Hae
Hannamaria

Video + Bette Box Marraskuu 2017

Välttelin tämän kuun Bette Boxin saadessani ahkerasti kouluhommia ja päädyin tekemään sen erittäin miellyttäneestä sisällöstä sekä videon, että perinteisen postauksen. Jaan todella paljon enemmän ajatuksia tuotteista ja esimerkkejä niiden käytöstä kuin tässä postauksessa, sillä vaikka osa pitää postauksista enemmän, löytyy samat asiat monesti muustakin postauksesta ja tahdon tämän kuun painottaa videon muotoon. Kuten muutkin aiemmat boxit, myös tämä on saatu. Muiden kuukausien Bette Box -postaukset löytyy täältä.

Bette Box Lokakuu 2017Bette Box Lokakuu 2017

Boxin teemana oli tässä kuussa juhlakauteen valmistautuminen ja tuotteetkin olivat sen mukaisia. Tämä oli useamman kuukauden ajalta ihan sisällöltään sekä siltä ”boxi oli täynnä” -fiilikseltä parhain, voitti jopa viime kuun Bloggaajaboxin jossa olin mukana. Mukana tuli kolme täysikokoista tuotetta ja kaksi näytepakkausta, joista lähes jokainen jää itselle testiin ja käyttöön.

Bette Box Lokakuu 2017

Manna Kadar Glo Illuminator -hohdevoide (29 US / 20ml). Mukava hohdevoide, jota tulisi sekoittaa joko meikkivoiteeseen, peiteaineeseen tai käyttää pelkästään korostuksena. Itse en osaa käyttää hohtoa tuovia tuotteita meikkipohjassa sillä T-alueeni alkaa kiiltää päivän mittaan ja kaipaan edes puolimattaista fiilistä näin syksyllä / talvella meikkivoiteelta, joten tämä lähtee kiertoon. Mielestäni myöskään yksistään korostukseksi tässä oli liian vähän pigmenttiä. Ostopaikkana www.mannakadarcosmetics.com.

Simple Micellar Cleansing Wipes -puhdistusliinat (3,75€ / 25kpl). Simple on brändinä todella monelle käyvä ja heidän kasvovetensä on oiva. Tuotekortti kertoo tämän olevan uutuus, mutta olen mielestäni muualla Euroopassa ja Usassa näitä liinoja nähnyt – voi toki olla että ne ovat uutuus Suomessa. Todella hyvä tuote joka poistaa meikin suhteellisen hyvin jo muutamalla pyyhkäisyllä – toki puhdistusliinojen jälkeen aina pitää kunnon kasvojen puhdistus muistaa. Saatavilla K-Citymarketeista, Tokmanneilta sekä hyvin varustelluista K-kaupoista.

Bette Box Lokakuu 2017 Bette Box Lokakuu 2017

IsaDora Natural Matt Oil-free -meikkivoide (22€ / 35ml). Puolipeittävä ja ainakin semi-mattaisen pinnan luova meikkivoide, joka kilpailee samassa sarjassa Lumene Blur -meikkivoiteen kanssa. Mukana tuli pieni 20ml näyte jolla pääsee hyvin alkuun. Hoitava koostumus hiukan mietityttää, sillä yleensä ne tuppaavat syömään pysyvyyttä. En torppaa ennenkö virallisesti kokeilen. Kuten muissakin IsaDoran tuotteissa, sävyjä saatavilla melko rajattu määrä. Saatavilla mm. Sokos- ja Stockmann -tavarataloista, Prismoista sekä K-Citymarketeista. Verkossa tuotetta myy Stockmann.fi.

Lumene Nordic Seduction Creamy -huulipuna sävyssä 17 Metsän lumo (18,90€ / 3,5g). Todella täyteläinen ja pehmeä koostumus, erittäin hyvä väri. Sopii hyvin joulunalusjuhliin, mutta on kuitenkin hiukan marjaisempi punainen kuin mitä olisin boxiin toivonut laitettavan. Kaunis ja uskon kuitenkin että vaatii rajauskynän toimiakseen kunnolla ja pysyäkseen paikoillaan. Saatavilla mm. Sokoksista, Stockmanneilta sekä hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Verkossa tuotetta myy Stockmann.fi.

Näytteenä mukana ”tältä tuoksuu kun kävelet kukkakauppaan” -tuoksu Elie Saabilta. Ihana tuoksu, mutta koska en osaa itse näin kukkaisia tuoksuja käyttää, lähtee tämä kiertoon.

Kuten jo sanoin, erittäin hyvä boxi ja mikäli oma makuni olisi hiukan eri, olisi kaikki tulleet käyttöön! Bette Box onnistui ihan nappiin tässä kuussa! Mikäli Bette Boxin tilaaminen kiinnostelee, voit laittaa eripituiset tilaukset tulemaan täältä (affiliate -linkki, jonka kautta saan tilauksestasi pienen palkkion). Saatavilla siis perinteiseen tapaan jatkuva tilaus (jonka voi peruuttaa heti mikäli haluaa vain yhden kk boxin), 3kk tilaus sekä 6kk tilaus jossa tulee +1 boxi!

Mitä te piditte tästä juhlateemaisesta boxista?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.