Hae
Hannamaria

Fetish & Frosting -meikki (JS Androgyny -paletti)

Long time no makeup! Tässä melkein kuukauden flunssakierteessä ja silmätulehuksen aikana ei meikkailu ole juurikaan kiinnostanut, saatika ollut jossain vaiheessa edes mahdollista. Nyt kun aikaa oli n. tunnin verran pohjan teon jälkeen, ajattelin meikkailla kerrankin erikoisemman lookin. Ilmeestä ja katseesta vielä huomaa kipeyden, mutta meikki itse onnistui kivasti!

Jeffree Star Cosmetics Androgyny Fetish & Frosting Jeffree Star Cosmetics Androgyny Fetish & Frosting

Joulun kunniaksi otin hiukan kulta-punaisen teeman käyttöön. Jos aikaa olisi ollut enemmän olisin saanut huuletkin mätsättyä paremmin (kuten tähän Nyxin Metallic Matte -punaan johon ihastuin), mutta OK tällä BareMineralsin kiillollakin.

Jeffree Star Cosmetics Androgyny Fetish & FrostingJeffree Star Cosmetics Androgyny Fetish & Frosting

Silmämeikkiin itsessään käytin ainoastaan Jeffree Star Cosmeticsin Androgyny -palettia*, joka on hetkisen aikaa joutunut lojumaan laatikossa muiden palettien vallatessa tilaa. Etsin kuitenkin jotakin ihanan violetihtavaa punaista kätköistä josta koko meikki alkoi rakentua ja tästä paletista se löytyi. Tarkempi esittely paletista tässä postauksessa.

Jeffree Star Cosmetics Androgyny Fetish & Frosting

Tälläistä joulumeikkiä tällä kertaa! Oli muuten hauska huomata tuotteista listatessa miten paljon mm. pohjatuotteet sekä tälläiset ”perustuotteetkin” on vaihtuneet viime kerrasta. Yleensä blogiin meikkejä tehdessä pysyn muutamassa vakkarissa.

Muistakaahan myös käydä osallistumassa Bette Boxin 3kk tilausjakson arvontaan sekä ostaa jo Tammikuun boxinne alekoodin kera! Hannamarian joulukalenterin 3. -luukussa, joka on samaan aikaan kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin 15. luukku, löytyy ohjeet! Jos joulukuun boxin linja jatkuu myös tammikuussa, niin avot!

Käytetyt tuotteet (linkit vievät postauksiin, *-merkitty tuote on saatu)

Avon MARK Magix Prep and Set -suihke*
Lumene Blur -meikkivoide, sävy 00
MAC Cosmetics Pro Longwear -peiteaine, sävy NC15
Lumene Irtopuuteri
Benefit Hoola Bronzer
NYX Professional Makeup Contour Intuitive, CIPo2 Warm Zone*
Urban Decay All Nighter -viimeistelysuihke

Urban Decay Primer Potion -luomivärinpohjustaja, sävy Original*
Jeffree Star Cosmetics Androgyny -paletti, sävyt Fetish, Frosting & Dominatrix*
Smasbox Always on Gel Liner, sävy Fishnet*
Maybelline Lash Sensational Luscious -ripsiväri*
KIKO Eyebrow Sculpt -kulmakynä, sävy 05
Lumene Nordic Chic Eyebrow Fixing Gel, sävy Transparent

Toivotaan tosiaan tästä helpottaa flunssa, sillä Lontoon reissu on reilu viikon takana ja flunssa kuulema on viruspohjainen, joten eipä sitä oikeen muuta voi parantamiseksi tehdä kuin levätä ja vetää buranaa nassuun.

Onko teillä jotain tiettyä jota haluatte kuulla meidän Lontoo -reissusta?

5 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Voi että! Näytät ihan kipeältä kyllä. Koitahan parantua ja toivottavasti tosiaan tervehdyt ennen reissua <3 mä en ole ollut kipeänä,, aika hyvin saan välteltyä kaiken maailman kulkutaudit mutta jotkut ovat herkempiä ja he kärsivät sitten minunkin puolestani..

 2. NelliL kirjoitti:

  Kaunis silmämeikki 🙂

 3. Mari kirjoitti:

  Ihana silmämeikki! <3 Mä niin tykkään tuosta Androgyny paletista 🙂 Toivottavasti paranet pian niin mukavampi reissailla!

 4. Riikka kirjoitti:

  Pikaista paranemista! Hyvännäköinen silmämeikki, mä olen itse huono harjoittelemaan mitään uutta, niin näitä on kiva katsella. Hyvää reissua!!

 5. Taru | Mutsi hoitaa kirjoitti:

  Voi ei, pikaista paranemista flunssan kourista! Eipä se ole mukavaa viettää jouluakaan kipeänä peiton alla.

  Kaunis joulumeikki. Punainen ja metallinsävyt kuuluvat ehdottomasti jouluun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.