Hae
Hannamaria

Newbies: Max Factor Healthy Skin Harmony & Lash Crown

Max Factor toi tänä syksynä julki useamman uuden tuotteen, joihin pääsin tutustumaan jo aikaa sitten koulutuksessa. Tuli meikkivoidetta, ripsiväriä, paletteja sekä luomille että kulmille ja paljon muuta. Myös pakkaustyyliä hiukan uudistettiin. Sain pari tuotetta testiin tuosta koulutuksesta ja halusin näistä kirjoittaa, sillä Max Factor tässä blogissa harvemmin esiintyy. Harmi vain, että nämä Healthy Skin Harmony -meikkivoide ja Lash Crown -ripsiväri meinasivat olla hiukan floppeja molemmat…

Max Factor Healthy Skin Harmony meikkivoide Lash Crown ripsiväri

Max Factor Healthy Skin Harmony -meikkivoide & Lash Crown -ripsiväri

Sain tuolta koulutuksesta siis goodie bagissa mukaani Max Factor Healthy Skin Harmony -meikkivoiteen sekä Lash Crown -ripsivärin. Näistä ripsivärin pistin kunnon testiin parina päivän, meikkivoide harmikseni on sen verran tumma että sitä kokeilin vain kotioloissa – sain siitäkin silti jo ihan hyvän käsityksen. Hypätään arvosteluihin!

Max Factor Healthy Skin Harmony meikkivoide Max Factor Healthy Skin Harmony meikkivoide

Healthy Skin Harmony -meikkivoide sisältää aurinkosuoja ja sen luvataan sopivan myös kolmivaiheisen kiiltoa estävän tekniikkansa puolesta öljyyntyvälle sekaiholle sekä samaan aikaan kosteuttavan… Jaaahas, se olisikin ensimmäinen laatuaan joka kosteuttaisi 24h ja pitäisi silti kiillon kurissa. Voidemaisuutensa takia tämä levittyy melko helposti eikä tarraa ihon kuivimpiin kohtiin mitenkään ikävästi muttei myöskään asetu aivan täydellisesti; tämä ongelma tosin on ratkaistavissa pohjustajan kanssa.

Tuotteessa on hassu tuoksu, joka jää tuoksumaan nenään vielä levityksen jälkeenkin. Sanoisin peittävyyden olevan puolipeittävä, sillä ihon oma tekstuuri ja arvet jäävät hiukan vielä kuultamaan lävitse vaikka suurimman punoituksen se viekin mennessään. Ihan OK -meikkivoide tähän asti, vaikka sarjan kolmanneksi vaalein sävy onkin mulle ihan liian tumma (kaksi vaaleampaa sävyä ovat 40 Light Ivory ja 45 Warm Almond joten tästä ei supervaalealle tyypille löydy sävyä joka muutenkin tuppaa olemaan Max Factorin ongelma).

Max Factor Healthy Skin Harmony meikkivoide Max Factor Healthy Skin Harmony meikkivoide Max Factor Healthy Skin Harmony meikkivoide

… Ja noin vartista puoleen tuntiin kaikki oli vielä OK. Sittenpä hetken peiliä välteltyäni huomasin, että meikkivoide oli hapettunut oranssiksi ja ainakin asteen-kaksi tummemmaksi. Ihon pinta muuttui laikukkaaksi (joka ei muuten ollut levityksestä kiinni).

Tämä on sinällään harmi, sillä tätä ei todellakaan voi tälläinen haamu käyttää julkisesti ja uskon vaaleimmankin sävyn olevan itselle ihan liian tumma hapettumisen vuoksi. Pysyvyys oli pintakuivalla sekaihollani hyvä, pidin tätä n. kolmisen tuntia kasvoilla ilman pohjustusta ja puuteria laittaen sen perinteisen Ziajan vuohenmaitopäivävoiteen päälle eikä meikkivoide tehnyt muuta kuin hapettui (joka sinällään on aika iso ongelma).

Max Factor Lash Crown ripsiväri Max Factor Lash Crown ripsiväri Max Factor Lash Crown ripsiväri

Lash Crown -ripsivärin julkistin jo viime kuun flopiksi ja pysyn edelleen kannassani. Itse toki arvostan ripsivärissä sitä, että se pysyy, tuuheuttaa sekä erottelee ja vielä parhaimmillaan pidentää. Taivutuksien pysymiseen en ole vielä löytänyt ripsiväriä joka siitä täydellisesti suoriutuisi (hyvä kandidaatti tosin on tällä hetkellä testin alla), mutta tämä ei pystynyt näistä muihin kuin erotteluun.

Synteettinen harjaspää on erittäin pieni ja harjakset ovat koko matkalla vain toisella puolella. Toisen puolen päädyssä on pieni erillinen harja, joka on tarkoitettu mm. silmien kulman ripsien tavoittamiseen. Tätä ripsiväriä voi kerrostaa, mutta se ei lisää sen tehokkuutta. Tästä on olemassa lisäksi vedenpitävä versio, jonka en usko yhtä pahasti alaripsistä lähtevän kuin tämän.

Max Factor Lash Crown ripsiväri Max Factor Lash Crown ripsiväri Max Factor Lash Crown ripsiväri

Kuten näkyy, ovat omat ripseni erittäin lyhyet ja kaipaavat tuuheutusta. Alaripset ovat myös melko olemattomat. Näissä ripsiväriä on kaksi kerrosta ja tuuheutta ei ole nimeksikään. Erotellut ne ovat, mutta koska taivutukset ovat jo hävinneet ensimmäisen puolen tunnin jälkeen, katoaa sekin pieni vaikutelma silmälasien takaa näkyvistä ripsistä.

Tämä on tuote niille, jotka kaipaavat vain pientä lisäystä ja kevyen erottelun jokapäiväiseen käyttöön. Suosittelisin tosin ostamaan vedenpitävän version tästä, sillä alaripsiltä tämä katoaa vaikkeivat silmät yhtään vuotaisikaan päivän aikana. Toki tässä hintaluokassa parempiakin löytyy.

Nämä kaksi ovat harmillisia tuotteita sillä Max Factorilla on muita mahtavia tuotteita yllin kyllin (mm. luomiväripaletit, poskipunat ja pari muuta ripsaria). Uskoisin tuon meikkivoiteenkin olevan ihan jees pidemmässä käytössä ja oikeassa sävyssä. Max Factorin tuotteita saa mm. Sokoksilta, Stockmanneilta sekä Sokoksen verkkokaupasta. Hintaa meikkivoiteella on n. 20€ ja ripsivärillä n. 18€.

Oletteko te kokeilleet näitä tai muita Max Factorin tuotteita lähiaikoina?

10 kommenttia

 1. Jenni S. | big mamas home kirjoitti:

  Ei ole tuttuja tuotteita, enkä nyt muista, että olsin käyttänyt Max Factoria muutenkaan. Minä vannon aika pitkälti Lumenen nimeen, jonka hinta-laatusuhteeseen olen omalta osaltani tyytyväinen. Olen toki aina avoin ehdotuksille ja kokeiluille, mutta huomaan palaavani aika usein Lumenen pariin.

  • hannamaria kirjoitti:

   Lumene on kyllä ihan oma vakkarini ihonhoidossa vaikka paljon testaankin. Myös heidän Blur- meikkivoide ja CC-voide on omassa lipastossa oltava koko ajan varastossa vaikka suuresti kaikkea uutta testaankin!

 2. MINI-blogi kirjoitti:

  En ole kokeillut näitä tuotteita ja Max Factorin tuotteita en ole muutenkaan käyttänyt (ainoastaan yksi huulikiille löytyy).

  • hannamaria kirjoitti:

   Aika erikoista! Max Factor on Suomessa tainnut jäädä kaikkien muiden brändien alle aika tehokkaasti.

 3. kosmetiikan suurkuluttaja kirjoitti:

  En ole tainnut kokeilla Max Factorin meikkejä moneen vuoteen! Olen huomannut, että tykkään eniten Lorealista ja muut, kuten Maybelline ja Max Factor jäävät kauas taakse.

  • hannamaria kirjoitti:

   Itse asiassa L’Orealhan omistaa Maybellinen, mutta ymmärrän kyllä mitä tarkoitat ;D Max Factor on kyllä jäänyt itsellänikin kaapin pohjalle vaikka heiltä ihania tuotteita löytyykin aika-ajoin!

 4. Niina / une petite life kirjoitti:

  Ihanan suora ja varmasti todella hyödyllinen arvostelu näiden tuotteiden ostamista harkitsevalle 🙂

 5. Noora / KIDULT kirjoitti:

  Mulle max factor on aika ”tuntematon” brändi. Oon kokeillu heiltä tuotteita yhden käden sormilla laskettavan määrän, vaikka siellähän se on marketeissa möllöttänyt jo monia vuosia 😀 Hauska toi ripsarin harja!

  • hannamaria kirjoitti:

   Sanopa muuta, käytin ennen tän merkin tuotteita vuosia sitten mutta nyt kaiken muun ohella se on hiukan jäänyt unholaan. Toivon että löydän vielä joku päivä ihan superhyvän tuotteen tältäkin merkiltä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *