellut. Etenkin jokin ihana mattahuulipuna ja peittävä meikkivoide MACiltä kiinnostaisi 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Sanopa muuta! Heidän kulttimeikkivoide sekä peiteaine kiinnostaa itseäni suuresti!

 2. Teresa S kirjoitti:

  Jeee! Mä olen onnesta soikeana! Omassa meikkipussissa on vain MAC- meikkejä paitsi tietty se ripsari ja yks puna. Ne luomivärisetit..

 3. Viivi kirjoitti:

  MAC:in tuotteista on tuttuja juuri tuo Pro longwear peiteaine, enkä ole vielä löytänyt sen voittanutta! Samaisen longwear sarjan meikkivoide on myös yksi kokeilemisen arvoinen.

  • hannamaria kirjoitti:

   Molempia aion kyllä piakkoin testata! Mietin tuon peiteaineen sekä Tarten Shape Tapen välillä mutta tätä MACia on ainakin tähän mennessä helpompi saada!

 4. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Oli hauska törmätä tänään, juurkin tuolla MACin ihmeellisessä maailmassa 🙂 Tiesin aikaisemmin lähinnä MACin legendaariset huulipunat, mutta tänään opin paljon lisää, mitä kaikkia herkkuja heillä on valikoimissa!

  Tuota Fix+ -suihketta täytyy ostaa!

  • hannamaria kirjoitti:

   Sanopa muuta! Tykkäsin itsekin tuosta Fix+:sta kun sitä jälleen käytettiin, mutta tällä hetkellä koen tarvitsevani enemmän myös pitkäkestoisuutta tuovaa suihketta kuin tätä. Hyvä silti meikin fiksaukseen!

 5. Nina kirjoitti:

  En ole tainnut vielä tähänkään päivään mennessä kokeilla mitään MACin tuotteita, ehkä joskus vielä. 🙂

  – Nina / Monta syytä rakastaa

  http://www.montasyytarakastaa.com

 6. kosmetiikan suurkuluttaja kirjoitti:

  Tykkään kyllä MAC:sta todella paljon! Ja kovasti toivon, että MAC tulisi myös Oulun Sokokselle. Lempparituotteita ovat mm. Pro Longwear peiteaine, Paint Potit, mattahuulipunat ja luomivärit. Tykkään myös siitä, että Back-to-Mac kampanjan ansiosta kuudesta palautetusta pakkauksesta saa ilmaisen huulipunan. Viime kesänä hain kaksi ilmaista punaa Tampereelta 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Ainiin unohin kokonaan ton Back to Macin!! Hyvä kuitenkin että näitäkin voi nykyään tilata Ouluunkin Sokkarin verkkokaupasta aika suurella skaalalla, vaikka ikävä kyllä aika monesti meinaa vaaleat sävyt olla lopussa ;/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.