Hae
Hannamaria

Bette Box Joulukuu 2017

Postaus sisältää affiliate-linkkejä.

Vuoden viimeistä, eli Joulukuun Bette Box:ia viedään! Tämä vuosi on ollut kuukausittaiselle ylläriboksille uuden tulemisen aikaa, sillä vielä vuosi sitten Bette Box kulki nimellä LivBox. Ja koska kyseessä on kuitenkin Joulukuun boxi, otin hiukan jouluisemman kosketuksen kuviin – ja tämä boxi jos mikä ansaitsi kyllä olla joulun kohdalla. Tuntuu kuin jouluaatto olisi tullut ajoissa kun katsoo tätä sisältöä!

Bette Box Joulukuu 2017Bette Box Joulukuu 2017

Olette melko varmasti nähnneet tämän Bette Box -boxin jo todella monessa blogissa ja eihän sitä itsekään voinut olla spoilaantumatta. Moni sai omansa jo viime viikon perjantaina, mutta omani oli Postin seikkailujen vuoksi perillä vasta tiistai-iltana. Muiden kuukausien Bette Box -postaukset löytyy täältä, hypätään nyt kuitenkin tähän itseäni erittäin paljon miellyttäneeseen sisältöön!

Bette Box Joulukuu 2017

Real Techniques Miracle Complexion Sponge -meikkisieni (10,90€ / kpl) on mun lemppari meikkisienistä. Niitä pitää olla aina vähintään yksi laatikossa BB:n ohessa, sillä tällä pääsee hiukan paremmin esimerkiksi sharppaamaan varjostukset kuin BB:llä.

Hinta on myös n. puolet pienempi ja aika usein näitä saa mukavissa bundleissa, jossa esimerkiksi reilulla 15€ saa kaksi kappaletta (eleveniltä löytyykin kiva bundle). Ihana Glitz & Glam -blogin Minna oli tuotteen valinnut boksiin mukaan. Tämä on saatavilla sekä useista verkkokaupoista, että hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.

Sally Hansen Miracle Gel -kynsilakkaduo (n. 25€ / setti) on mukava lisä boksista. Tähän kuuluu sekä värilakka, että päälyslakka ja sopii ihanasti vaikka joululahjaksi. Itse en juurikaan kynsiä lakkaile, joten tämä lähtee kiertoon. Sally Hansenin lakat on kuitenkin erittäin hyviä sekä kestäviä ja 14,7ml purkista riittää pitkään. Saatavilla tavarataloista, K-Citymarketeista sekä Ego by YA -myymälöistä.

Bette Box Joulukuu 2017

Avène Xeracalm A.D Cleansing Oil -puhdistusöljy (22,90€ / 400ml, mukana 10ml testeri) sekä Avène Xeracalm A.D Cream -kosteusvoide (22,90€ / 200ml, mukana 5ml testeri) ovat molemmat itselleni uusia tuttavuuksia. Tiedän työn puolesta, että Xeracalm -sarja on herkälle ja erittäin kuivalle / atooppiselle iholle suunnattu tuotesarja, joiden tuotteista moni näistä kärsivä on saanut avun. Mukava tullut kosteusvoide on ollut jopa Trendin Best Beauty Buy -listalla joten odotan innolla sen testaamista. Molemmat tuotteet saatavilla vain apteekeista.

Maybeauty The Incredible Face Mask -kasvonaamio (25€ / 8x10ml, mukana yksi 10ml testeri) on tuote, josta olen kuullut sekä hyvää että pahaa. Olen heidän entsyymikuorintaansa päässyt kokeilemaan, mutta kaikki muut ovat jääneet testaamatta. Tämän Peel-off -naamion pitäisikin syväpuhdistaa ihohuokoset ja poistaa kuollut ihosolukko (mustapäitä myöden). Merkki on myös cruelty free, josta aina plussaa. Saatavilla maybeauty.fi -verkkokaupasta.

Mukava tuli myös Policen Legend -tuoksusta näyte, jossa on havaittavissa mm. bergamonttia, herukoista ja valkoisia kukkia. Kiva tuoksu muttei voita nykyisiä lemppareita 😉

Bette Box Joulukuu 2017 Bette Box Joulukuu 2017

Jordan Easy Clean Flosser (4€ / setti) on kiva lisä tän vuoden viimeiseen Bette Box:iin. Mulla hiukan saman tyylinen joskus olikin ja se yksinkertaisesti katosi. Joka kerta kuitenkin kun käyn hammastarkastuksessa, jaksaa ihana täti muistutella miten lankaus on tärkeää ja se pitäisi ottaa osaksi rutiiani. Ehkä tämän avulla viimein! Saatavilla päivittäitavarakaupoista ja apteekeista.

Boksin ultimaattinen tähtituote ja voittaja on jälleen Glitz & Glamin jälleen mukaan valitsema Lumene LÄHDE Artic Dew -tehokosteuttava seerumi (24,90€ / 30ml). Mulla on tätä ihmeseerumia jo yksi puteli itselläni ja se on ollut käytössä VALO Glow Boost -hyaluronitiivisteen ohessa jo pidempään ja olen ihan rakastunut. Tämä on jäätävä tehokosteuttaja, joka imeytyy nopeasti ja boostaa ihoa valmistellen sen voiteille. Tuote sisältää kosteutta itseensä sitovan hyaluronihapon lisäksi levää, koivunmahlaa sekä pohjoista lähdevettä. Ei ole hajusteeton, muttei voimakkaasti ärhäkälle tuoksuvakaan.

Tulevana perjantaina, kun aukaistaan hannamarian joulukalenterin kolmas luukku ja on mun Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin luukun vuoro, saattaa olla jotain tähän aiheeseen liittyvää arvontaa tulossa joten pitäkää silmät ja korvat auki 😉 Käykää nyt kuitenkin osallistumassa ihanan järjestämääni Ziaja Suomen Goat’s Milk -vuohemaitotuotepaketin arvontaan!

Mikäli oman Bette Boxin tilaaminen kiinnostelee, voit laittaa eripituiset tilaukset tulemaan täältä. Saatavilla siis perinteiseen tapaan jatkuva tilaus (jonka voi peruuttaa heti mikäli haluaa vain yhden kk boxin), 3kk tilaus sekä 6kk tilaus jossa tulee +1 boxi!

14 kommenttia

  1. Jane / Yhtä kuin kolme - blogi kirjoitti:

    Ihastelin tätä jo toisessakin blogissa. Aika onnistunut, kaikki menisi käyttöön 🙂

  2. NelliL kirjoitti:

    Kaikkea kivaa löytyi tästä boxista 🙂

  3. Nicola kirjoitti:

    Kaikkea kivaa näyttää olevan. Itsellä varmaankin noin puolet jäisi käyttämättä enemmän ja vähemmän. Mutta mukava on kurkkia näin blogeista et mitä aina löytyy. 🙂

  4. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

    Tuo Lumenen seerumi on mulla vielä testaamatta! Kiva kuulla, että oot tykännyt! Mulle ei tätä boxia tullut, mutta näyttää kyllä taas mahtavalta boxilta! Myös noita Sally Hansenin kynsilakkoja olisi ollut mukava testata!
    Toivotaan, että tammikuukin boxi on yhtä hyvä 🙂

    • hannamaria kirjoitti:

      Joo tuo seerumi on kyllä puhdasta rakkautta! Toivotaan että Tammikuu on myös hyvä!

  5. Laura Annika kirjoitti:

    Sait ihanan sävyn tuosta geelikynsilakasta! Ne yllättivät todella positiivisesti Essielle aina aikaisemmin uskollisen lakkaajan 😀 Todella onnistunut boksi muutenkin kokonaisuutena!

    • hannamaria kirjoitti:

      Jep, multa melko samanlainen tosin meinaa jo löytyä eli kiertoon menee 🙂

  6. Saaga kirjoitti:

    Kyllä oli hyvä boksi joulukuun kunniaksi, ei voi kuin kehua 🙂

    https://tyttoharmaasilmainen.blogspot.fi/2017/12/bettebox-joulukuu-2017.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *