Hae
Hannamaria

TUOKSUTORSTAI & Joululahjaidea: BOSS The Scent Intense for Her / for Him

Postaus sisältää affiliate -linkkejä

Oh my gosh. BOSS The Scent Intense -tuoksu ovat saapuneet kauppoihin tänä syksynä. Jos joku muistaa, olen viime vuonna julkaistuun naisten The Scent for Her -”perusversioon” ihastunut suuresti ja nimesin sen viime Tammikuussa yhdeksi lempihajuvedekseni. Olen käyttänyt sitä nyt n. 11 kuukauden verran ja ihastus on pysynyt edelleen.

BOSS The Scent Intense for Her / for Him BOSS The Scent Intense for Her / for Him

BOSS The Scent Intense for Her / for Him

Myin viime vuonna näitä kahta perusversion tuoksua työpaikallani aina, kun joku etsi helppoa perustuoksua joka sopii lähes jokaiselle. Kuitenkin, kun yhdessä tämän syksyn koulutuksista julkaistiin nämä sekä miehille että naisille suunnatut Intense -versiot samoista tuoksuista, ihastuin vielä syvemmin. Etenkin naisten tuoksussa oli näet ollut sitä ongelmaa, että se päivemmällä haihtuu lähes olemattomiin vaikka kyseessä onkin EdP.

Kuulun klaaniin, joka ei jaksa hajuvesipulloa kuljettaa mukana jatkuvasti ja kaipaankin tuoksua, joka pysyy ja pysyy iholla pitkään (kuten kerran suihkuttamani Flowerbomb, jonka tuoksu oli havaittavissa kevyesti vielä suihkunkin jälkeen sillä olin sitä hiuksiini suihkuttanut). Tälläiselle henkilölle nämä kaksi tuoksua ovat ihan omiaan, mutta herkempinenäisten kannattaa jättää ne hyllyyn ja valita perinteinen for Him / for Her -versio.

BOSS The Scent Intense for Her / for Him BOSS The Scent Intense for Her / for Him

BOSS The Scent Intense for Her (30ml n.65€ / 50ml n. 87€, kuvassa 50ml) on kukkaisen hedelmäinen tuoksu, joka sopii monelle. Siinä ei kukkaisuutta tai hedelmäisyyttä ole liikaa, vaan ne ovat erittäin hyvässä tasapainossa.

Alkutuoksussa on hunajaa sekä persikkaa, joka sekoittuu sydäntuoksussa olevaan Osmanthus -kasviin (oliivikasvien sukua) ja pohjatuoksusta löytyy upea kaakaopapujen ja vaniljan vivahde.

Tämä tosiaan on voimakkaampi kuin edeltäjänsä, mutta sen takia tykkäänkin käyttää näitä ristiin rastiin. Käytän kevyempää The Scent -tuoksua päivän menoihin ja mikäli kaipaan tuoksun pysyvän iholle pitkään tai olen menossa vasta iltaisella rientoihin, tartun suoraan tähän Intense -versioon.

BOSS The Scent Intense for Her / for Him BOSS The Scent Intense for Her / for Him

BOSS The Scent Intense for Him (50ml n.75€ / 100ml n. 99€, kuvassa 50ml) on kyllä kunnon ooh la la -tuoksu meitä naisia ajatellen. Julli oli melko onnessaan kun hän tämän tuoksun sai, sillä herralta löytyy useampikin Bossin tuoksu joista pitää ja jotka ovat hänelle varmoja valintoja.

Alkutuoksussa on cardamonia sekä inkivääriä, sydäntuoksussa maninka-hedelmää sekä laventelia, pohjatuoksussa nahkaa, vaniljaa sekä puun eri nuotteja. Kuitenkin, itse sanoisin tässä tuoksuvan pääosassa maninka, nahka ja vanilja, jotka luovat siitä erittäin huumaavan ja pitkäkestoisen miesten tuoksun.

Tässäkin tapauksessa kyseessä on hiukan voimakkaampi tuoksu kuin edellisensä ja herkempinenäisille (sekä kanssaeläjille) myös perinteinen The Scent for Him EdP on myös hyvä vaihtoehto. Hinta-laatu -suhte on oiva ja voin molempia näistä suositella huolella.

BOSS The Scent Intense for Her / for Him

Ostopaikkoina näille kahdelle tuoksulle ovat jälleen kerran mm. perinteiset Sokokset, Emotionit ja Stockmannit. Verkosta tuotetta löytyy mm. eleven.fi -verkkokaupasta, josta voi itselleen koota upean setin mm. samantuoksuisten vartalonhoitotuotteiden kera.  Tällä hetkellä esimerkiksi Stockmannin verkkokauppaan ja  myymälöihinkin on jo saapuneet joululahjapakkauksia tuoksuista, joista näillekin löytyy upeita vaihtoehtoja!

BOSS The Scent Intense for Her: eleven.fi, Stockmann.com, Nordicfeel, Boozt

BOSS The Scent Intense for Him: eleven.fi, Stockmann.com, Nordicfeel

Ps. Tämän postauksen piti ilmestyä jo tiistaina, mutta meikän valtasi todella ihana migreenipäänsärkykohtaus maanantaina ja ilta meni siitä parannellessa. Työvuorostakin piti lähteä kotiin kesken kaiken, joten hommat jäi ihan puolitiehen kaiken osalta. Nyt kuitenkin jo vointi jälleen normaali!

Mitkä on teidän tämän hetken lempituoksut?

10 kommenttia

 1. NelliL kirjoitti:

  Pitäis vissiin pojalle kattoo tuo. Täytyy käydä tuoksuilemassa hiukan, että toimiikohan se sille.

 2. Teresa S kirjoitti:

  Täytyy muistaa tuo kun käy tuoksuttelemassa. Varovaisesti ettei tule migreenikohtaus. ? Hyvä että olet jo kunnossa.

  http://belleepoquewedding.blogspot.fi

  • hannamaria kirjoitti:

   Ehottomasti varovasti jos on siihen taipumusta, pieni suihkaus näitä kumpaakin riittää jo pitkälle!

 3. Jane / Yhtä kuin - blogi kirjoitti:

  Ostin viime jouluna miehelle tuota Intenseä, molemmat oltiin hyvin myytyjä. Todella ihana tuoksu! Sain itsekin Bossin hajuveden mieheltä, tosi jees!

  • hannamaria kirjoitti:

   Näistä oli viime vuonna markkinoilla perus-EdP:t, tänä vuonna on tulleet nämä Intenset molemmista. Mutta hyviä sekä ne viime vuonna, että nämä tänä vuonna tulleet!

 4. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  Hajuvedet on ihania, ja itseltä löytyykin monia erilaisia. Hugo Bossin Femme, Escadan Magnetism sekä Marc Jacobsin Dot ovat suurimpia suosikkejani 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Nuo on kyllä kaikki tosi ihania, vaikka ei omaan kaappiin olekaan eksyneet!

 5. SkyFall kirjoitti:

  Mulla on tuo viimevuoden perusversio nyt käytössä. Pidän tästä talvituoksuna !
  Pitääkin käydä nuuhkimassa uutta tulokasta.
  Asiasta kukkaruukkuun, osaisitko vinkata mistä Jyväskylästä löytyisi Essencen joulukalenteri vai onko mission impossible ??

  • hannamaria kirjoitti:

   Talvituoksuna ja itelläni keväälläkin menee erittäin hyvin! Kesällä Escada on must. Essenceä saattaisi löytyä vielä Seppälän Tokmannilta tai keskustasta, sekä Minimanista. Vannomaan en mene mutta nämä villit veikkaukset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.