Hae
Hannamaria

3x Lush Christmas Classics

Tiiättekö ne muutamat tuotteet, jotka saa vaan aikaan sen jouluisen fiiliksen ja joista tiiät että on joulu? Mulle niistä muutama löytyy Lushilta. Tämä postaus saattaa tulla hiukan myöhässä mikäli näitä meinaa ennen joulua vielä saada, mutta ainakin he onnekkaat joilla Lush löytyy kotikaupungista voi nämä vielä itselleen napata! Toki heidän verkkokauppakin palvelee ja näitä voi käyttää myös muina vuodenaikoina. Vaikka postauksen tuotteet onkin saatuja, ei ne vähennä niiden ihanuutta.

Lush Santa's Christmas

Lush Santa’s Christmas -suihkugeeli

Ihana punainen suihkugeeli, joka tuoksuu ihan kirsikkakokikselta. Oikeasti se sisältää kanelia ja kahvia, jotka toimivat tähän vuodenaikaan todella hyvin. Siinä missä muut rakastaa Snow Fairy -suihkugeeliä ja sen ybermakeutta, totesin sen itselleni viime vuonna ihan liian makeaksi.

Tuote on myös vegaanin, vink vink! Ensimmäistä kertaa käyttäessä hämmennyin suuresti, sillä tämä oikeasti on punaista. For real – siihen asti kun suihkuttelet sen pois, on kuin olisit hiukan osunut ohi punaisen hiusnaamion kanssa. Tämä vaan ei värjää ja lähtee todella hyvin pois. Ihana tuote, joulun vakkari!

Lush Sugar Plum Fairy

Lush Sugar Plum Fairy -huulikuorinta

Ainut huulikuorinta jonka luokse palaan uudelleen ja uudelleen. On niin harmi, että nämä huulikuorinnat eivät pysy hyvänä kuin puolesta vuodesta vuoteen jonka aikana tuote kannattaa käyttää pois. Tosin olen omaani jatkanut rypsiöljyllä pariin otteeseen vaikka koostumus hiukan muuttuukin. Mulla on menossa nyt kolmas purkki tätä ja makean sekä vegaanisen sokerikuorinnan pariin vaan aina palaan uudelleen.

25g kuluu ihan hyvää tahtia kun sitä käyttää kerran pari viikossa (ja intensiivisinä huulipunakausina useamminkin). Jos huulikuorinnan käyttö ei ole tuttua, niin huulet vaan puhtaaksi esimerkiksi kasvoputsarilla tai kasvovedellä, hiukan vettä sormenpäähän, sormi purkkiin ja tuote huulille. Itse hieron sormilla tuotteen huulille jotta saan mahdollisimman paljon kuolleesta ihosta pois. Huuhtelen huulet myös vedellä, vaikka tämän periaatteessa voisi nuolla pois huulilta.

Lush Mask of Magnaminty

Lush Mask of Magnaminty -naamio

The naamio, jota voi käyttää kasvojen alueen lisäksi vaikka ja mihin. Tämä on yksi mun suosikkisavinaamioista (hassusta hajustaan huolimatta), vaikka 4kk käyttöaika onkin todella lyhyt ja sen takia tätä tulee todella harvoin hommattua. Kuoriva, viilentävä sekä syväpuhdistava tuote jota käytän kasvojen alueen lisäksi kaulalla ja dekolteella. Sain tällä kertaa Lushilta tämän isomman version ja uskallankin käyttää sitä oikein suuremmalla kädellä lyhyen säilymisaikansa vuoksi. Sopii usealle ihotyypille, mutta parhaimmillaan ehdottomasti epäpuhtaalla iholla.

Käykäähän vielä osallistumassa Bette Boxin arvontaan + lunastamassa alekoodi tilaukselle! Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri 15. luukku & hannamarian joulukalenterin 3. luukku aukaisitiin siis viime viikolla ja nyt tulevana perjantaina aukeaa viimeinen, pysykää siis kuulolla 😉

Millaiset tuotteet teillä tuo mieleen joulun?

10 kommenttia

 1. Katri kirjoitti:

  Ihan paljon oon näistä kuullut hyvää muutenkin, yleisesti Lushin tuotteista, olisi mukava joskus kokeilla 🙂 Mun mielestä kaikki piparin tuoksuiset saippuat sun muut on ihania, mutta kyllä ihan leipomisesta ja ruuasta sekä aidosta kuusesta tulleet tuoksut tekee joulun fiilistä 🙂

  Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

  • hannamaria kirjoitti:

   Kannattaa ehdottomasti testailla jos siihen vaan tulee mahdollisuus!

 2. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Kosmetiikan säilymisajoista olen oikeastaan osannut kiinnittää huomiota vaan ripsiväriin – sen uusin vähintään kerran vuodessa, silmät ovat kuitenkin sen verran arka juttu! Eli hyvä huomio kiinnittää noihinkin huomiota.

  • hannamaria kirjoitti:

   Niihin säilymisaikoihin kyllä tosiaan on hyvä kiinnittää huomiota jossain määrin. Vuodessa ripsiväri kerkeää kuivua jo aika korpuksi, joten sen suosittelisin vaihtamaan vähintään 2-3 kertaa. Muiden tuotteiden osalta hyvä ohjenuora on se, että jos tuotteen tekstuuri tai tuoksu on muuttunut viime käyttökerrasta, kannattaa se heittää menemään. Muutoin nuo 6m ja 12m -säilytysajat on vain hyviä ohjenuoria muttei mitään, mitä kannattaa sokeasti noudattaa 🙂

 3. Marjo kirjoitti:

  Siis tuota kirsikkacociksen tuoksuista suihkugeeliä haluaisin kokeilla. Lush-tuotteet eivät olekaan minulle tuttuja entuudestaan. Naamioita olen itse käyttänyt vähän laiskasti viime aikoina. Täytyy ryhdistäytyä. Tuo huulenkuorinta vaikuttaa myös kiinnostavalta…

 4. NelliL kirjoitti:

  Njaa…Vaikea kysymys, sillä meillä vietetään joulua vain koska lapset haluaa. Itse vietän mieluiten valon juhlaa kuin joulua. Mutta valitsen valosarjat, jos alan tuota joulua oikein ajattelemaan.

  • hannamaria kirjoitti:

   Valon juhla on myös erittäin hyvä juhlimisen kohde 🙂 Valosarjat ja kynttilät on kyllä sellanen mikä saa itselläkin joulumielen!

 5. tuulanneli kirjoitti:

  Olen lukenut näistä Lush tuotteista muutamasta blogista, muuten tuotteet eivät ole minulle tuttuja. Varsinkin tuo huuliukuorinta kiinnostaa.
  Todella hyvä, jos valmistaja ilmoittaa tarkasti tuotteen säilyvyysajan, koska kaikki valmistajat eivät tee sitä.

  • hannamaria kirjoitti:

   Huulikuorinta kannattaa ehdottomasti testata ensimmäisenä. Säilyvyydestä kirjoittelinkin tuonne toiseen kommenttiin, mutta hyvä ohjenuora tosiaan on seurata tekstuurin ja tuoksun vaihtelua ja sen mukaan tehdä päätös milloin tuote on vanha 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.