Hae
Hannamaria

MAC Cosmetics Sokos Jyväskylän pisteellä

Tiesittehän jo, että MAC Cosmetics aukaisi oman pisteensä täällä Jyväskylän Sokoksella viime viikon perjantaina? Jos ette niin nyt tiedätte! Pääsin julkaisupäivää seuranneena lauantaina PR-toimiston kutsumana tutustumaan ständiin ja meikkeihin minulle varatun tunnin meikkiajan puitteissa.

MAC Cosmetics Sokos Jyväskylä MAC Cosmetics Sokos Jyväskylä MAC Cosmetics Sokos Jyväskylä MAC Cosmetics Sokos Jyväskylä

Olen aiemminkin käynyt MAC -merkin pisteillä mm. Helsingissä vieraillessa, mutta asiakaspalvelu sekä ruuhka pisteillä on jättäneet meikäläisen hiukan kylmäksi merkin osalta. Nyt kun merkki lanseerattiin myytäväksi Sokoksen verkkokaupassa reilu kuukausi sitten, tuli merkki töiden puolesta entistä tutummaksi ja minua silti kaiveli hiukan, ettei merkki ole tutumpi vaikka sitä myydä asiakkaille pitäisi.

MAC Cosmetics Sokos Jyväskylä MAC Cosmetics Sokos Jyväskylä MAC Cosmetics Sokos Jyväskylä

MAC Cosmetics Sokos Jyväskylä -ständiä

Sainkin tunnin ainakana erittäin laajan katsauksen Jyväskylän ständiin sekä merkin tuotteisiin. Pääsin viimeinkin virallisesti hypistelemään muutamaa kulttituotetta (kuten alla näkyviä Pro Longwear -meikkivoidetta sekä peiteainetta) ja Paint Pot:ia sävyssä Soft Ochra. Kaikista tuotteista ei oltu testereitä vielä saatu paikanpäälle, mutta onneksi tärkeimmät oli jo paikalla.

MAC Cosmetics Sokos Jyväskylä MAC Cosmetics Sokos Jyväskylä MAC Cosmetics Sokos Jyväskylä MAC Cosmetics Sokos Jyväskylä MAC Cosmetics Sokos Jyväskylä

Vaikka tiesin että merkillä on laaja sävyvalikoima joka ulottuu aivan haamunvalkeasta todella tummaan, olin silti yllättnyt miten suuri ero oli. Myös se, miten paljon sävy 10 eroaa sävystä 15 oli hyvä huomata ja voi taasen hiukan itsevarmemmin suositella tuotteita töissä. Myös pari kulttiripsiväriä tuli ihan käsin kosketeltua ja todettua miten kivoja ne onkaan!

MAC Cosmetics Sokos Jyväskylä MAC Cosmetics Sokos Jyväskylä

Koska olin ensimmäinen meikkiajan saanut ja koekaniinina, olin hiukan epätietoinen että kyseessä oli kunnon meikkiaika ja menin paikanpäälle jo valmiin meikkipohja, kulmien sekä silmämeikin kera. Sain kuitenkin erittäin ihanan huulimeikin joka mätsättiin muuten jo olemassa olemaan lookkiini, sekä entrattiin pohjaa mm. Fix+ -tuotteella hiukan freesimmäksi. Voitin myös poskipunakammoni kun päädyimme kokeilemaan lookin yhteenvetävää poskipunaa – sellaista joka näyttää vain kauniilta tuulen viilentämältä poskelta eikä liian tujulta. Huulipunana ja rajauskynänä toimi Rebel, poskipunan sävyä en millään muista mutta tuolla ylemmässä kuvassa se näkyy!!

Toivon todella että piste tulee pysymään täällä Jyväskylässä ja että me sinne löydämme yhä uudelleen. Nyt kun tämä, sekä Urban Decayn piste löytyy Jyväskylästä, ei tarvitse meikkien ja erikoiskokoelmien perässä enää suunnistaa isompaan kaupunkiin. Kysäisin muuten joulukokoelman tilannetta ja kyllä vain, se on tulossa Marraskuun aikana myös Jyväskylään! 😉

Onko MAC teille merkkinä tuttu?

12 kommenttia

 1. Emilia kirjoitti:

  Pitää ehdottomasti käydä kurkkaamassa tuo piste tässä joku päivä! Ja jos oikein ymmärsin, niin Mac tulee myös Sepässä Kicksiin eli valikoimaa tuli kerralla oikein kunnolla! 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Kannattaa! Ja niin todellakin tulee, ihan mahtavaa että se saadaan sinnekin! Saas nähdä miten käy kun Seppälässä yleensä ruokakaupassa käy että miten ylipäätään keskustan liikkeet pysyy pystyssä :/

 2. Ida Kiviluoto kirjoitti:

  Mac on tuttu. Muunmuassa häämeikin osalta. Turun stokkalla palvelu on aina ollut huippuluokkaa. ???

 3. marja liljeström kirjoitti:

  Ei ole tuttu merkki, mutta vaikuttaa kiinnostavalta. Sinulla on aina todella upeat kuvat postauksissasi.

 4. Teresa S kirjoitti:

  Mä kävin myös ihastelemassa. Itsellä jäi kaivelemaan huulipuna joka kesti huulilla tosi pitkään. Minusta on ihanaa kun ostaa meikkiä, että sitä testaillaan myyjän kanssa. Tuntuu luxukselta.

  • hannamaria kirjoitti:

   Sanopa muuta! Ihastuin tuohon Rebeliin joka tässä on huulilla ja etenkin tuo tuntuma tässä punassa oli mahtava!

 5. Johanna / P.S. Never Stop Smiling kirjoitti:

  Tiesin ja on tuttu merkki! Kiva teille jyväskyläläisille tämä 🙂

 6. Viivi kirjoitti:

  MAC:in tuotteet ovat suurimmaksi osaksi tuttuja mutta luottotuotteeni on Pro Longwear concealer. Haluisin kyllä ehdottomasti tutustua enemmän erilaisiin tuotteisiin mutta meillä tampereella pisteet löytyy kaupungista, eikä siellä juurikaan tule käytyä 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Toi peiteaine pitää saada testattua! Tampereella on kyllä hyvät valikoimat, niissä kannattaakin pyörähdellä kun mahdollista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.